No od takih brezbriznikov pa jaz ne bi avta kupil. Ce ne gres niti na vpoklic, ki je zastonj in ki te razen casa ne stane nic, potem je vprasanje, kako drugace skrbis za avto.Sori, ampak naslednji kupec pa res ni njegova skrb. Ce on of teh klincevih sraufov ali kaj mu zdaj fali, nima nič, je skoda njegovega časa bolj kot od naslednjega kupca denarja.
Hvala za rože, ker sem te nekaj naučil.Saj jaz jim ne branim, da menjajo, če želijo... In ja, meni so tudi redni servisi predstavljali odvecne sitnosti, opravila sem jih pa, ker sem zelela, da meni avto dela.
Imas pa ti nek faljen obcutek svoje pomembnosti, ce mislis, da si bo nekdo drug neka pota delal zaradi tebe...
To, da naslednji kupec ni tvoja skrb, pa pove veliko o tebi.
To pomeni le, da je stvar dejansko problematična.Dobro da nisem sel na vpoklic. Ker je bil preklican. A recall was recalled and youllbe rerecalled! Tisti, ki so sraufe meniali, bodo morali ponovno, ker (samo podaljsani) novi sraufi ne drzijo na kreš testu. Nova rešitev je v pripravi, bo ko bo. Predvidevam da bodo podlagali karoserijo ali pa kaj švasali.... Ne hvala!
Rešitev je čist simple: rabljenega avta ne prodajaj ampak ga pelji v prešo.No, nekaj pove tudi o kupcih rabljenih avtomobilov, ki pričakujejo da bodo dobili boljš kot novo za manj denarja. Saj v tem je point, da preko "bedakov" po njihovem mnenju, ki kupijejo novo in naj bi po njihovem z avtom delali kot z otrokom, pridejo do avta. Ulaufan in ohranjen, ali kako ze...
Za sraufe, ki mrezo v kufru držijo, ki je nimam, je skoda mojega casa. Ce bi jo redno uporabljala, bi šla oziroma bi jih ob naslednjem servisu spomnila na to, da slucajno ne pozabijo... Ker avto je orodje, ki sem ga kupila, da služi meni, ne otrok, ki ga božam in namenjam nek svoj prosti cas zanj, preden... ga naprej prodam.
Ce s tem odzenem kupce, ki najedajo brezveze, je to dvojni prihranek časa. Ce rabi te sraufe, naj jih zrihta sam.