vožnja dirkalnega avta

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Pa sej alterjevci imajo vsi makine ter znanje za izpolnitev želje. Pač dal boš za tiste par litrov avstrijskega goriva po 1eu, ker več kot 5l ne kuri noben stroj kle gor

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Če štejejo AMG pa M nalepke, je dirkalnikov pred vsakim fitnesom malo morje. Verjetno bi se dalo tudi za dozo anabolikov zmenit za krog ali dva.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Dirkanje ni poceni. Imel pa sem vključeno vse prevoz iz LJ do Adrie, malici, kosilo, kompletno vodstvo, dirkanje, ..... Cena pa je bila za dobre 7 dnevne počitnice v Grčiji. Verjamem, da je možno ceneje ampak potem se moraš še ukvarjati z raznoraznimi stvarmi, ki pokvarijo užitek. Če se že odločiš za dirkanje na dirkališču z dirkalnikom pač ne moreš gledati na vsak cent. Konec koncev mi ni žal za niti en eur, ki sem ga porabil tistega dne. Dirkanje pač ni za "reveže".
smile-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Ve kdo za koga ki to ponuja? proti plačilu seveda, zaenkrat vem samo za Lema racing, obstaja še kaj takega pri nas? al pa če te mogoče kak rally voznik zapelje kak krog ?
smile-1.gif

še najlažje boš dobil kaj na grobnik track day-u.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.589
9.814
113
40
MB
ksz

na racelandu majo tudi opcijo, sopotnik v evo X, pa se da peljat sploh tak da bo punca prestrašena, glede na to da je kart proga ?
grin1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Vidim, da je nekaj uporabnih nasvetov že padlo, tako da si bom privoščil off-topic.
Sem se že peljal v drift-mobil-u za volanom katerega je bil prvak v driftu. Zadeva je super, ampak osebno mi je recimo 100x boljši občutek/več adrenalina, če sem sam s svojo gajbico na dirkališču, recimo Raceland, ki ga omenjaš, je top. Tudi za amaterja, tista dva ovinka pazi, ostalo gre pa lahko vse počez.
grin1.gif

Drugače pa je za adrenalin vrhunska motokros proga. Eh, dovolj off topica.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Pa sej alterjevci imajo vsi makine ter znanje za izpolnitev želje. Pač dal boš za tiste par litrov avstrijskega goriva po 1eu, ker več kot 5l ne kuri noben stroj kle gor

Ma glej, noben problem. To bi bilo še najbolj poceni.
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
Ja, samo če greš tule pod cesto s tvojim bosancem pridejo po vsej verjetnosti s kombijem po tebe. Samo? Kakšne barve bo.

Se pa strinjam z mtl....
Cross proga pa ena kroska....
Kak avtocross zna tudi biti adrenalinski, da kak Hill climbing z avtom ne omenjam.
Ali pa kak džip pa na kros progo. Lan smo se turistično peljali z yetijem v Šentvidu, pa je najbrž komu pulz dvignilo.
evil.gif

Če se tudi letos kaj podobnega obeta, naj se objavi...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno: