Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
  • Všeč mi je
Reactions: 8888 in darjan

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.822
5.932
113
Watch Yevhen Karas the leader of Ukraine's neo-Nazi terror gang C14's

O Majdanu
Najboljše je na koncu, od 1:33.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi
I

Izbrisan uporabnik 474

ljudi ki prdnejo na moskovskem trgu ???
Nekaj jih je skušalo v Odessi opozoriti na nelegitimno postavljenega predsednika Porošenka, pa so jih žive zažgali...

Koliko od teh 150 milionov opranomozgancev ve kaksen terorizem, genocid izvaja njihov dolgoletni vodja svetovnega terorizma v eni tuji suvereni drzavi ???
Okrog 8 miljonov je bilo deležnih genocida s strani lastne države, medtem ko je ostalih 36 miljonov mirno gledalo in celo podpiralo agresijo "suverene države" nad lastnim prebivalstvom. Skupaj z Zahodom...

• Všeč mi je
Reactions: bizi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
A obstaja možnost, da bi v tej temi nekdo realno predstavljal stanje v Ukrajini, recimo okvirno mrtvi na obeh straneh, pa igubljeno/pridobljeno ozemlje? Ker po trenutni situaciji so Ukrajinci tik pred Moskvo...
Hočem povedati, da se non stop podaja mocno izkrivljena slika, pa ne kritiziram simpatij ene strani do Ukrajine in druge do Rusije. Samo realno sliko dogajanja, ploska pa lahko vsak za svoje
Vsak dan endvatri objavi podatke o mrtvih Rusih, ki jih dobi naravnost iz Kremlja. :cool:

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Gargy itak tega Darjana scat pelje v vseh argumentih. Darjan je scrklan dedec, ki nima drugega govort, kot samo kdo je prvi napadel, po njegovo, seveda. Jaz samo čakam, da Rusija denaficira darjanove izjave..., ki so zelo jasno nazorne.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Vsak dan endvatri objavi podatke o mrtvih Rusih, ki jih dobi naravnost iz Kremlja. :cool:
Podatke, ki jih navaja v delčkih večjih števil, da izpade vse skupaj še bolj dramatično kot naprimer četrt tisoč oz. ravno danes "tretjino tavžent" ipd. :valjamse:

Ukrajincev pa medtem zmanjkuje po komplet tisoč na dan (torej trikrat do štirikrat toliko kot Rusov) ampak o tem se pa seveda ne piše.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in Generik

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Rusi so sami to zaceli, ua se samo brani. Nihce ni napadel rusije.

Russia's top diplomat has said Moscow's overarching goal is to topple the government of Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy as Russian artillery barrages and airstrikes continue to pummel cities across Ukraine.

• Všeč mi je
Reactions: Konec

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Rusi so sami to zaceli, ua se samo brani. Nihce ni napadel rusije.
Ne, niso. To je začel en sam Rus oz. manjša skupinica Rusov, veliko Rusov pa si tudi malo ne želi biti tam ampak enostavno nimajo kaj veliko izbire, zato je tudi veliko število mrtvih Rusov tragedija. Ampak ja, mi je jasno kakšne poglede imate nekateri na Ruse tako da me tvoje replike na žalost tudi malo ne presenečajo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Najboljša je bila tista...mladeniči v tankih ...ubogi mladi rusi....ne kazat uničene ruske tanke...to je trageeeeeddddiiiijjaaaaaaaaa...

• Všeč mi je
Reactions: Konec

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.935
6.977
113
Slovakia is open to talks about transferring its fleet of 11 MIG-29 fighter jets to Ukraine, writes Sky's security and defence editor Deborah Haynes who is in Bratislava.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.