Najprej mi pride na pamet Irak.in katero državo so napadli iz nič, brez razloga?
nikoli z namenom osvojitve, prisvojitve.
Upam, da bo tale dovolj avtentična:
Najprej mi pride na pamet Irak.
Spominjam se obdobja pred leti z Libijo. Koliko protestov in ogorčenja, predvsem glede Italije, ker na začetku kao ni sodelovala, je pa "posodila" vse svoje sredozemske baze...Najprej mi pride na pamet Irak.
Najprej mi pride na pamet Irak.
![]()
Has yuan become Russia's new dollar?
As the full brunt of the west's sanctions begin to bite, Russia could use the Chinese yuan to bypass them and keep its economy going.uk.finance.yahoo.com
Odlično, naredimo Kitajsko še močnejšo.
Disconnecting Russia from world finance could thus create an unwanted side effect for the west, the birth of a new global economic system based upon the Chinese yuan.
Napadle so koalicijske sile, ki so bile sestavljene iz članic nata. Je pa nato kot tak tudi sodeloval pri agresiji na Irak.lahko da ti pride na pamet, ampak ni res
NATO ni napadel Iraka.
Rtv dober članek in vpogled zakaj mariapol tako dolgo vztraja oz. evakuacija ni mogoča
Aha, torej isti kot smc in desus. Pred volitvami pod mizo vrgel kost, da je ruski človek, dobil glasove od rusov, potem se pa izkaže, da je čisto nekaj drugega.Iz članka : Naj spomnimo na izjave Andrije Hevke........ Vemo, da je Zelenski ruski človek, ki je podtaknjen in deluje proti interesom Ukrajine.
Če pa nato dobi Ukrajino, pa dobi še z natom obkoljeno Moldavijo?In če si vzamejo še Ukrajino, dobijo še nadaljne 3 države. Kaj bo putika naredu? Bo zahteval odstranitev NATOa iz vseh teh držav?
Zakaj pa so sankcije sploh proti venezueli?Izsek člana na RTVSLO.
"Zaradi vse večjih težav so ameriški predstavniki začeli razpravljati tudi o morebitnem zrahljanju sankcij proti Venezueli, ki je prav tako izvoznica nafte."
dve članici pa mal drobiža še iz dveh drugih ni natoNapadle so koalicijske sile, ki so bile sestavljene iz članic nata. Je pa nato kot tak tudi sodeloval pri agresiji na Irak.
RTV je nekredibiln medij, saj potvarjajo facte...Izsek člana na RTVSLO.
"Zaradi vse večjih težav so ameriški predstavniki začeli razpravljati tudi o morebitnem zrahljanju sankcij proti Venezueli, ki je prav tako izvoznica nafte."
Še prej odgovori, zakaj se je Amerika bala ruske prisotnosti na Kubi. In to tako zelo, da je izvedla desant na suvereno državo z namenom odstaviti oblast, ko se je to izjalovilo pa uvedla popolno blokado Kube in čisto resno grozila z jedrskim orožjem, če se rusi ne odstranijo ????? (potem so se rusi odstranili...)Še eno vprašanje imam. Zakaj je problem, če bi bila Ukrajina v Natu? Česa se Putin boji? Vojaškega napada članic Nata na Rusijo? Če je to interes Nata res nevem zakaj bi bilo nečlanstvo Ukrajine sploh ovira?
Zakaj pa so sankcije sploh proti venezueli?