Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ja na naslednjem linku spodaj pa imas napisane dokumente, ki jih sprejemajo kot veljavne...to je pac spet eno slovensko skropucalo od prevodov in pojasnil...
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tisto spodaj je samo lin na seznam vseh dokumentov, ki jih izdajajo posamezne države. Nima nobene zveze s to temo oz s tem, ali lahko potuješ naokoli le z vozniškim.
Še 1x: v SLO velja kup dokumentov, v tujini (tudi EU in tudi Schengen) pa uradno samo osebna in potni list.
je kdo trdil nasprotno?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kakor vem, pred državnimi organi RS svojo istovetnost lahko dokazuješ z osebno izkaznico, potnim listom, vozniškim dovoljenjem, dovoljenjem za upravljanje plovil (ne vem, kako točno se imenuje) in nekaterimi oržnimi listinami (ki imajo sliko).
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
je kdo trdil nasprotno?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Kakor vem, pred državnimi organi RS svojo istovetnost lahko dokazuješ z osebno izkaznico, potnim listom, vozniškim dovoljenjem, dovoljenjem za upravljanje plovil (ne vem, kako točno se imenuje) in nekaterimi oržnimi listinami (ki imajo sliko).
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
http://www.mnz.gov.si/si/mnz_za_vas/osebni_dokumenti_in_prebivalisce/
evo se tukaj si preberi.... tam ko je gor slika lahko uporabljas...in tako je tudi v tujini...mene še noben ni po drugem dokumentu vprašal, če sem pokazal vozniško...če velja pri nas velja v EU
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Tisto spodaj je samo lin na seznam vseh dokumentov, ki jih izdajajo posamezne države. Nima nobene zveze s to temo oz s tem, ali lahko potuješ naokoli le z vozniškim.
Še 1x: v SLO velja kup dokumentov, v tujini (tudi EU in tudi Schengen) pa uradno samo osebna in potni list.
http://www.mnz.gov.si/si/mnz_za_vas/osebni_dokumenti_in_prebivalisce/
evo se tukaj si preberi.... tam ko je gor slika lahko uporabljas...in tako je tudi v tujini...mene še noben ni po drugem dokumentu vprašal, če sem pokazal vozniško...če velja pri nas velja v EU
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
ni ravno direktno linkano, maš pa na levi strani v stolpcu rubriko potni list in osebna izkaznica.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Na območju SLO je vozniško (kartica!) enakovredno osebni.