Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.853
-4.837
113
Izsek člana na RTVSLO.

"Zaradi vse večjih težav so ameriški predstavniki začeli razpravljati tudi o morebitnem zrahljanju sankcij proti Venezueli, ki je prav tako izvoznica nafte."
A ima Venezuela še vedno sankcije, kljub temu, da je sedaj predsednik Guaido, ki so ga priznale za predsednika tako zda kot slovenija???

disc

Guru
4. feb 2011
2.485
605
113
RTV je nekredibiln medij, saj potvarjajo facte...

Če je to res hipotetino, potem bodo sankcije o prenehanju odkupovanje nafte Rusom realizirane.
To pa mislim, da jih bo zlomilo.

Tudi uresničuje se moj napovedan scenarij padca rubla, ko je izgubil neck line.
Vidimo pa obupne poskuse centralne banke, ampak je prodajni pritisk prevelik.
Očitno jim tudi Kitajci ne morjo pomagat.

Poglej priponko 53550
Pol bi se splacalo kupiti rubel, kot neko dolgotrajno investicijo, dokler se stvari ne umirijo in gre spet vse po starem (če bo šlo)

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Pol bi se splacalo kupiti rubel, kot neko dolgotrajno investicijo, dokler se stvari ne umirijo in gre spet vse po starem (če bo šlo)
Verjetno bi isto rekel za dinar.
:valjamse:

Ali pa S Korejsko valuto?
ps en nasvet, nikoli ne kupuj ničesar, kar je v padcu, zmeraj ko se trend obrne, ker tudi če ti misliš, da nekaj kupiš zastonj, je lahko zjutraj pol manj ali več.

To so na hard way spoznali bogi Rusi, ki zdaj kupujejo blago, ki iz dneva v dan dobivajo 10% vrednost..
Rubel ne pada kar tako, ampak ker se ga vsi poskušajo znebit!

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.835
659
113
A ima Venezuela še vedno sankcije, kljub temu, da je sedaj predsednik Guaido, ki so ga priznale za predsednika tako zda kot slovenija???
1646646637997.png

hehehe

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.289
4.304
113
Bi postalo važno, če bi se Moldavija kot suverena država odločila za kak vojaški pakt z Rusijo, kako bi to šlo ?
Zakaj je pa važno, da je Ukrajina v nato? In to tako važno, da je v nato silila za ceno vojne?
Ja haha se bo ja....
Še Rusi spizdevajo kot izbeglice...
tuko je fajn...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.509
6.728
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.853
-4.837
113
Ja sej to je problem
Fopajo prebivalce, kako bodo šopingirali in lepše živeli, če gredo v nato, potem prebivalci vsi navdušeni, gredo v Nato, državi se poviša vojaški proračun, ker morajo celotno orožje zamenjat, orožje kupijejo v ameriki (top politiki vlečejo provizije), nato navleče svoje multinacionalke, ki črpajo nafto, plin, premog, žito....ljudje pa gagajo naprej še bolj kot so prej.
Izstopa iz nata pa ni.

Šiptarji se pa izseljujejo še bolj množično kot prej, očitno jim gre res dobro, odkar so v natu.

• Všeč mi je
Reactions: bizi
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.