Pa da se zastopimo. Tudi jaz pravim, da nima Rusija kaj delati v Ukrajini. Ampak življenje nas že zgodaj uči, da ni vse rožnato. Sin je v prvih letih osnovne šole imel enega sošolca, ki je bil hiperaktiven in je precej nagajal in motil pouk. Dostikrat je recimo nekaj vzel enemu in vrgel v drugega, brcal v stole spredaj sedeče, vlekel za lase predvsem punce, ker so imele daljše... Pa me sin vpraša, kaj naj naredi, ko mu recimo vzame puščico s svinčniki in vrže po razredu... Mu rečem: pusti ga in povej tovarišici, ona je zato tam... To je naredil parkrat, tovarišica ni ukrepala... Potem mu pa recem, naslednjič ga pa boksni v trebuh, ne v glavo, pa da vidimo, koliko si odnesel od kixboksa... Seveda pokličejo po tem dogodku mene v šolo in mi tovarišica razloži, da je moj sin udaril drugega učenca. Pa sva se lepo pogovorila, jo vprašam, kaj je naredila, ko ji je povedal za metanje šolskih potrebščin, pravi, ja nič... Pa ko ji je rekel, da ga je brcnil, ona spet nič... Pa še par takih primerov, na koncu je bila že čisto tiho... No, rečem, če vi v rezredu ne morete poskrbeti za mir, zamenjajte službo. Sin bo pa ze zase poskrbel. Lahko pa poklicete na zagovor se drugo stran, skupaj z očetom, pa se bomo tam pomenili... Od takrat je imel sin tem tem hiperaktivnežem, si je pač našel druge tarče, učiteljica pa je verjetno spet gledala proč... To ni bil več moj problem, s tem naj se sedaj ukvarjajo drugi.
Pa spet Ukrajina Rusija... Nikoli bil in nikoli ne bo moj problem. Razen pri dvigu cen...
Pa spet Ukrajina Rusija... Nikoli bil in nikoli ne bo moj problem. Razen pri dvigu cen...