Bolj Myspace, ICQ itd..On je pomojem generacija tastar Twitter
Bolj Myspace, ICQ itd..On je pomojem generacija tastar Twitter
Sej se desni ne borijo za proletarce.....levi se!In pol se tdaddesni ultradgarači delajo norca iz nočnega šihta. Priceless......
Ti si pa z whataboutizmi na konju zadnje čase. Kolega Matey, znan borec proti whataboutizmom pa nič.....cccNe sežejo do kolen temu iz česa vse se vedo na levi delati norca, dokler v vreči ne zmanjka denarja...
Ker ti je očitno treba vse narisat.....Dej otroće mal prevedi tole bluzenje. Ti s svojimi mentalnimi spodobnostmi kaj drugega kot proletarc ne morš bit.
On je pomojem generacija tastar Twitter
Dejansko je pa tip relativno zgoden predstavnik generacije X.Bolj Myspace, ICQ itd..![]()
Očitno je treba tebi narisat, sej veš, si še otroće. Nisem se vtaknil v nočno delo, ampak v nespoštovanje le tega. Nočno delo nd mord bit ukinjeno. Ampak to je zate že barvna televizija.Ker ti je očitno treba vse narisat.....
Si se vtaknil v nočno delo.....levi se že 80+ let derejo v mikrofone na prvomajskih paradah kako bodo pomagali proletarcem.....pa nočno delo še kar ni ukinjeno.....
Kje sem napisal da sem proti ukinitvi nočnega dela? S5 polagaš v usta?. Nočno delo nd mord bit ukinjeno. Ampak to je zate že barvna televizija.
Pa še to, od kje je že plačan dopust, pa 40 urni delavnik pa... bom nehal, bo preveč zate.
Ja, sej Twitter --> XDejansko je pa tip relativno zgoden predstavnik generacije X.
aha, imam še staro aplikacijo na tlf, torej Twiter, ki se ob zagonu prenaloži v X..to si mislil?Ja, sej Twitter --> X
vidim ja, da ne slediš-niso samo nočne-ruski turnus se reče.
Miško, nege že dolg nisem mel, moji trije so odrasli. Ti pa maš negico, si se prepozno zresnu. S5 neki krneki sereš, kot vedno.Kje sem napisal da sem proti ukinitvi nočnega dela? S5 polagaš v usta?
....pa bolniško si pozabil....pa nego (pomojem ti tega še nisi imel, ker ti je prezgodaj not ušlo)
Uff tole mi nikoli ni bilo vsec je pa kar nekaj javnih sluzb z ruskum turnosom.vidim ja, da ne slediš-niso samo nočne-ruski turnus se reče.