Tam ni sosed, ampak 8 mio rusov ter defacto rusko ozemlje.kr neki.
kaj za boga je teb ukrajina naredila hudega?
Tam ni sosed, ampak 8 mio rusov ter defacto rusko ozemlje.kr neki.
Pri 5min30sec…ruski “talk” show. To je bolana nacija…
Naivnežev je na svetu dovolj... Niso edine, Rusinje enake... Pa Tajke, pa... zberi po želji, kar hočeš...nekaj plesalk je grdo zajebalo nekatere, s hitro poroko potem pa pod podnoge, pa dalje na roke.
Malo so naduvani, ker Reagana že dolgo ni več, da bi jih opomnil, da ima druga stran tudi veliko macolo.
Pač so malo pozabili, da tako, kot bi oni radi Miami spremenili v Mauriopol, lahko Ameri Moskvo spremenijo v steklo.
Nič. Tudi nič dobrega. Isto Rusija. Nič slabega, nič dobrega.kr neki.
Kateri sosed? Ta, ki mi že celo življenje nagaja? Meče odpadke na mojo stran, kamenje v moja stekla, nastavlja žeblje, da jih povozim z avtom, njegov pes pa serje po mojem vrtu? Hm, samo da premislim....
EU si želi zmanjšati odvisnost od ruskega plina, v iskanju alternativnih virov pa si želi tesneje sodelovati tudi z Izraelom, ki ga v teh dneh obiskujeta predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in italijanski premier Mario Draghi.![]()
EU načrtuje energetsko partnerstvo z Izraelom in odmrznitev sredstev za Palestince
EU si želi zmanjšati odvisnost od ruskega plina, v iskanju alternativnih virov pa si želi tesneje sodelovati tudi z Izraelom, ki ga v teh dneh obiskujeta predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in italijanski premier Mario Draghi.www.rtvslo.si
![]()
Israel's Occupation: 50 Years of Dispossession
Mass human rights violations during the 50-year occupation of the West Bank and Gaza Strip have devastated the lives of millions of Palestinians.www.amnesty.org
![]()
Israel killed five times as many Palestinians in 2022 than it killed in the same period in 2021 [EN/AR] - occupied Palestinian territory
News and Press Release in Arabic on occupied Palestinian territory about Protection and Human Rights; published on 15 Apr 2022 by Euro-Med Monitorreliefweb.int
Ter demokratična nafta iz KSA
![]()
Jamal Khashoggi: All you need to know about Saudi journalist's death
Jamal Khashoggi was killed inside the Saudi consulate in Istanbul in 2018. Here's what we know.www.bbc.com
Poglej priponko 56765
Medtem so Katarci rekli, da naj se za plin postavijo v vrsto čez 10 let.
Mal te nekaj jebe, to ugotavljam že nekaj časa... Zdej kva je to, me ne zanima prav močno, to boš že sam uredil...torej ti ne meče odpadkov na tvojo stran, itn?
Kaj ima retorika na forumu z tvojim flancanjem?![]()
A ni malo daleč ta "sosed"?
Predvsem sranje. Ista ta dežava je tudi kršila memorandum na katerega se oslanjaš. Smo že razčistili z enim izmed uporabnikov. Verjetno si bil odsoten med svojimi viri.
Kateri sosed? Ta, ki mi že celo življenje nagaja? Meče odpadke na mojo stran, kamenje v moja stekla, nastavlja žeblje, da jih povozim z avtom, njegov pes pa serje po mojem vrtu? Hm, samo da premislim....
Problem je, ker vam nekako ne gredo ti konteksti oziroma jih postavite tako, da samega sebe brcneš v rit... Jebi ga, težko je dokazat da je 1+1=3Če bi razumel kontekst, ne bi postavljal takih vprašanj
Če čebula ne bi če imela, bila bi bulaCe bi rua zelel v slo bi se samo zapeljal skozi HU, ker orban bi se samo klanjal
Ja bi nas še enkrat osvobodili.Ce bi rua zelel v slo bi se samo zapeljal skozi HU, ker orban bi se samo klanjal
Mal te nekaj jebe, to ugotavljam že nekaj časa... Zdej kva je to, me ne zanima prav močno, to boš že sam uredil...
Mah daj tečnarit. Imam dva vojaka v družini in dva vojaka prijatelja. Vsi štirje podpirajo obrambo Ukrajine proti Rusiji. Vsi štirje, čeprav seveda ne z veseljem podpirajo napotitev naših vojakov v Ukrajino, če bi to bilo potrebno, seveda pa vsak raje vidi, da mu ne bo treba v pravo bitko. Eden od prijateljev je že nameščen na Slovaškem. Jasno jim je zakaj so se odločili za vojaški poklic.Nimamo jih kaj pošiljat, imamo jih za obrmabo naše države in pika.