skupaj sva že skoraj 8 let .. Edino enkrat sem jo prevaral, to tudi ve ... ampak to je bilo čisto na začetku, ko še (vsaj z moje strani) uradno nisva hodila ...
Drugače pa ... logično da bom kdaj za kakšno pičko pogledal, ki so ene take mačke, da da bi našo kar nekam odrinil pa ono postavil ob meni
...
Pri nama je to nekaj čisto navadnega, če jaz pogledam za babami, pa še rečem, kak ma vejke joške ali pa lepo rit ... pa včasih reče samo ... Eh ... ali pa ... te pa že ...
Tudi ona kdaj pogleda za kakim dedom ... ampak skoraj nikoli ne reče .. glej tega kak je lušten ipd ... v zelo redkih primerih ... Ampak ko to reče, pa si mislim .. fak, pa nisem najlepši zanjo
In kolikor sem opazil ... ko sem še bil samski, takrat še nisem imel takšne gužve z babami, ko pa sem stopil v zvezo pa me nonstop kera sprašuje neumnosti
In res ... potem pa si misliš .. fak ej, kaj bi ti zdaj delal
Sicer pa od takrat, ko sem jo prevaral, nisem več nikoli se niti z nobeno lizal kje za vogalom .. kaj še le smučal ...
Mislim, da ti zvestoba gre od rok oz uspe, če se jo navadiš ... Jaz več ne vidim potrebe po drugih pičkah ... itak pa so tisti časi, ko sva nekdaj vsak dan smučala, minili ... zdaj še samo ... včasih 2x, 3x, 1x na teden, ali pa nobenkrat .. včasih tudi teden dni gre brez ...