Vprašanje za 8888

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
ali je dokazano ali ne bi se dalo razglabljat
smile-1.gif
mišljeno je tako kot je napisano, jaz vem da je neka višja energija od vseh nas, katere del smo vsi, pa naj si ga kličemo bog, ali entiteta, ali energija, ali ...bog sem napisal zato, ker je bližje vsem nam, ki živimo tu...

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Verovanje je verjetje v nekaj nedokazanega, žal. To v osnovi pomeni ta beseda.

entiteta, hmmm..
smile-1.gif
Bog = energija? Žal je vsaka energija fizikalen pojav (del narave). Ne pozabi, da so tudi tvoje misli fizikalen pojav, kakor tudi vsa čustva, vsi dušni pastirji so to na osnovi fizike.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Vesoljci fantje, vse so to vesoljci. VIšja stopnja življenja, je podredila nižjo, ter jih prepričala, da se veruje v njih.
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Nebi se govoril zastojn:" Veliko kot tursko carstvo!". SI kdaj slišu za rek:"Veliko kot slovensko carstvo?" muahahhahahahhahahahahah

Golemo ko Rusija, Nas i Rusa 300 milijuna... Dej mal ratluka pojej, k ti je očitno cukr padu.

Preberi Smrt popa Mila Jovovica o velikih Turških bojevnikih. Turki so bli k tečna mladoletna banda, Če jih je blo pet krat preveč so usekal, drugač so pa od daleč gužvo delal. No ja, k čapci danes, ni razlike, vsi neki velki borci.

Tisto niso bili turki, ampak ismalizirani slovani v črni gori...kako je že un 'turški' kapetan iz epa...Mužoviæ, nekaj takega? Drugače pa drži to, kar si rekel...pri turkih oz poturicah in njihovih vpadih je večinoma šlo za slabo oborožene tolpe z majhno vojaško vrednostjo...ropanje in pobijanje ter zasužnjevanje slabo oboroæenih kmetov jim je šlo dobro od rok, pa še to večinoma v primeru presenečenja, če so se kmetje spravili v obzidano cerkev ali podobno utrjeno točko, so Turčini navadno odšli praznih rok...predvsem so pa morali paziti, da se niso predolgo zadrževali recimo v slovenskih deželah in so s plenom hitro zbežali nazaj v bosno, kajti če se je uspelo skupaj zbrati plemstvo s svojimi oboroženci in dohiteti turško tolpo, se je to navadno zelo slabo končalo za turke...res pa je, da preden so se zbrali težko oboroæeni plemiči, njihovi možje in profesionalni vojaki, ki so jih vzdrževale dežele (torej, rkanjska štajerska, koroška), so turki navadni še bili doma in srebali kavo...če so jih pa dbili, pa, kot sem že prej omenil, je le redkokareti turek utekel v enem kosu, krščanska vojska je praviloma lahko potokla tudi nekajkrat večjo turško tolpo...

so pa seveda turki imeli tudi malo bolj resne enote, od janičarjev do oklepljenih fevdalceh na konjih...vendar takšne enote praviloma niso izvajale roparskih vpadov

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Glej Steber! Verjmen men, da so turki karali i sloveniju, tko k ceu balkan. Ti men tuki filozofiraš o literaturi, ki so jih spisali tvoji oz. krščanski pisci. Pejt mal dol pa si preber mal njihove literature, pa boš dvakrat premislu, kaj je dejansko bilo. Niti ti niti jaz, neveva kaj je resnično bilo. Vem pa, da če bi turki bili tako bedni,kot ti pišeš, nebi imeli enovečjih cesarstev v zgodovini človeštva. Slovenski vojaki, kar si prej omenjau, niso nikoli, nič, nikjer kaj imeli, ali osvojili, tako da mi prišparaj zgodbe o Martinu Krpanu itd...
To je podobno, kot so Srbi izvedli genocid v Srebrenici, pa sedaj ta novi presednik trdi, da genocida ni bilo. Tko, da pršpari me z tem svojim pametovanjem. Pa mene baš boli za turke itd, jz sam vem, da slovenci kokr ste mali, se ga duvate, da ste res neka velesila, a vedno ste bili hlapci. Sprijazn se da je tko, ker boš manj živcev zgubiu.

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ali si ti, musliman staršev iz Bosne, potomec pravih Turkov ali obrezanih Srbov/Hrvatov? Kolikor vem, je pravih Turkov v BiH zelo malo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Nit hrvati niti srbi, niso moji potomci. Naj bi bila bosanska cerkev ki so jo častili bogomili. Ti so prevzel islam, ko so jih turki v jajcu leta nimam pojma kdaj, spreobračal. Baje je blo dobrovoljno, čeprov bi krščani in pravoslavci, to zanikal, jz sam nevem, kaj je blo, nit me ne zanima. Drgač sam nism veren, niti ne častim nobenih običajev, ker me to moji starši niso učili. Sami tudi niso neki to baš prakticiral, če pa bi, pa bi, to je njihova stvar. Vem sam, da vi vsi veste več, kokr jz sam vem, bi moral prvo sami pred svojim pragom pomest.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Glej Steber! Verjmen men, da so turki karali i sloveniju, tko k ceu balkan. Ti men tuki filozofiraš o literaturi, ki so jih spisali tvoji oz. krščanski pisci. Pejt mal dol pa si preber mal njihove literature, pa boš dvakrat premislu, kaj je dejansko bilo. Niti ti niti jaz, neveva kaj je resnično bilo. Vem pa, da če bi turki bili tako bedni,kot ti pišeš, nebi imeli enovečjih cesarstev v zgodovini človeštva. Slovenski vojaki, kar si prej omenjau, niso nikoli, nič, nikjer kaj imeli, ali osvojili, tako da mi prišparaj zgodbe o Martinu Krpanu itd...
To je podobno, kot so Srbi izvedli genocid v Srebrenici, pa sedaj ta novi presednik trdi, da genocida ni bilo. Tko, da pršpari me z tem svojim pametovanjem. Pa mene baš boli za turke itd, jz sam vem, da slovenci kokr ste mali, se ga duvate, da ste res neka velesila, a vedno ste bili hlapci. Sprijazn se da je tko, ker boš manj živcev zgubiu.

Srbi niso izvedli genocida, to je potrdil tudi general MacKenzie, naredili so zločin ni pa bilo genocida. Pobili so le okol 4000, vse ostalo je ležalo še preden so Srbi zavzeli Srebrenico.
Kar se toče hlapcev, ne vem kdo hlapčuje v Sloveniji, mi ali tvoji, kateri ste prišli k nam hlapčevati. Saj smo vas dobro, se vidi da imate prazne buče ( Zidar, Tovšak, Černigoj..)

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Genocid (grško genos - rod + latinsko occidere - ubiti) je vsakršno sistematično uničevanje katerekoli narodnostne, etnične, rasne ali verske skupine z namenom v celoti ali delno uničiti to skupino.
En Mackenzie je potrdiu? A ostalih miljon ljudi k je potrdilo genocid, ki so dejansko tm bli, pa ne šteje? Premisl predn, take bedarije napišeš?

Ma ti si ena budala! Upam, da v bližnji prihodnosti pridejo k tebi na dom ti pobijejo le 4000 tvojih somišljenikov, in tega nebomo obsodili za genocid! Ostali bojo pa naredili samoumor in bojo ležali, predn pridejo.
Drgač pa jz nobenmu nism biu hlapec nit moja familija. Mamo več denarja doma, kot 80% jih tuki na forumu. Prid pa se prepriči, pa se boš ugriznu v jezik!
wink-1.gif

Mojih so dol poklal 25 komadov in na tak način, da se ti sanja ne, ostali k so preživel, so mi vse povedal do potankosti. Zato ti bebec od 8ke, ne pametuj o stvareh ki nimaš pojma! Poglej si film v deželi medu in mleka, pa ti bo vse jasn.

Nazadnje urejeno:

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
heh, sej sem reku, da VEM ne VERUJEM, a štekaš razliko?
smile-1.gif

nisem tu da kogarkoli v karkoli prepričujem, je že razlog za to, da tako razmišljaš...

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Počelo opet ...
smirk-1.gif
Eh ...

S tem namenom se je ta tema tud očitno začela...provokacija 8888, pa je uspela? jep, za bonus so še eni trije štirje sprovocirani... negativna energija šprica vsepovsod, diskutirajo in tulijo pa vsak svoje, noben pa nobenga ne posluša, išče se kontra argumente, skupnih ne vidijo se jih niti ne trudijo iskat, tako je to povsod, zato pa je tako kot je, razdeljeni smo in razdeljeni bomo ostali dokler se v glavah takih ljudi kot so tile, ki se tu kregajo, ne bo premaknilo, da vse skupaj nima smisla in da bi bilo življenje vseh velik lepše če bi toliko energije, kot jo vložijo v sovraštvo in kontriranje, vložili v dobro in strinjanje, ...ah, pa sem slišat kot nek zionist al pa kej, sam tko to je, ko bomo enkrat pripravljeni na sodelovanje, bo svet lepši...veliko lepši...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
daj naredi si uslugo in ne pisi o stvareh o katerih ocitno nimas ravno veliko pojma.

brezmadezno spocetje device marije po katoliskem nauku pomeni, da se je ona (torej marija) rodila brez greha, torej brezmadezna. Ta zadeva nima nicesar skupnega s spolnimi odnosi ali kasnejsnjim rojstvom jezusa.

Sej debata je sicer mimosun, ampak ce ze sodelujes v njej potem ne pisat neumnosti. Pa brez zamere.