Nimamo jih kaj pošiljat, imamo jih za obrmabo naše države in pika.A se vojake, ki se jih pošilja ven, vedno ne pošilja v nek drug konflikt? Saj tudi konflikt rusije v ukrajini je tuj konflikt, ker delajo štalo v drugi državi in ne doma.
Nimamo jih kaj pošiljat, imamo jih za obrmabo naše države in pika.A se vojake, ki se jih pošilja ven, vedno ne pošilja v nek drug konflikt? Saj tudi konflikt rusije v ukrajini je tuj konflikt, ker delajo štalo v drugi državi in ne doma.
Nikamor pošiljat.Aja v Afganistan jih pa lahko.
Sicer pa imam v žlahti enega takega. Veš kakšen odgovor dobijo, ko jim kaj ne paše? Veš kaj si podpisal. In je problem rešen.
Še sreča da so v WW2 američani pošiljali vojake tudi preko luže in jih ne imeli le za obrambo pearl harbora.Nimamo jih kaj pošiljat, imamo jih za obrmabo naše države in pika.
Tudi če poznaš koga, ki je bil tam, to ne pomeni, da so vsi papali in kasirali.Nikamor pošiljat.
Afghanistan je bil zlata jama za naše, metka niso opalili, papali v bazah in pokasirali novce da je peklo.
švabe so mi tudi mutni, dvakrat ni za rečt, da bodo potegnili z rusijo, ko bo sledil napad na EU...
Kdo se je pred 3 meseci enako ustil glede napada na ukrajino? ali pa pred 8 leti z aneksiranjem krima?kdaj sledi napad na EU, nehajte s takšnimi budalščinami...
kar se mene tiče je kdajpakdaj treba novce tudi zaslužitNikamor pošiljat.
Afghanistan je bil zlata jama za naše, metka niso opalili, papali v bazah in pokasirali novce da je peklo.
no meni je žlahtnik kazal svoje posnetkeTudi če poznaš koga, ki je bil tam, to ne pomeni, da so vsi papali in kasirali.
Jaz sem slišal dugače.
Sem prepričan, da bolj kot pa stepski farmerji, ki sploh ne vedo, kaj je wc školjka.Ja itak, kot vidiš uporabljajo zahodno/turško orožje, zahod jih usposablja.
A misliš, da so stepski farmerji sposobni obvladat te sisteme.
Kateri sosed? Ta, ki mi že celo življenje nagaja? Meče odpadke na mojo stran, kamenje v moja stekla, nastavlja žeblje, da jih povozim z avtom, njegov pes pa serje po mojem vrtu? Hm, samo da premislim....Nekdo pride oropat soseda. Imaš nekaj možnosti:
- Gledaš stran, to se tebe ne tiče in je med roparjem in sosedom
- Pohvališ pogum roparja in je zate vsak namig, da je kriminalec, nesprejemljiv
- Pokličeš policijo in potem gledaš stran
- Greš pomagat sosedu pregnat roparja
ali pa
- po odhodu roparja pogledaš če je ostalo še kaj zate
Kje v teh točkah se vidiš?
Gavran sprašuje, kako ravnati... Zato pa mene zanima v primeru katerega soseda...Pa si mu nastavil še rit? In pripeljal kuzlo za njegovega psa. Ali ga ti nestrpnež ti še grdo gledaš?
poglej številke kolko amerov je padlo in koliko sovjetov...Še sreča da so v WW2 američani pošiljali vojake tudi preko luže in jih ne imeli le za obrambo pearl harbora.
enih par jih poznam, ki so bili tam...Tudi če poznaš koga, ki je bil tam, to ne pomeni, da so vsi papali in kasirali.
Jaz sem slišal dugače.
Kateri sosed? Ta, ki mi že celo življenje nagaja? Meče odpadke na mojo stran, kamenje v moja stekla, nastavlja žeblje, da jih povozim z avtom, njegov pes pa serje po mojem vrtu? Hm, samo da premislim....
kr neki.
kaj za boga je teb ukrajina naredila hudega?