to je vse del ruske vojne taktike. rusi bodo počakali, da ga bodo ukrajinci potegnili iz blata in natočili gorivo, potem pa ga bodo ponoči ukradli in se odpeljali naslednjih 50km proti Kijevu
to je vse del ruske vojne taktike. rusi bodo počakali, da ga bodo ukrajinci potegnili iz blata in natočili gorivo, potem pa ga bodo ponoči ukradli in se odpeljali naslednjih 50km proti Kijevu
To je itak zato, ker jih nimajo. Dej poglej, če boš kakšnega mrtvega konja z oklepom našel.ni enga tanka ukrajinskega, ki ga je snelo...
kaj nimajo tankovTo je itak zato, ker jih nimajo. Dej poglej, če boš kakšnega mrtvega konja z oklepom našel.
Ja, hudiča no. A še nisi slišal da je čevljar bos.kaj nimajo tankovče jih sami delajo....
cenzura medijev?Ja, hudiča no. A še nisi slišal da je čevljar bos.
Dej potrudi se, boš ziher kakšnega mrtvega konja našel.
npr.
manekeni brez sledu blata na čizmah
A ti bereš in razumeš? Rekel sem ti, da poglej RUSKE medije. Niso Ukrajinci butli, da bodo kazali izgube in zbijali moralo.kažejo ruski helikopter kako ga sklatijo v grmičevje
potem pa strelec pred helikopterjem na nekem travniku brez grmičkovpopeglan in umit
desni je brazilec, prišel pogledat železjeblato je za ruse
to so pa domorodci, valjda vejo kje blato, pa grejo naokol![]()
pomagaj mi kaj najt, brez nervozeA ti bereš in razumeš? Rekel sem ti, da poglej RUSKE medije. Niso Ukrajinci butli, da bodo kazali izgube in zbijali moralo.
no tak pa sploh ve kje je blato, kje pa čvrst terendesni je brazilec, prišel pogledat železje![]()
blato je za ruse
to so pa domorodci, valjda vejo kje blato, pa grejo naokol![]()
Ne morem. Jaz gledam samo ukrajinske fotomontaže.pomagaj mi kaj najt, brez nervoze
sej sem napovedal tarčo presežena, redko gre tko hitro, fak ampak to pa tudi ni čist normalno.kaj pa rublju dogaja? a je dnarja zmanjkalo?
Popolnoma antihrvat, še k njim na morje ne hodim. Če se pa vrnemo nazaj na ukrajino-rusijo pa je jasno, da imata obe maslo na glav in sporazumov naj se držita obe. Trenutno pa npr se rusija ne drži ničesar, kar ti dokazujejo premnoge in številne fotografije in posnetki porušenih civilnih stavb. To je kontra temu kar rusija trdi.Ali si ti Hrvat, ki se drži sporazumov, samo kadar in dokler mu odgovarjajo?