Volitve 2026

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.421
5.914
113
In pol se tdaddesni ultradgarači delajo norca iz nočnega šihta. Priceless......
Sej se desni ne borijo za proletarce.....levi se!

Vsako leto dretje v mikrofone na kresovih....od Rožnika do zasavskih revirjev.....bolj se derejo.....bolj proletarac crkuje na obroke :D

To ti ja ta silni razredni boj....

P.S.: a v Gorenju.....zdaj Hisense mogoče ne poznajo nočnih?

• Haha
Reactions: Gatto

Kamele0N

23. jul 2008
45.421
5.914
113
Dej otroće mal prevedi tole bluzenje. Ti s svojimi mentalnimi spodobnostmi kaj drugega kot proletarc ne morš bit.
Ker ti je očitno treba vse narisat.....

Si se vtaknil v nočno delo.....levi se že 80+ let derejo v mikrofone na prvomajskih paradah kako bodo pomagali proletarcem.....pa nočno delo še kar ni ukinjeno.....

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.451
11.168
113
Ker ti je očitno treba vse narisat.....

Si se vtaknil v nočno delo.....levi se že 80+ let derejo v mikrofone na prvomajskih paradah kako bodo pomagali proletarcem.....pa nočno delo še kar ni ukinjeno.....
Očitno je treba tebi narisat, sej veš, si še otroće. Nisem se vtaknil v nočno delo, ampak v nespoštovanje le tega. Nočno delo nd mord bit ukinjeno. Ampak to je zate že barvna televizija.
Pa še to, od kje je že plačan dopust, pa 40 urni delavnik pa... bom nehal, bo preveč zate.

Kamele0N

23. jul 2008
45.421
5.914
113
. Nočno delo nd mord bit ukinjeno. Ampak to je zate že barvna televizija.
Pa še to, od kje je že plačan dopust, pa 40 urni delavnik pa... bom nehal, bo preveč zate.
Kje sem napisal da sem proti ukinitvi nočnega dela? S5 polagaš v usta?

....pa bolniško si pozabil....pa nego (pomojem ti tega še nisi imel, ker ti je prezgodaj not ušlo :) )

• Všeč mi je
Reactions: optiplex