Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zdej ga (Kasiusa) pa teli opanci morjo že fejst žulit. Vsak drugi post HB opanci
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem mu jaz kriv, da je prišel sa sela u grad in bi bil metro, a obdržal obutev.
dobr, da je vile pustil doma
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj potem neka zveza ni primerna za tebe in podobne. Recimo, a bi bil z eno skupaj, pa bi se oba tu in tam požgala s kom drugim, nima smisla bit v zvezi.
Ja dobro jutro. Menda ja ne verjameš, da je večina folka v resnih zvezah zvestega, ali kaj?
Še posebaj so mi zabavni tipi, ki hodijo s kako ful dobro, ali so cleo poročeni z njo in verjamejo, da je zvesta. Ja, šur, model, tako hud jebaæ si, da si tvoja lepotička nikoli več ne bo zaželela drugega..
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a sem mu jaz kriv, da je prišel sa sela u grad in bi bil metro, a obdržal obutev.
Balkanska sirotinja, kaj ti je spet kdo babo žlajfal, da si tako siten v temi o ne-zvestobi..
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj potem neka zveza ni primerna za tebe in podobne. Recimo, a bi bil z eno skupaj, pa bi se oba tu in tam požgala s kom drugim, nima smisla bit v zvezi.
Ja dobro jutro. Menda ja ne verjameš, da je večina folka v resnih zvezah zvestega, ali kaj?
Še posebaj so mi zabavni tipi, ki hodijo s kako ful dobro, ali so cleo poročeni z njo in verjamejo, da je zvesta. Ja, šur, model, tako hud jebaæ si, da si tvoja lepotička nikoli več ne bo zaželela drugega..
Sej ji nastaviš past. To enostavno moreš naredit.
Sicer pa če ti varš pa še naj ona, sej se gre samo za fuk. Jaz gledam recimo v sloveniji frkle 20-22 kelnarce, majo pubece pa to,
samo tja je treba hodit, pa "rožice metat", pa hop, pa že po šihtu malo na lent, pa kaj boš pila, pa kaj boš pila, pa hop, joj nisn
te mislo za rit... pa cfff... Pa malo muvata pri šanku, pa samo primeš za obe roki; "Prideš malo k meni?" Jo potegneš k sebi pa
zažvališ... To je to.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sej ji nastaviš past. To enostavno moreš naredit.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Balkanska sirotinja, kaj ti je spet kdo babo žlajfal, da si tako siten v temi o ne-zvestobi..