Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Malo so naduvani, ker Reagana že dolgo ni več, da bi jih opomnil, da ima druga stran tudi veliko macolo.
Pač so malo pozabili, da tako, kot bi oni radi Miami spremenili v Mauriopol, lahko Ameri Moskvo spremenijo v steklo.

Malo si pozabil, da tudi razmerja moči niso več tisto, kar je bilo nekoč. Pa saj vidimo kaj se dogaja, večina je spregledala, razen Darjana.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
EU si želi zmanjšati odvisnost od ruskega plina, v iskanju alternativnih virov pa si želi tesneje sodelovati tudi z Izraelom, ki ga v teh dneh obiskujeta predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in italijanski premier Mario Draghi.

Ter demokratična nafta iz KSA

1.jpg

Medtem so Katarci rekli, da naj se za plin postavijo v vrsto čez 10 let.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.998
7.177
113
Swedish furniture company Ikea is the latest firm to cut back operations in Russia, announcing today that it had made the "difficult decision" to scale down its business after "businesses and supply chains across the world have been heavily impacted".

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Kateri sosed? Ta, ki mi že celo življenje nagaja? Meče odpadke na mojo stran, kamenje v moja stekla, nastavlja žeblje, da jih povozim z avtom, njegov pes pa serje po mojem vrtu? Hm, samo da premislim....

torej ti ne meče odpadkov na tvojo stran, itn?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
EU si želi zmanjšati odvisnost od ruskega plina, v iskanju alternativnih virov pa si želi tesneje sodelovati tudi z Izraelom, ki ga v teh dneh obiskujeta predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in italijanski premier Mario Draghi.

Ter demokratična nafta iz KSA

Poglej priponko 56765

Medtem so Katarci rekli, da naj se za plin postavijo v vrsto čez 10 let.

tole je tud sramota... Izrael?! k so tud ene piz.de in težijo tam palestincem že hohoho let. pa ne da jim težijo, genocid izvajajo.

očitno bom še kuhal na drva.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.498
3.221
113
Lublana
Obišči stran
Nimamo jih kaj pošiljat, imamo jih za obrmabo naše države in pika.
Mah daj tečnarit. Imam dva vojaka v družini in dva vojaka prijatelja. Vsi štirje podpirajo obrambo Ukrajine proti Rusiji. Vsi štirje, čeprav seveda ne z veseljem podpirajo napotitev naših vojakov v Ukrajino, če bi to bilo potrebno, seveda pa vsak raje vidi, da mu ne bo treba v pravo bitko. Eden od prijateljev je že nameščen na Slovaškem. Jasno jim je zakaj so se odločili za vojaški poklic.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in darjan
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.