Vprašanje za vezane: zvestoba

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Če tip dobro žge, se preko ustnih referenc med babami širi, da dobro žge. Pa če vozi becikl, vseeno.

Mene nič ne čudi, če ima baba enega bogatega osla, da jo financira, zraven pa enega, ki jo dobro obdeluje. Hebat ga, ženska rabi oboje in ni nujno, da je njen dobro situirani tudi dober jebaæ.

v kerem trenutku prideš ti na vrsto?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ampak, čaki mal, ti si pa res mal zagrenjen...

Sploh ne, samo realist. Smešno mi je, ko en folk še kr nekaj sanja, da ima/bo našel zvestega partnerja, bla bla..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Če tip dobro žge, se preko ustnih referenc med babami širi, da dobro žge. Pa če vozi becikl, vseeno.

Mene nič ne čudi, če ima baba enega bogatega osla, da jo financira, zraven pa enega, ki jo dobro obdeluje. Hebat ga, ženska rabi oboje in ni nujno, da je njen dobro situirani tudi dober jebaæ.

v kerem trenutku prideš ti na vrsto?

zdej sem se spomnil..ko se zapusti hotelska soba ti pobiraš kondome..

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
ksz

Mater ej, eni pridni možje in očki ki poveličujete svoje žene v zvezde tukaj gori se mi res smilite, fejst ste si bogi. Pa vi se greste v sekundi obesit če se vam baba skurba? Večina srečno poročenih tukaj gori vas je najbrž itak imela samo eno morda dve resni zvezi v življenju (glede na starost in koliko let ste že poročeni) in že ste strokovnjaki in psihohologi ko pa vas bodo babe sjebale pa bodo težke depresije, samomori ter še nevem kaj vse drugega. Dajte si enkrat dopovedat da je oz. zna biti vsaka ženska zvesta le do neke mere, prav vsaka pa rabi le pravi prijem-pristop in bo padla ob pravi priliki. Nekatere začnejo pač varati po določenem časovnem obdobju ko se vas naveličajo (vsak človek se naveliča partnerja), druge so prasice po duši in že v štartu iščejo, tretje gredo z bolj premožnimi in situiranimi, četrte gredo z enostavno boljšim od vas, pa še ene 20 vrst bi jih lahko naštel ampak nima smisla. Sktratka 100% nikoli ni tako da mi ne tukaj gori fantazirat o vaših pridnih ženicah. Morda lahko vi trdite zase, nikakor pa ne morete trditi za drugega človeka ker nikoli neveš kdaj se mu obrne Sicer pa nevem v čem si mislite določeni osebki tukaj gori da ste tako dobri in superiorni in nenadomestljivi da ženska ne bi poskusila z drugim oz. se po domače skurbala?
smile-1.gif

Lp

Mojster, tole si pa tko napisal, da si mi spet za nekaj časa ubil željo po tem, da bi se vezal z osebo nežnejšega spola. Bom jst kr pri športu ostal, ta te ne more razočarat
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Morda pa lahko stvar lepo laufa dalje, če le znata oba dobro skrivat. Tudi vprašanje, kako je v zvezi po desetih, petnajstih letih.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ampak, čaki mal, ti si pa res mal zagrenjen... sam vprašam se, s kakšnimi maš izkušnje
bonk.gif

Lej, poznam nekaj žensk (nekaj čez 30), ki so prespale pri takih tipih (vse na nivoju, dnar ni problem, vse na nekem nivoju), pa so prišle nazaj z grenkim priokusom, češ, tip je mal čuden, nosil jih je po rokah, sam ni se pa hotel vezat niti za milimeter, ker enostavno čustev noter ni spustil niti za kanček. Kaj naj si taka bejba misli? Pa govorim o ženskah, po katerih bi se slinilo večino Alterja.....tolk so dobre za pogledat.

Kam sebe šteješ? A si ženska, da bi se slinil zaradi tebe?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
100% zvestobe verjetno res ni, samo dober dec prej ali slej opazi ali ga ženska vara ali ne. Alter jebači se s tem sicer ne bodo strinjali, ampak ne boste verjeli - obstajajo ljudje, ki so zvesti, zato Maverick kar pogumno.

Pri seksu je treba biti inovativen, pri vezi pa se je potrebno prilagajat in žensko poslušat, pa čeprav ne slišiš kaj ti govori. Dober in inovativen seks sigurno zmanjšuje željo po varanju.

Pa še za tiste, ki vam je najbolj važno, da se podre vse kar leze: osebno sem imel dober seks edino s parimi ženskami, ki sem jim lahko zaupal. Saj je fino žgat vsakič drugo, samo za izpolnjevanje določenih seksualnih fantacij pa moraš človeku zaupat preden mu lahko kakšno tudi poveš. Kaj šele, da ti to fantazijo uresniči.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja tjuren ti je zelo lepo napisal, obstajajo tudi zvesti pari ampak tega je res malo pa kot sem omenil, rabiš veliko sreče saj načeloma varanje niti ni v celotni meri odvisno od vaju dveh temveč predvsem od neugodnih trenutkov ob neugodnem času ter raznih napadalcev ki pritiskajo. Zelo enostavno, če imaš dobro raketo bo za 90% bolj ogrožena oz. ti boš za 90% bolj ogrožen kot pa če imaš povprečno pupiko... Govorim pač o tem da je lepo in normalno če si v zvezi ampak smešno mi je ko bi nekdo za partnerja dal roko v ogenj in razn trditve "moja pač ne"... Sicer pa kar pogumno
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
100% zvestobe verjetno res ni, samo dober dec prej ali slej opazi ali ga ženska vara ali ne.

Ma vraga starega opazi. V neprijetne stvari nihče noče verejti in tega se ne opazi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Točno tako saj pa vidiš kolko kolegov se zaradi tega skrega na smrt ko keri kaj izve o kolegovi babi in mu to pove in je na koncu nevošljiv, lažnjivec in baraba skratka najslabši. Zato pa je to kao staro pravilo da se v te zadeve naj ne bi vtikoval tudi če kaj veš saj najbrž na koncu ti kratko potegneš in to samo zaradi tega ker večina ljudi noče verjet in se skriva pred resnico...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Mimogrede, se strinjam s tvojim napisanim in verjamem, da je žal res tako, vsaj pri večini. To opaziš, ko si v družbi recimo 40 letnikov, kak jih meče
grin1.gif

Ne morem pa verjet, da še pri dobrih 30-ih nisi imel zveze ali bil določen čas zvest eni ženski in (pogojno) obratno.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Moja najdaljša zveza je bila 2 leti.

Po kriterijih večine tukaj je to verjetno bila resna zveza.

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Lej, bojim se, da se v moji prisotnosti od tebe ne bi cedile zgolj sline..
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

evil.gif
Verjeno še bruhanje. Ali pa driska, ko ga prime srat ob pogledu nate

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

evil.gif

Fadil bi skočil na vsako, ki bi mu dala. Problem je, da take ni.
evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.