voham foušijoMoja jota je omejena na 165km/h in glej ga vraga na morje pridem istočasno kot moj kolega s 400KM in blokado na 250km/h.
Razlika je v tem, da jaz pridem z 17 litri na 300km poti, on pa z 30 litri.
voham foušijoMoja jota je omejena na 165km/h in glej ga vraga na morje pridem istočasno kot moj kolega s 400KM in blokado na 250km/h.
Moja jota je omejena na 165km/h in glej ga vraga na morje pridem istočasno kot moj kolega s 400KM in blokado na 250km/h.
Slaba primerjava... noben zakon/predpis ti ne omejuje na mehkem sedet. Voziti hitreje od 130 (kaj šele 180) pa na naših cestah ni dovoljeno.Zakaj bi imel v dnevni sobi kavč, če se tudi na klopci da sedet...
Primerjava je bila odgovor na primerjavo njegovega jota hibrida in 400 konjskega kolegovega avta...razlika je tudi kako tak avto pride do 130/180.Slaba primerjava... noben zakon/predpis ti ne omejuje na mehkem sedet. Voziti hitreje od 130 (kaj šele 180) pa na naših cestah ni dovoljeno.
Še enkrat: moj komentar je letel samo na njegovo objavo kjer primerja svojega hibrida s kolegovo mrcino. In v TEM PRIMERU še vedno trdim, da bo lastnik 400 konjskega avtomobila hitreje in z večjim nasmeškom na obrazu prišel do zakonsko omejene hitrosti kot on s svojim hibridom. Drugih (hipotetičnih) primerjav nisem delal...Kako tak avto pride do 130 km ali do 180 ti pa končna hitrost, ki je elektronsko omejena ne bo povedala. Včasih je končna hitrost povedala kaj o zmogljivosti avta, danes je očitno ta podatek prezpredmeten.
v čem bi sicer bil smisel nakupa avta za 120k€ če ne bi narisal nasmeška na obraz?Še enkrat: moj komentar je letel samo na njegovo objavo kjer primerja svojega hibrida s kolegovo mrcino. In v TEM PRIMERU še vedno trdim, da bo lastnik 400 konjskega avtomobila hitreje in z večjim nasmeškom na obrazu prišel do zakonsko omejene hitrosti kot on s svojim hibridom. Drugih (hipotetičnih) primerjav nisem delal...
7 litrov bencina pri vožnji okrog 140 pomojem ni veliko. Ravno toliko kot novi 6 cilinderski A7 dizel. Novi ES300h pa pri tej hitrosti pije manj kot V6 tdi.pa da ima nenormalno visoko porabo
7 litrov bencina pri vožnji okrog 140 pomojem ni veliko. Ravno toliko kot novi 6 cilinderski A7 dizel. Novi ES300h pa pri tej hitrosti pije manj kot V6 tdi.
tako je, omejit na 70 km/h pa mirno stat.kok mate kej povprečno hitrost v avto nasplošno? zadnjič vidim v avtu da mam cca 66kmh pa sem ene 70-80% na avtocest pa skoraj nič semaforjev kjer se vozm.
se mi je zdelo kar malo "nizka" glede na to da nisem 110kmh fahrer