povprečno ali končno?tako je, omejit na 70 km/h pa mirno stat.
povprečno ali končno?tako je, omejit na 70 km/h pa mirno stat.
Ah kje pa... toyota/lexus hibridi pa res ne gredo več kot 180...
japonci niso iz tega planeta.
kok mate kej povprečno hitrost v avto nasplošno? zadnjič vidim v avtu da mam cca 66kmh pa sem ene 70-80% na avtocest pa skoraj nič semaforjev kjer se vozm.
se mi je zdelo kar malo "nizka" glede na to da nisem 110kmh fahrer
Kaj je s tabo? Ti bi dirkal al kaj? Pejt na pisto in pokaz kolk jajc mas. Na cesti pa je 180 zate max.
Nemška potovalna je podobna kot naša zdaj ko ni bilo šleperjev.Me sodite vsega naši cestah, avtih in predvsem kulturi vožnje. Kar je pri nas praktično samomorilsko dejanje, je Nemčiji lahko potovalna hitrost in je to, da gre avto “samo” 180, že kar hendikep. Pa ne govorim na pamet, gor se vozim ze več ko 20 let in to veliko km in čeprav res velikokrat promet ne omogoča hitre vožnje, se da vseeno na dostih trasah voziti krepko čez 200, sploh na prenovljenih in “poravnanih” večpasovnih cestah, ko je recimo Munchen-Berlin prenovljeni del od Munchna do Stuttgarta.
180 se vozijo tudi avtošole, policaji, penzionerji...Sami norci.
Zanimivo bi bilo videti kakšno dejansko stanje toka prometa in povprečne hitrosti (brez tovornjakov).
Med tednom ko se vozi na šiht tudi ob razmeroma redkem prometu, če voziš nizkih 120 kmh boš več avtov prehitel ti kot pa drugi tebi. Za vikend čez dan po gorenjski AC ko ni tovornjakov in je promet bolj redek je podobna situacija. Opazno živčnost in več "dinamikov" opazujem proti koncu vikenda po Primorki ko se folk vrača iz vikendic na morju.
in 16 dni je preživel v avtu, lep dopust.Kljub pribl.1,3kw bateriji si prevozil 4.742,78 km samo na elekektriko.
1.8 hybrid 3,6Ah 207VKljub pribl.1,3kw bateriji si prevozil 4.742,78 km samo na elekektriko.
in 16 dni je preživel v avtu, lep dopust.
Kateri hibrid pa je ta avto "višjega" razreda? Zgolj to, da zmore teh vratolomnih 180 pa da ima nenormalno visoko porabo avta pač še ne pomakne v dejanski višji razred in zato prosim za malce več info