Tale je fajn ja, sem že sam parkrat prilepil v to temu kakšen video. Se mi zdi še dost nepristranski in pove tako kot je.Kraljična na zrnu graha?
Če tole zate ni nič pametnega
potem ne vem, kaj je.
Nekaj jih je skušalo v Odessi opozoriti na nelegitimno postavljenega predsednika Porošenka, pa so jih žive zažgali...ljudi ki prdnejo na moskovskem trgu ???
Okrog 8 miljonov je bilo deležnih genocida s strani lastne države, medtem ko je ostalih 36 miljonov mirno gledalo in celo podpiralo agresijo "suverene države" nad lastnim prebivalstvom. Skupaj z Zahodom...Koliko od teh 150 milionov opranomozgancev ve kaksen terorizem, genocid izvaja njihov dolgoletni vodja svetovnega terorizma v eni tuji suvereni drzavi ???
Vsak dan endvatri objavi podatke o mrtvih Rusih, ki jih dobi naravnost iz Kremlja.A obstaja možnost, da bi v tej temi nekdo realno predstavljal stanje v Ukrajini, recimo okvirno mrtvi na obeh straneh, pa igubljeno/pridobljeno ozemlje? Ker po trenutni situaciji so Ukrajinci tik pred Moskvo...
Hočem povedati, da se non stop podaja mocno izkrivljena slika, pa ne kritiziram simpatij ene strani do Ukrajine in druge do Rusije. Samo realno sliko dogajanja, ploska pa lahko vsak za svoje
Točno ta model... Se mi zdi, da dost nevtralno razloži situacijo na terenu.Kraljična na zrnu graha?
Če tole zate ni nič pametnega
potem ne vem, kaj je.
Podatke, ki jih navaja v delčkih večjih števil, da izpade vse skupaj še bolj dramatično kot naprimer četrt tisoč oz. ravno danes "tretjino tavžent" ipd.Vsak dan endvatri objavi podatke o mrtvih Rusih, ki jih dobi naravnost iz Kremlja.
Ne, niso. To je začel en sam Rus oz. manjša skupinica Rusov, veliko Rusov pa si tudi malo ne želi biti tam ampak enostavno nimajo kaj veliko izbire, zato je tudi veliko število mrtvih Rusov tragedija. Ampak ja, mi je jasno kakšne poglede imate nekateri na Ruse tako da me tvoje replike na žalost tudi malo ne presenečajo.Rusi so sami to zaceli, ua se samo brani. Nihce ni napadel rusije.
In to ta golazen ruska počne zadnjih sto let nonstop.Kdor kolje kot agresor nima moje simpatije.
Eni so normalni, so se izselili…Yes, yes, Rusi so gamad, vsi brez izjeme. Vem.