Volitve 2026

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.544
797
113
tu in tam
Ajznponar? Kakšen praznik, a praznik je bil vmes? Nisem zasledil, ko sem po 90 urah na traktorju prešaltal v birokracijo, ki se je vmes nabrala in pa seveda hlev.

Mamo pa krave lepo naučene, da se za vikende in praznike ne molzejo in ne hranijo. Smo jim rekli, da so sedaj pod JU. Skrbi me samo, ko bojo ugotovile, da se da 2 dni dopusta spremeniti v teden dni počitnic, če si v tem šihtu. Pol smo ga pa najeb**.
Tvoj dan ima 90 ur? dobro zate
drgač pa danes nadaljujem "praznike"-12 ur nočne..:fredi:

jello

Guru
22. sep 2008
11.307
4.469
113
Oprosti, samo tiste doklade so bile res visoke. Še sedaj je blaginja, sicer ne bi Albanci gor vozili družin in bili zmožni preživljali ženo in 3 otroke z vezanjem armature.
Albanci so odgovor na vse ja. Z vezanjem armaturke slovenec ne preživi samega sebe če ne stanuje pri mami in mu ta vsak mesec še mal ne doštuka od penzije.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.893
2.642
113
Jaz tudi nimam potrebe/želje, se pač tako dela, je treba vzeti v zakup na takem delovnem mestu..aja, pa v glavi moraš kaj imeti, to je tudi eden izmed pogojev (in ovira za nekatere)..:cool:
Ocitno imajo vec v glavi kot ti, glede na to, da leta 26 niso pripravljeni delat 12 ur in nocne za JU mezdo..