Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kot je omenjeno v naslovu... zanima me kateri voziček imate za svojega dojenčka/otroka in ali ste z njim zadovoljni in zakaj?
Izbira je ogromna, cenovno se cene gibljejo od 500€ navzgor (za vse komplet)...
Priporočam ti Muro. Izredno kvalitetno narejen, me pa moti edino tista palerina zadaj ko se napne ampka dobro, važno da je voz konkreten. Ko sva midva kupovala in sem gledal te razne Ped Perego mi vsi delujejo kot tisti otroški vozički za igračke, samo v večji različici. To se vse neki maje, škriplje,..
No mal se hecam , da me ne boste lasniki križali. Midva sva pač morala gledati, da je voz lahek, ker se občasno nosti v drugo nadstopje, ter da je lahko vodljiv ter seveda stabilen, ker imava še psa. In če jaz z mojimi dobrimi 100timi kilami primem te razne Peregote (no vsaj tiskte ki sem jih preizkušal, da ne bom preveč kritičen) in si predstavljam da imam zraven na povodcu še psa..NO GO. Tako sva bila midva še skoraj odločena za Muro, gledala sva pa še Mutsy ki glede izdelave delujejo še bolj konkretno vendar pa so mi materijali malce mimo (taki umetni mi delujejo na otip). Na koncu sva zelo ugodno dobila Bugaboo-ja (in sva zlo zadovoljna), drugače bi verjetno padla Mura. Aja pa če hočeš stabilnost, sploh če imate psa, potem obvezno 4 kolesnik, ker ga ni 3 kolesnika, ki bi bil enako stabilen kot 4 kolesnik (kar je že po fiziki logično, razen če je 4 kolesnik res tumpasto narejen)