Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdaj si pa ti nazadnje kaj fukal..brez plačila..da bi lahko kaj govoril o zvestobi.

in v tvojih opankih ne mores bit zvest..ker takoj ko vidi kaj ams na nogah, si zgodovina

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Zdej ga (Kasiusa) pa teli opanci morjo že fejst žulit. Vsak drugi post HB opanci
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Zdej ga (Kasiusa) pa teli opanci morjo že fejst žulit. Vsak drugi post HB opanci
hysterical-1.gif

a sem mu jaz kriv, da je prišel sa sela u grad in bi bil metro, a obdržal obutev.

dobr, da je vile pustil doma

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik softi pravi:

a sem mu jaz kriv, da je prišel sa sela u grad in bi bil metro, a obdržal obutev.

Balkanska sirotinja, kaj ti je spet kdo babo žlajfal, da si tako siten v temi o ne-zvestobi..

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj potem neka zveza ni primerna za tebe in podobne. Recimo, a bi bil z eno skupaj, pa bi se oba tu in tam požgala s kom drugim, nima smisla bit v zvezi.

Ja dobro jutro. Menda ja ne verjameš, da je večina folka v resnih zvezah zvestega, ali kaj?

Še posebaj so mi zabavni tipi, ki hodijo s kako ful dobro, ali so cleo poročeni z njo in verjamejo, da je zvesta. Ja, šur, model, tako hud jebaæ si, da si tvoja lepotička nikoli več ne bo zaželela drugega..
priden.gif

Sej ji nastaviš past. To enostavno moreš naredit.

Sicer pa če ti varš pa še naj ona, sej se gre samo za fuk. Jaz gledam recimo v sloveniji frkle 20-22 kelnarce, majo pubece pa to,
samo tja je treba hodit, pa "rožice metat", pa hop, pa že po šihtu malo na lent, pa kaj boš pila, pa kaj boš pila, pa hop, joj nisn
te mislo za rit... pa cfff... Pa malo muvata pri šanku, pa samo primeš za obe roki; "Prideš malo k meni?" Jo potegneš k sebi pa
zažvališ... To je to.

Sploh zaj v času lenta si jih po tekočem traku vlačimo dol, samo nedaj bože da jo za 10 min pustiš samo, ker ti jo hitro drugi zanimira...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Balkanska sirotinja, kaj ti je spet kdo babo žlajfal, da si tako siten v temi o ne-zvestobi..

1. težko to preprečiš
2. ko moraš to preprečevat, je čas da dobi šamar in "pakaj kufre kurvo"
3. če naredi kaj tako zahrbtnega, enostavno more dobit plesko; mi jo tudi

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Saj potem neka zveza ni primerna za tebe in podobne. Recimo, a bi bil z eno skupaj, pa bi se oba tu in tam požgala s kom drugim, nima smisla bit v zvezi.

Ja dobro jutro. Menda ja ne verjameš, da je večina folka v resnih zvezah zvestega, ali kaj?

Še posebaj so mi zabavni tipi, ki hodijo s kako ful dobro, ali so cleo poročeni z njo in verjamejo, da je zvesta. Ja, šur, model, tako hud jebaæ si, da si tvoja lepotička nikoli več ne bo zaželela drugega..
priden.gif

Sicer pa če ti varš pa še naj ona, sej se gre samo za fuk. Jaz gledam recimo v sloveniji frkle 20-22 kelnarce, majo pubece pa to,
samo tja je treba hodit, pa "rožice metat", pa hop, pa že po šihtu malo na lent, pa kaj boš pila, pa kaj boš pila, pa hop, joj nisn
te mislo za rit... pa cfff... Pa malo muvata pri šanku, pa samo primeš za obe roki; "Prideš malo k meni?" Jo potegneš k sebi pa
zažvališ... To je to.

Zadi pa tip z bokserom čaka.
10.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zakaj bi tepo modela kateri ti je dokazal da maš praseeco?

Nikol nebom razumel tega. Greš v v klub, pijemo, grem na wc prides nazaj pa se ti baba z nekim liže? Kaj je zaj model kriv,
ker je ona svija?

Ajde drugo da ti je kolega. Če pa je nepoznan pa "jebemomater".

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Za mene je tu samo vprašanje, če je tip vedo, da je ženska vezana ...

Ženska leti v Dravo prva, to takaltak ... Ded bi leto, če je vedo, da ima tipa in jo je zanalašč pecal ... Če bi pa tam boječe reko "pa nisem vedo da ima deda, mi je rekla da je samska ..." bi ga pa pustil pri miru in bi njegovo porcijo pokasirala ona.
evil.gif

Ti si samo predstavljaj, da se tebi to naredi z eno ki jo maš rad ... Nevem no, meni je bolj normalno razbit deda in žensko, če ti natikata rogove, kot pa varat punco, ki ti je zvesta in ki te ima rada ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

priden.gif

Ajmo malcome napiši par idej.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

jebe mi se..tko kt eb..sam d ajaz vem kje bom in kako bom.

aja
ti tut. desanka šakič je vedno pri roki

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
ksz

Mater ej, eni pridni možje in očki ki poveličujete svoje žene v zvezde tukaj gori se mi res smilite, fejst ste si bogi. Pa vi se greste v sekundi obesit če se vam baba skurba? Večina srečno poročenih tukaj gori vas je najbrž itak imela samo eno morda dve resni zvezi v življenju (glede na starost in koliko let ste že poročeni) in že ste strokovnjaki in psihohologi ko pa vas bodo babe sjebale pa bodo težke depresije, samomori ter še nevem kaj vse drugega. Dajte si enkrat dopovedat da je oz. zna biti vsaka ženska zvesta le do neke mere, prav vsaka pa rabi le pravi prijem-pristop in bo padla ob pravi priliki. Nekatere začnejo pač varati po določenem časovnem obdobju ko se vas naveličajo (vsak človek se naveliča partnerja), druge so prasice po duši in že v štartu iščejo, tretje gredo z bolj premožnimi in situiranimi, četrte gredo z enostavno boljšim od vas, pa še ene 20 vrst bi jih lahko naštel ampak nima smisla. Sktratka 100% nikoli ni tako da mi ne tukaj gori fantazirat o vaših pridnih ženicah. Morda lahko vi trdite zase, nikakor pa ne morete trditi za drugega človeka ker nikoli neveš kdaj se mu obrne Sicer pa nevem v čem si mislite določeni osebki tukaj gori da ste tako dobri in superiorni in nenadomestljivi da ženska ne bi poskusila z drugim oz. se po domače skurbala?
smile-1.gif

Lp

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Če tip dobro žge, se preko ustnih referenc med babami širi, da dobro žge. Pa če vozi becikl, vseeno.

Mene nič ne čudi, če ima baba enega bogatega osla, da jo financira, zraven pa enega, ki jo dobro obdeluje. Hebat ga, ženska rabi oboje in ni nujno, da je njen dobro situirani tudi dober jebaæ.

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ampak, čaki mal, ti si pa res mal zagrenjen... sam vprašam se, s kakšnimi maš izkušnje
bonk.gif

Lej, poznam nekaj žensk (nekaj čez 30), ki so prespale pri takih tipih (vse na nivoju, dnar ni problem, vse na nekem nivoju), pa so prišle nazaj z grenkim priokusom, češ, tip je mal čuden, nosil jih je po rokah, sam ni se pa hotel vezat niti za milimeter, ker enostavno čustev noter ni spustil niti za kanček. Kaj naj si taka bejba misli? Pa govorim o ženskah, po katerih bi se slinilo večino Alterja.....tolk so dobre za pogledat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.