Ehmmm...Vakam ze 12 let na enem, da koncno nekaj crkne. Ali pa na AC vzge, npr... Na drugem 4. Temu se rece, da v biti ne rabi potem vpoklicev, ker s prve dela. Cakam, da ti povem, evo crknilo je in bos lahko rekel, evo sem ti rekel - sranje. Pa ceprav 15 let star avto.
Ja, sploh Xantia je bila znana kot pojem zanesljivosti. Jo je imel foter, dobesedno drek od avta. Servis na servis.Najmanj dela je bilo z Zx in eno Xantio.
Zakaj se pa ti oglašaš v temi o citroenih splohSamo res, kaj je narobe s tabo? Kaj govorim na pamet? Xantio 2.0 bencinca smo imeli, nimam pojma katera generacija točno. Pač najbolj za en drek avto, ni da ni crkovalo. Ene 4 hidravlične pumpe je foter zamenjal v garanciji. Kdo je omenjal kakšno generacijo? Ti si Xantio omenjal in jaz sem ti serviral izkušnjo z njo.
Verjamem, pac slovenski servis. Naceloma pumpa nikoli ne crkne, se samo predihta (par oringov po 2€ kos). Prva gen je bila res srot, druga pa je bila celo na listi bolj zanesljivih avtov na trgu, tako da...
Tukaj si bil verjetno humoren?Evo, docakal prvi vpoklic na Bmw. Zamenjati hočejo par imbus šraufov, s katerimi so v dno prtljaznika privite šine za predelno mrežo. Sploh nisem vedel da jih imam, ker imam korito čez. Seveda se vpoklica NE bom udeležil.