Vozi po AC v napačno smer

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Norci smo vsaj pri stvari, ko norimo.
A res? Kje pa piše, da nasproti vozeči ni zbran? Mogoče še bolj merka kot ti takrat ko kontra pelje.
Eni in drugi ste potencialni morilci. Čist nič bolši niste divjaki. Celo še slabši ste. Zavestno greste ubijat.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kazen je manjša, kot pa če ti čez naselje 61 pleješ
smirk-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Po vsej verjetnosti mu bo uspelo v nasproti vozečem šleperju, če bo bog dal in bodo zvezde v pravem položaju.
Vsekakor bolje kot v kombiju z otroci, ki se peljejo na lutkovno predstavo, fašejo pa senilnega starca, ki še svojega penisa ne najde, kaj šele volan.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Na odstavnem pasu? Saj pa se ja takoj opazi, če je odstavni pas na levi, da nekaj ni vredu s tvojo vožnjo?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zakaj bi pa ti visoko kaznoval takega? A nisi ti proti kaznim, ki so namenjene samo in zgolj polnjenju proračuna?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kaznoval bi ga do amena tako da ostane brez vozniške, ker očitno več nima psihičnih sposobnosti da lahko normalno vozi

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Na odstavnem pasu?
Žeže, samo potem mora ta prečkat še vozni pas? A misliš, da to pa ni nevarno, če voziš kontra na vozni pas?
Citat:
Saj pa se ja takoj opazi, če je odstavni pas na levi, da nekaj ni vredu s tvojo vožnjo?
Saj je verjetno opazil, ampak takrat ko je blo že prepozno.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kaznoval bi ga do amena tako da ostane brez vozniške, ker očitno več nima psihičnih sposobnosti da lahko normalno vozi
A pol, ko bi ga kaznoval, bo pa tisti dobil psihične sposobnosti nazaj?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
se pravi je bolj varno vozit 30 km kontra, kot pa ko si že kontra, v pravem trenutku hitro potegneš na odstavnega? aja točno, niso več sposobni tako hitro razmišljat da bi lahko tak manever izvedel, ker se vmes čudi kaj je vse danes nekam čudno in zakaj mi vsi trobijo
13.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
grema lepo počasi: če mu vzameš vozniško, ni važno če dobi psihične sposobnosti nazaj ali ne, ker v avto itak več nikoli ne bo sedel. bo šlo?

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Dej, dej stari ......ti tudi pretepaš ženo....
stupid-1.gif
.......in to je pa normalno. In to tako, da reva sploh ven ne upa it, pa uštacuno,...........
Tak sociopat bo pridigal............
stupid-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.441
3.750
113
Po radiu je blo tudi da ga je vmes ustavila policija, pa je nadaljeval z vožnjo v napačno smer.
bonk.gif

Zaradi njega je nato prišlo tudi do dveh manjših trčenj.

stupid-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vidiš, ker si oboževalec BMWjev, ti pač ni dana možnost razmišljanja.
Tukaj kar naprej plozate, da so kazni namenjene polnjenju proračuna. Jaz pa pravim da temu ni tako. Kazen mora biti vzgojna in mora dat nek rezultat.
Če ti divjaš, to počneš zavestno in namerno. Torej tebe ima smisel kaznovat, ker dejanje, ki ga delaš zavestno, lahko preprečiš.
Vožnja kontra po AC je posledica nezavedajoče se napake. Ta človek ni vedel, kaj je naredu, zato je tudi to napravil. Torej zmotil se je, in če se ti zmotiš, pomeni, da nisi to naredil naklepno in namerno. Tudi če bi bla kazen sekanje glave na giljotini bi ta, ki zapelje kontra, to še zmeraj naredu in ravno tako lahko nekoga ubil.
Ti, ki pa divjaš namerno in zavestno, pa delaš prekršek zavestno in boš ta prekršek ponavljal, dokler te ne bo dovolj visoka denarna kazen preprečila v to dejanje.
Torej, zmota ali nezavednost se ne da preprečit z kaznijo, naklepno dejanje se pa da.
Saj vem da ne boš razumel, ampak sem vseeno probal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
grema lepo počasi: če mu vzameš vozniško, ni važno če dobi psihične sposobnosti nazaj ali ne, ker v avto itak več nikoli ne bo sedel. bo šlo?
Ne bo šlo. Ta, ki je enkrat falil izvoz in peljal kontra, stavim, da tega ne bo nikoli več tam naredu. Torej je kazen zgolj polnjenje proračuna. Ti pa ker zavestno divjaš, boš pa divjal na isti cesti kar naprej, dokler ne boš nekoga ubil al pa še pravi čas orenk kazen fasal. Bo šlo?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
pejt ti s 50 iz NM v LJ v kontra smer po prehitevalnem, jaz bom šel pa po pravi strani 150. se mi zdi, da te bom v lj zaman čakal in da niti do treben ne boš pršu. tolk o tvojih nebulozah

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pejt ti s 50 iz NM v LJ v kontra smer po prehitevalnem, jaz bom šel pa po pravi strani 150. se mi zdi, da te bom v lj zaman čakal in da niti do treben ne boš pršu. tolk o tvojih nebulozah
Pa pejd raj ti kontra, jaz bom šel pa po pravi smeri. Ampak samo 130.
Tolk o tvojih nebulozah.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Torej je penzionist, ki vozi v nasprotno smer, umsko moten, zabit in nesposoben.

Bi mu mogoče kdo blagovolil odvzeti vozniški izpit?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Torej je penzionist, ki vozi v nasprotno smer, umsko moten, zabit in nesposoben.
Ni nujno. On se je pač zmotil. Motiti se je človeško, čeprav je res, da je ta zmota lahko usodna.
Umsko moten, zabit in nesposoben je npr. divjak, ki zavestno dela pizdarije, čeprav ve da se to ne sme in da je to nevarno.
Torej bedast je naklepni morilec ne pa morilec zaradi nenaklepne napake.
V enem in drugem primeru je posledica lahko smrt. Ampak naklepna smrt je obsodbe vredna in naklepna dejanja se dajo preprečit.
Citat:
Bi mu mogoče kdo blagovolil odvzeti vozniški izpit?
Potem je še prej potrebno pobrat izpite vsem, ki nameno izivajo usodo.

Nazadnje urejeno: