Vozi po AC v napačno smer

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sem ti predlagal ja, ker si to opravičval na tisoč in en način. revček ni bil zbran, revček se je zmedel itd, bullshit.
zaenkrat je pač tko, da več ljudi umre zarad tistih, k grejo kontra po AC, kot pa zarad unih, k grejo 150 po AC v pravo smer (zdej tuki boš spet posplošil na naselje in na cono 30, kukr si zatežen), ampak ti si pač mnenja, da bom več škode nardu jaz, k bom šel iz LJ v NM 150 po AC v pravo smer, kot pa ti, k boš šel 50 v kontra. da bi zadevo v praksi podkrepila, to pa ne, a? butl

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sedaj pa počakajmo na njegov fenomenalni odgovor. Pospravil te bo za malco in stavke 5x preobrnu, da še sam ne bo vedel kje ja zakluču, as always. Navad se
grin1.gif

Waiting

tik tak, tik tak, tik tak
aplauz.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Vožnja v nasprotno smer ja ali pa ni nevarna - zadeva je relativna. Za hitre dinamike je kontra vozeči sigurno manj nevaren, kot za tistega, ki misli, da po prehitevalnem vozi po predpisih. Zakaj?
smile-1.gif

Če si navajen po AC voziti 250km/h ali več in slalomirati med počasnimi vozniki, potem se nekdo, ki se pelje 80km/h v napačni smeri ne bo posebej razlikoval od nekoga, ki pelje 80km/h po levem pasu v pravo smer.
Zato se za dinamika zaradi relativnosti razlika med + in - 80km/h vozečima avtoma manjša sorazmerno z naraščanjem dinamikove hitrosti.
Zanimivo bi bilo izvesti teste, do katere hitrosti je dinamik sposoben napovedati smer gibanja počasnejšega vozila (zaradi razlike v hitrosti to vozilo na videz 'stoji').

LP,

Milan

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
sem ti predlagal ja, ker si to opravičval na tisoč in en način. revček ni bil zbran, revček se je zmedel itd, bullshit.
Blabla. Enga revčka maš ti v gatah.

Citat:
zaenkrat je pač tko, da več ljudi umre zarad tistih, k grejo kontra po AC, kot pa zarad unih, k grejo 150 po AC
A res? Kolk praviš jih je letos umrlo zato ker je nekdo vozil kontra po AC?
In kolk jih je letos umrlo zato ker so vozili v pravo smer 150?
Citat:
da bi zadevo v praksi podkrepila, to pa ne, a? butl
Aja, ti bi z mojim kurcem po koprivah mlatil. Kar ti pejd kontra če bi se rad prepričal!

In za vse vas kljukce še enkrat ponavljam vprašanje: Kako preprečit dejanje, ki se naredi nenamerno in nevede?Torej kako preprečit zmoto ali spregled znaka?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Heh, škoda guča.

Spet gre za primer "Če to delajo naši, je OK, če pa to delajo vaši, pa ni" ...
Štajn, a res kot moderator ne premoreš več zdravih možganov?
Kje sem jaz napisal to kar mi očitaš ti? Kje sem jaz napisal, da je vožnja kontra po Ac OK? No pokaži prosim! Jaz tebe in ostale samo sprašujem kako z zagroženo kaznijo preprečit, da ne bo nekdo kontra peljal ali kaj drugega spregledal? No povej ti!
Zame je večji bedak nekdo, ki ve, da dela prekršek in to potem še nalašč počne, kot pa tisti, ki ne ve da je v prekršku in prekršek dela nehote.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Malo boljšo malco sem si privoščil ja. Pač delam na kvaliteti. Pa rampo sem spoliral.
Ti verjetno ješ bolj količinsko, ker ga tolk serješ.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če voziš po AC 160km/h, potem :
- to počneš zavestno
- beri: veš kaj delaš
- veš tudi kako se to dela
- veš kaj lahko pričakuješ
- tisoči to počnejo vsak dan, pa sploh ne pride v novice

Če voziš kontra:
- si se "zmotil"
- ker tega ne počneš večkrat (upam), si v novi situaciji. Ne veš kaj bi in kako.
- voziš, in upaš da se bo dobro končalo (bolj pametno bi bilo sicer ustaviti...)

Oziroma z drugimi besedami:
- voznik z 160 km/h lahko kadarkoli upočasni na 130 in je problem izginil v desetih sekundah
- nasproti vozeči pa lahko par očenašev zmoli. In upa da se bo dobro končalo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Glej ga šmenta, spet si pozabil odgovort, ali bi zagrožena kazen preprečila zmoto in vožnjo kontra po AC.
In ali bi zagrožena kazen preprečila zmoto pri računanju ali pisanju matematične kontrolke?
A neb ti to men odgovoru?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Heh, škoda guča.

Spet gre za primer "Če to delajo naši, je OK, če pa to delajo vaši, pa ni" ...
Štajn, a res kot moderator ne premoreš več zdravih možganov?
Kje sem jaz napisal to kar mi očitaš ti? Kje sem jaz napisal, da je vožnja kontra po Ac OK? No pokaži prosim! Jaz tebe in ostale samo sprašujem kako z zagroženo kaznijo preprečit, da ne bo nekdo kontra peljal ali kaj drugega spregledal? No povej ti!
Zame je večji bedak nekdo, ki ve, da dela prekršek in to potem še nalašč počne, kot pa tisti, ki ne ve da je v prekršku in prekršek dela nehote.

Odgovarjal sem (med drugimi) na tole:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če ti hitrost malo in nezavedno uide čez omejitev, te policaj ne bo kaznoval. Kaznoval te bo za malo večje odstopanje. In če ti nimaš osnovnega občutka v avtu kolk pelješ, zanesi vozniško nazaj in lepo na avtobus.
Ja in isto naj velja za nasproti vozeče se tudi.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
bom jaz namesto njega. Zagrožena kazen odvzem vozniške in avtomobila bi 100% pomagala. Stardeci itak nimajo potem denarja za novega, niso v stanju še enkrat opravljat vozniško in rešli smo kako življenje
grims-1.gif

p.s. pomoje ti samo pasulj ješ za malco, če take tu sekaš

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Zagrožena kazen odvzem vozniške in avtomobila bi 100% pomagala.
Motiš se. Tudi če bo zagrožena kazen sejkanje glave na giljotini, se bodo pomote še vedno dogajale. Veš človek se moti in to je človeško.
Citat:
Stardeci itak nimajo potem denarja za novega, niso v stanju še enkrat opravljat vozniško in rešli smo kako življenje
Tudi tle se motiš. Starideci imajo nemalokrat več denarja kot pa vi mularija, ki nimate za burek in prekrške delate namerno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne bi! Ampak v tem primeru se človek ne more sklicevati na zmoto! Ignorantia iuris nocet.
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Se pardoniram, ampak ne vem na kater post si ti zdaj to odgovoru.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
oča se strinjam. ampak glede na to da kontra vozijo 99% stardeci in stare mame, bi bilo smiselno preverjat psihično in fizično stanje po 60 na pol leta, pri 70 pa bye bye vozniška. Kaj praviš, bi se potem še vedno "pomote" dogajale?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Še vedno.
Na psihičnem testu bi pa veliko več mularije pogrnilo kot pa starčkov, verjem.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Na tole:
Citat:
Glej ga šmenta, spet si pozabil odgovort, ali bi zagrožena kazen preprečila zmoto in vožnjo kontra po AC.
In ali bi zagrožena kazen preprečila zmoto pri računanju ali pisanju matematične kontrolke?
A neb ti to men odgovoru?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
>A res? Kolk praviš jih je letos umrlo zato ker je nekdo vozil kontra po AC?

trije

>In kolk jih je letos umrlo zato ker so vozili v pravo smer 150?

noben

>Aja, ti bi z mojim kurcem po koprivah mlatil. Kar ti pejd kontra če bi se rad prepričal!

jaz sem od začetka prepričan, da z vožno v kontra smer po dolenki ne pridem niti do treben. ti si un, k prav, da se mal zmotit in vozit po kontra strani AC ni nč tazga in da se bo unih taužent nasprot že umaknil. razn seveda unga, k gre neverjetnih 150!
bonk.gif

>Kako preprečit dejanje, ki se naredi nenamerno in nevede?Torej kako preprečit zmoto ali spregled znaka?

vpraši unga, k ti bo prpelu po kontra strani AC. men se zdi, da takim - če ni ravno mrtvo pijan - ni pomoči

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja drgač pa res ne vem, zakaj na vožnjo v kontra smeri sploh opozarjajo po medijih. sej to ni nč tazga, en se je pač mal zmotu. bo že enkrat ugotovu pa bo al obrnu al pa zapeljal po uvozu na AC ven iz te manjše težave. kein problem. je pa treba vso policijo pokonc dat prec, ko bo en pelu 150 po AC. pa obvezno narest enourno izobraževalno oddajo na ta račun in jo vsak dan vrtet pred dnevnikom.
neki si govoru, da cviček prdeluješ..men se bol zdi da šmarnco in to uno za plevel zatirat