Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
And it will be a combination of HIMARS and several MLRS systems from the UK and other [countries]. We will try to provide as much as we can. 50 or 60 systems will be difficult to assemble and provide, but we want to reach the number of 25 or 30 and provide as much artillery and rocket ammunition for these systems as possible.

30 takih…rusi so gotovi?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

corsol

Guru
11. mar 2010
3.008
977
113
1x sem omenil da je današnje novinarstvo kr neki(copy-paste ,pa še to jim ne ge najbolje od rok).....1 današnja iz RTV SLO MMC: "Številne afriške države je primanjkljaj žita zaradi vojne v Ukrajini močno prizadel. Ukrajina in Rusija običajno zagotovita več kot 40 odstotkov žita za Afriko, Egipt pa je eden večjih odjemalcev – leta 2019 je uvozil 3,6 tone žit iz Ukrajine, več kot katera koli druga država.

....zgleda, da bi celo Afriko kar SLO lahko oskrbovala.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.822
5.932
113
Novice iz Ukr
Imate soseda, da katerim ste v sporu in bi se ga radi znebili ? (Za ženske) morebiti vas je tip pustil in šel z drugo ?
Odslej je to možno, kazenski oddelki krožijo po državi in lovijo ruske simpatizerje.Samo prvi ga morate prijaviti.

Ukr poslanci so sledili potezi Bruseljske birokracije in si zvišali plače za 25%.
Torej poslanci države, državni sektor katerih financiramo prebivalci Zahoda (5 milijard eur na mesec). Torej denar, ki je namenjen delovanju države in pomoči, si bodo razdelili politiki.

Medtem pa je sinoci ukrajinska vojska napadla center Donetska, okolico najvecje bolnišnice, z magnezijevimi bombami, ki očitno še niso prepovedane v primerjavi s fosfornimi.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.822
5.932
113
Ker je 5-ti val mobilizacije tako uspešen, bi sedaj Kijevski režim rad dvignil zgornjo mejo starosti na 70 let.

---

Arestovich denied his own statement yesterday about the encirclement of Russian troops in the north of the Kherson region

The day before, he said that more than a thousand Russians are in a tactical encirclement in the village of Vysokopole and will soon be defeated. Naturally, all this turned out to be complete nonsense.

“Our people there are not quite successful and experience a certain lack of strength to close this story,” Arestovich is forced to admit, “Not everything there is favorable for ours.”

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ker je 5-ti val mobilizacije tako uspešen, bi sedaj Kijevski režim rad dvignil zgornjo mejo starosti na 70 let.

---
Prov neverjetni so tili nesposobni Ukrajinski upokojenci...da na dan ubijejo tretjino tavžnt ruSSkih nadspecialcev
gggggggggggggg.png

I

Izbrisan uporabnik 474

darjan , endvatri

Kak vama kaže z "Olujo?" Se že kaj ve, kdaj bo in v kateri smeri? Ravno berem, da se je v Hersonu brigada "Odessa" reformirala in končala z vsemi taktičnimi in bojnimi pripravami ter so pripravljeni na ofenzivo v smeri Nikolajeva in Odesse...

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Putinizemski rašizem ze zaveda da je ruski narod med najzabitejsimi pa jim pere se tisto malo mozganskih ostankov kar po trikrat na eno popoldne .

Priponke

• Screenshot_2022-07-25-07-56-23-264_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-07-25-07-56-23-264_com.android.chrome.jpg
    690,1 KB · Ogledi: 100
I

Izbrisan uporabnik 474

Putinizemski rašizem ze zaveda da je ruski narod med najzabitejsimi pa jim pere se tisto malo mozganskih ostankov kar po trikrat na eno popoldne .

Pri vseh sankcijah EU (in ostalih), MSM nebulozah, konstantno napačnih analizah britanskih "strokovnjakov", ukrofiliji in rusofobiji boš moral spremenit, kateri narod je med "najzabitejšimi" :D

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.428
2.383
113
Pomurje
Hahaaha, sebe pa ne vidiš, ti očitno nimajo več kaj prati, so pa vsakodnevne neboluze o ukrajini in zadetni Zelenski na rtvslo, nimam pa pojma kaj se dogaja na Nizozenskem.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
A obstaja možnost, da bi v tej temi nekdo realno predstavljal stanje v Ukrajini, recimo okvirno mrtvi na obeh straneh, pa igubljeno/pridobljeno ozemlje? Ker po trenutni situaciji so Ukrajinci tik pred Moskvo...
Hočem povedati, da se non stop podaja mocno izkrivljena slika, pa ne kritiziram simpatij ene strani do Ukrajine in druge do Rusije. Samo realno sliko dogajanja, ploska pa lahko vsak za svoje
V vojni tega ni. Spomni se samo izjav ničkrivih vojakov jna ob 10 vojni za slo.
Na koncu pisejo zgodovino zmagovalci. Spomni se na pogumne partizane, titvega psa in vse kurircke...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
V vojni tega ni. Spomni se samo izjav ničkrivih vojakov jna ob 10 vojni za slo.
Na koncu pisejo zgodovino zmagovalci. Spomni se na pogumne partizane, titvega psa in vse kurircke...
Sej ne rabim jaz tu izjav veteranov direkt iz prve bojne linije... Andy je parkrat prilepil enega avstrijca, vojaka po izobrazbi, če se ne motim, on se mi zdi, da lepo razloži, kaj se trenutno dogaja, zakaj je tako in kaj se pričakuje oziroma predvideva v naprej... Meni se tisto zdi veliko bolj racionalna slika vojne, kot pa neko napenjanje, kaj je kdo v zrak vrgel, na koncu je pa vsaka druga novica v stilu Kijevskega duha...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.936
6.977
113
Russia is struggling to extract and repair thousands of combat vehicles which have been damaged in Ukraine, according to the latest UK Ministry of Defence update.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.407
5.685
113
Sej ne rabim jaz tu izjav veteranov direkt iz prve bojne linije... Andy je parkrat prilepil enega avstrijca, vojaka po izobrazbi, če se ne motim, on se mi zdi, da lepo razloži, kaj se trenutno dogaja, zakaj je tako in kaj se pričakuje oziroma predvideva v naprej... Meni se tisto zdi veliko bolj racionalna slika vojne, kot pa neko napenjanje, kaj je kdo v zrak vrgel, na koncu je pa vsaka druga novica v stilu Kijevskega duha...
Če je Andy prilepil si lahko 100 % da je bullshit ;) Ker on še enega pametnega linka ni prilepil v zadnjih letih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.