Vprašanje za 8888

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Boli mene za vero itd...
Jz sam vem, da si ti naci, rasi gnoj, kateri ne vidi 2 metra pred sabo, ker je zaslepljen z temi bedarijami, ki jih bere cele dneve!

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ne sekiri se 8.ka, tvoji predniki so tud turki!
wink-1.gif

Tko je to, k so jebavali slovenke 500 godina, zdj pa je vse pomešan.:)

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
heheh ti se kr tolaž! Tvoje so pojedl, kaj šele da bi komu betice odbijal. Kok pa vas je blo? Tm je mela vas, več bojevnikov k cela tvoja dežela!
wink-1.gif

Nebi se govoril zastojn:" Veliko kot tursko carstvo!". SI kdaj slišu za rek:"Veliko kot slovensko carstvo?" muahahhahahahhahahahahah
Raj se skrij v kako luknjo, da te nebojo turki zaprl v omaro!
wink-1.gif
))
Boli mene, kako bom jz reku, jz sam vem, da so mojim rodom iz BOSNE, jz sm pa rojen v SLOVENIJI. Pa me baš boli, kaj si folk misl...:)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Nebi se govoril zastojn:" Veliko kot tursko carstvo!". SI kdaj slišu za rek:"Veliko kot slovensko carstvo?" muahahhahahahhahahahahah

Golemo ko Rusija, Nas i Rusa 300 milijuna... Dej mal ratluka pojej, k ti je očitno cukr padu.

Preberi Smrt popa Mila Jovovica o velikih Turških bojevnikih. Turki so bli k tečna mladoletna banda, Če jih je blo pet krat preveč so usekal, drugač so pa od daleč gužvo delal. No ja, k čapci danes, ni razlike, vsi neki velki borci.

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Glej model, ne meši mi zdj tm neke ruse, črnogorce in srbe. Tko k bosanci niso turki, tko srbi niso rusi. A srbi so pičkin dim, tko k bosanci. Ni eni ni drugi, nikol niso bli neka sila. Jz z turki nimam nč, sm jebem to 8ko z njimi, k jih tok rd skoz omenja!

mistique

Guru
16. jun 2009
14.051
1.849
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Glej model, ne meši mi zdj tm neke ruse, črnogorce in srbe. Tko k bosanci niso turki, tko srbi niso rusi. A srbi so pičkin dim, tko k bosanci. Ni eni ni drugi, nikol niso bli neka sila. Jz z turki nimam nč, sm jebem to 8ko z njimi, k jih tok rd skoz omenja!

Ti si itak srbenda, sam ti ne upajo povedat k bi 14 DNI žural pa ves denar zagonil
evil.gif

Nazadnje urejeno:

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Aja, zanimivo, koliko je bila stara mohamedova žena?
Kok pa Marija
grin1.gif
S tem, da Mohamedova žena ni prešuštvovala, Marija pa se je zelo očitno z drugim dol dala...
Devica, in noseča povrh... Ne samo, da se RKC hvali s kurbirstvom (brezmadežno spočetje), še laže se že 2000+ let o tem. Veš, štirikratosemka, ovca si in ovca ostaneš.
Je pa najslabše kazat na druge, če sam nisi niti malo čist. Že sama tvoja omiljena vera se začne z lažjo in kurbirstvom.
priden.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Bi bila božja volja, če ti far spolno zlorabi otroka?

Je bila božja volja, da si se ti rodil prizadet? Mogoče boš celo kdaj ugotovil. Resno, kako lahko sproduciraš nekaj tako butastega?

Sam se nimam za nekega vernika. Sem bral Sveto pismo, knjigo knjig je menda treba vsaj malo poznati in mi je bilo v določenih poglavjih zelo mimo, priznam. Priznam tudi, da sva šla s kolegom lani parkrat k maši, ko sva imela ljubezenske probleme. Me je skenslala cura, sem šel k maši in ko sem hodil proti cerkvenim vratom, mi je pot presekala taka mačka, da sem se že pred vrati zahvalil bogu. Jap, v cerkvi vidiš miškic da joj.
grin1.gif
Pri maši pa ... Far je bil posrečen, malo sva se smejala jecajočemu ministrantu, pri samem obredu nisem slišal nič slabega, sem pa ven prišel bolj pomirjen. Tisto petje, molitve, cel obred. Malo boljše že kot tiste defektne meditacijske seanske, na kateri hodi cimra.

Mi smo imeli zanimivega farja pri verouku. Siv, čez trebuh premožen dedec z močnim glasom. To se je drlo na nas, letele so klofute, vlečenje za lase, ušesa ... Bi rekel človek, da je bil en sadist, da se je hodil izživljat nad nas. Po drugi strani pa smo tudi peli pesmice, se veliko, veliko prezajebavali in vse nas je spravil do birme, ki je bila za marsikoga prva velika finančna injekcija.
smile-1.gif

Mi je pa zanimiva današnja "vzgoja" učiteljev. Kolegica se je pred kratkim zaposlila na višji stopnji OŠ kot učiteljica. Kak nepedagoški odnos je to do otrok, ne moreš verjeti. Dejansko ves proces temelji na tem, da si je otroke najprej treba podrediti, da je treba najprej pokazati, kdo je glavni, šele potem se jim lahko pomalo in pomalo popušča. Ko mi razlaga, kako dela z otroki, se mi zdi da ko z enimi psi. Kriči na njih, se šopiri in se gre neko "strogo učiteljico". In to so ji dejansko vcepili drugi učitelji. Saj po eni strani je logično, glede da drugih sredstev sploh nimajo, ne sme ga kazensko vprašati, ne sme ga poslati ven, kaj da bi ga udarila. Se pa spomnim, da smo take učitelje najbolj sovražili.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Aja, še to, zelo mi je zanimivo, kako preplašeni in nestrpni ste v bistvu vi težki liberalci. Ves čas zagovarjate neke pravice, a vas vse moti. Tako norčevanje enostavno ni okusno, dajte, folk, ohranit nek nivo. Zakaj bi se človek s tem sploh ukvarjal? Živi in pusti živeti.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Bi bila božja volja, če ti far spolno zlorabi otroka?

Je bila božja volja, da si se ti rodil prizadet? Mogoče boš celo kdaj ugotovil. Resno, kako lahko sproduciraš nekaj tako butastega?
Ne razumeš... Pa saj to ni prvič
smirk-1.gif

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, česa pa od navadne provokacije ne bi razumel? Drkate onega uboščka.

Aja, vi pišete na enem posebnem, višjem nivoju od ostalih.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kloshar, vidim da si prišel na "drug" nivo zvezdic. Razumljivo, ker zadnjih par postov si lepo napisal. Pohvalno!

Enik

Pripravnik
19. sep 2007
159
0
16
Ljubljana
Se strinjam s Klosharjem. Sam sem ateist in zagovarjam tezo živi in pusti živeti. Kar ste pa tu gor uprizorili nekateri, je pa nizkotno in malodane sadistično izživljanje kardelnega nagona. Je skrajno podlo in hinavsko. Verjamem, da je 8888 kdaj komu na žulj stopil ali morda kaj butastega napisal. In to naj se reši v obstoječi temi. Ampak, da je zdaj pa treba zanj novo temo odpreti in ga na sramotilni steber obesit ter "ubit" človeka... Vau, primitivizem brez primere in čudim se, da nas še niso v rezervate strpali, naf.kali not alkohol, drogo in orožje in da sami rešimo problem obstoja butastih slovencev. Ne znate pisat drugega kot o belih in rdečih ter cerkvi. Skratka bolano.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Saj sem že jaz parkrat napisal, da je tudi pri podjebavanju treba obdržat nivo in to početi s šlifom, drugače postane pritlehno, debilno in skrajno žaljivo.
Ne pomaga nič, nedodelani otroci bodo gonili svojo in sami sebe občudovali, da kako duhoviti, pikri in zabavni so s tem, ko na najbolj primitiven način človeka žalijo. Še bolj žalostno od tega, da se nad nekom izživljajo nearikulirani bebčki, brez najmanjšega občutka za humor, je to, da ne trznejo moderatorji, ki nekoga drugega banajo samo zato, ker dvema napiše, da se jima dvigne ob nepravem trenutku. Očitno se tudi moderatorjem to zdi sila zabavno in duhovito.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
Nobena vera še ni bila koristna za navadne smrtnike, služi za podrejanje raje, enostavno. Zato ne moreš zameriti 8888, sej veš, tista stara "Bog odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo" ...bi se lahko aplicirala tudi na današnje verske fanatike, v 21. stoletju verjeti v katerokoli versko ustanovo je pač blodnja zgubljene ovčice. Pač potrebujejo neko ustanovo, ki jim določa norme, ker jih sami, kot taki niso sposobni sproducirati, kar na koncu niti ni slabo, v osnovi cerkev uči lepe nauke, vprašanje pa je kako jih sama izvaja in osnove socializacije nam povedo, da tvoj naslednik ne bo delal tisto kar mu govoriš, pač pa tisto kar sam delaš, zato pa je svet tam kjer je danes.
Pa da ne bo pomote, v boga verjamem, vendar ne takega, kot ga želi prikazati katerakoli vera, bog je, le oblika je drugačna, kot si ga mogoče kdorkoli od nas zna predstavljat...

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.713
159
63
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
bog je, le oblika je drugačna, kot si ga mogoče kdorkoli od nas zna predstavljat...

Večino stvari je lepo napisanih, edino tale trditev je faljena.. Verovanje v osnovi pomeni, da verjameš v nekaj, kar ni dokazano. Upam, da je trditev mišljena kot ugibanje oz. kot tvoje mnenje, kar si morda samo pozabil pripisat.