Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
celibat.... [censored] ga
smile-1.gif

človek ni monogamno bitje.
Ko že samo pomisliš kak bi drugo "masiral", veš, da je v tebi še vedno tisti nagon in želja po menjavi partnerja.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no, no.

a ideja zapelat ferarija ti je vsec, pa porsa,pa it v en app an dopsut, pa drug...pač ljudje radi raziskujemo, poskusamo novitete..glej tko

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
celibat.... [censored] ga
smile-1.gif

človek ni monogamno bitje.
Ko že samo pomisliš kak bi drugo "masiral", veš, da je v tebi še vedno tisti nagon in želja po menjavi partnerja.

islam?
slovenske poroke oz razveze?
sindikalci?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ko so poročiš... oz greš v neko zvezo si se zavezal k celibatu. oz. si se zavezal da boš jedel le isti tip "hrane".
Npr. pizza na 1000 načinov , a kr hitro ugotoviš, da je to še vedno pizza.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz trenutno sploh pomislit ne morem na to, da bi jo prevaral. Bolj fukiš ženske od nje tak ni, poleg tega pa jo še toliko spoštujem, da se ne bi mogel dotakniti druge. Pogledaš že, ampak le toliko, da se opomniš, kaj imaš.
wink-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ojoj, kakšno srce parajoče sporočilo..priporočam ti, da čimprej shraniš sliko na disk, da jo ne bo na netu kdo zbrisal
smirk-1.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Lahko imaš oh in sploh - najboljšo, najlepšo........ čez čas boš 3 klase slabšo tk obdelal, da se bo še dva dni drla živel kur..

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ksz..

Tud jaz sem mislila, da bodo tipi zvesti, za vsakega sem skoraj roko v ogenj dala. Hja...bruh
stupid-1.gif

Prav "zanimivo" je bilo, ko sem zvedela, kam vse ga je bivši tiščal vmes ko je bil z mano. In dejasnko sem bila zanj prepričana, da me nebi nikol prevaral. Evo ti zdaj. Je pač treba živeti s tem...al kaj...ne vem...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni je včeraj ena dve uri nabijala o svoji oh in sploh vezi, na poti domov po parih pirih v riti pa mi je začela nabijati kako je sama doma, kako je osamljena, kako ne bi sama spala pa se tam neki stiskala ... Sem samo reku beeeeejžž!!!! Nema!
ne-ne-1.gif

Gre se samo za to, da moraš met partnerja tako rad, da si sploh ne dovoliš pomislit kej neumnega. Zato je fajn poskrbet, da ima tudi on tebe tako rad.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ah fantje kaj na vam rečem med tem ko vi na forumu visite vam nekdo nabija punco doma ker ji posvečate premalo pozornosti.
Najbolj kritične so ženske z otroci stare med 35-40 let. Te najbolj pogrešajo toplino in nežnost. Eni smo pa dobri po duši in jim pomagamo.
Iz statistike lahko povem, da so tu najbolj udarne punce na celjskem in mariborskem območju, tak da pubeci malo se zamislite!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nobena, ki je s svojim tipom več ko 5 let, ob pravem pristopu ne nudi resnega odpora. Ponavadi si želijo pač malo spremembe, ker je rutina dolgočasna.

Ne vem, zakaj eni ne razumejo, da je bistvo lažje poseksati vezano, kot samsko. Vezana ve, kaj ima doma in kaj ji manjka. Samska nima nič in išče vse. Ali je lažje biti "nekaj", ali pa "vse", pa naj si odgovori vsak sam.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nobena, ki je s svojim tipom več ko 5 let, ob pravem pristopu ne nudi resnega odpora. Ponavadi si želijo pač malo spremembe, ker je rutina dolgočasna.

Ne vem, zakaj eni ne razumejo, da je bistvo lažje poseksati vezano, kot samsko. Vezana ve, kaj ima doma in kaj ji manjka. Samska nima nič in išče vse. Ali je lažje biti "nekaj", ali pa "vse", pa naj si odgovori vsak sam.

Koliko pa si ti vezanih poseksal sedaj na morju? Vezana ve kaj ima doma in kaj ji manjka, samo to ni Kasius. Samska nima nič in išče vse razen Kasiusa. A so te na Hrvaškem morju izgnali in v potni list pritisnili žig " Persona non Grata ", če si jim delil take seksualne nasvete. Vsem moškim, ki bi, pa ne dobijo, svetujem naj berejo Kasiusove nasvete o spolnosti, ravnajo naj pa točno nasprotno kar Kasius svetuje...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.