Verjetno EGR hladilnik ali pa sesalni kolektor; mislim, da se o tem piše na začetku teme...Hladilnik?
Verjetno EGR hladilnik ali pa sesalni kolektor; mislim, da se o tem piše na začetku teme...Hladilnik?
Troga pancarje in carving dile... Potem ima pa še zraven na zadnjih zicih otroške sedeže...2 šini v gepeku sta priviti z nekimi slabimi sravfi v ocitno slab material. Bom pogledal kam dejansko gredo sraufi (v pokrov iz ala šperplate) ali v karoserijo. Nisem bil pozoren ker v tem avtu prtljaznik redko sploh odpiram. No kakorkoli, trenutno se vpoklica niti ne da izvesti. Sicer pa...ne vem kaj folk troga v bimerjih takega, da bi rabil tovor vezat. Zlate palice? Pol bikca?
Rešitev je čist simple: rabljenega avta ne prodajaj ampak ga pelji v prešo.
...in seveda povprečni Janez pancar v prtljažniku špona z gurtnami na poden za vsako vožnjo.....Troga pancarje in carving dile... Potem ima pa še zraven na zadnjih zicih otroške sedeže...
Od moje fizike v SŠ je že zelo daleč, ampak kinetično energijo se menda računa po formuli (mv2)/2. Skratka, trikilski pancar v primeru hipnega pojemka (trka) ne udari s silo treh kil...
Izvajanje vpoklicnih popravil je v SLO zakonska obveza.Tezko, ker me ni dosegel
Koliko takih primerov poznaš?Izvajanje vpoklicnih popravil je v SLO zakonska obveza.
Vozilo, ki nima izvedenih vpoklicnih popravilje lahko zavrnjeno pri registraciji.
p.s. janez si ti, da te poštar ne dobi?
Zanimivo, japonci jih tudi nekaj pridelajo (2 v petih letih, kar se mi zdi pravzaprav preveč), ampak so pri odpravi zelo vestni....
lani vpoklic, menjava airbaga na audi q5 8r 2011, zamenjali s kavico vred v eni uri.Koliko takih primerov poznaš?
Sploh pa tud če kje to piše, papir vse prenese.
Famozni Airbagi.....dvomim da so vse vsem menjali do prvega tehničnega.
Kolikim niso podaljšali...pomoje 0.
HONDA uradni vpoklic...kolega čakal in klical na servis kdaj bo,..pa so mu med vrsticami povedali, da verjetno nikoli ne bo prišel na vrsto.
Kateri Suzuki letnik 2019?