Rimming je bolj veščina levih.stevotovi prdci so desni.
Ja, to sem rekel, seveda. To si si ti v glavo vtepel in to laž že vseskozi ponavljaš. Ampak takle mamo. Sam si se seveda pokakal in ratal anticepilec, masko si nosil pod kumaro in tako dalje. Da ne gremo iskat, kaj vse je bil Stevo, ko je skakal po obvoznici, zdej je pa seveda tud Stevo OK. Še Zlatko rata minister za kulturo, Pici minister za pravosodje, pa boste popolni.Bi mel masko v gozdu še na riti.....saj so trdili da se covid prenaša tudi z prdci....
A to si se novo besedo naučil, pa zdej ponavljaš kot papiga?Rimming je bolj veščina levih.
Če se povozi ustavo in gre tale intervetni zakon na referendum in tam pade, kdo je najvecji zmagovalec tega referenduma?
Za JJja je bil tale zakon samo njegova "porocna zaobljuba", oni na drugi strani so mogli pa za ministrstva glasovati, da se je lepo izmenjala javno in pred vsemi lojalost. Od vseh pa na potiho najbolj njemu na roke gre, ce bi nekako tole padlo. Ja on je naredil "vse", ampak... pazi zdej ironijo... kdo mu je pomagal, da bo takoj milijarda vec v proracunu, ko on vlada... Folk, ki je proti JJju, glasuje za večje davke, ko je on pri koritu. To najbrž še sam ne verjame, da je možno, da je narod prestavil dno svoje gluposti.
Se mu pa sicer res ne zna posrečiti, tezko da bo referendum za tole. Ampak pol pa itak apet zmaga. Zanj je tole win-win, naj se odvije, kakor se hoce
Ni si Janez tega izmislil.....da te pomirim!Ja, to sem rekel, seveda. To si si ti v glavo vtepel in to laž že vseskozi ponavljaš.
Pici minister za pravosodje, pa boste popolni.
Ja, nekaj podobnega smo že včeraj brali.
![]()
So sindikati z bojem proti razbremenitvi ljudi največjo uslugo naredili Janezu Janši?
Sindikati in vsaj dve stranki levice so napovedali referendum proti interventnemu zakonu trojčka okoli NSi, SLS, Fokus, Demokratov in Resnice. V svoji vnemi antijanšizma se zdijo prepričani…www.zanima.me
zeh...Rimming je bolj veščina levih.
Jaz ga v solatko narežem na tanko...kakšna funkcija sleduje Anisu?
Uz Ličinu?Jaz ga v solatko narežem na tanko...
Dvojni doktor davčne optimizacije je znova premagal FURS. Pravzaprav je kar noro, kako vse so se spravili nanj, CSD naj bi iz FURS celo spraševali o možnosti odvzema hčerke.Ta pozicija je rezervirana za Snežića.
Jaz se spomnim, da je prejšnja direktorica NIJZ Nina Pirnat na novinarski konferenci 12. marca 2020 kot preventivo širjenja virusa predlagala kašljanje v rokav.Ja, glavni epidemiolog v državi je zagovarjal popolno kratkotrajno zaporo. Preživel sem dve karanteni pa ni bilo hudega, tako da ne bi prav nič trpel. Potem se je pa ustoličilo Milana Kreka in smo imeli žur z nesmisli. Ampak seveda, ti že veš.
Ja. Stevotov proliv dam še čez. Paše skp.Uz Ličinu?
treba je vedeti da je nina bila in je prave politične barve, medtem ko krek pač ni bil in še vedno ni.Jaz se spomnim, da je prejšnja direktorica NIJZ Nina Pirnat na novinarski konferenci 12. marca 2020 kot preventivo širjenja virusa predlagala kašljanje v rokav.