Neverjetno!!! Česa takega še Tom Cruise v filmih Misija nemogoče ni izvedel... Pred fanti je še svetla prihodnjost.Ukrajinci mečejo skozi luknjo v kupoli tanka bombe....rusi na 1.6 kilometrov dolgem kačjem otoku v 3/4 primerih falijo cel otok
Jp...Pa to je zapuščen tank in dron se je spustil cisto nad njega.
Neverjetno!!! Česa takega še Tom Cruise v filmih Misija nemogoče ni izvedel... Pred fanti je še svetla prihodnjost.
Dvajset+ evropskih držav, nato še tista preko oceana.Režim change, samo ne tam, kjer Zahod upa:
Boris Johnson le odstopil: "Žalosti me, da sem pustil najboljšo službo na svetu"
"Poskusil sem ostati, to je moja služba, moja obveznost, moja dolžnost, da izpolnim obljubo, ki sem jo leta 2019 dal volivcem," je v odstopni izjavi dejal britanski premier Boris Johnson, ki je odstopil s položaja vodje konservativne stranke.www.rtvslo.si
Kdo bo naslednji? Nemcija?
Kwaaaaa? Nikoli videno.... V prvem poskusu.... Level 9999999....
Brezvezne "PR" zmage Ukr vojske se nadaljujejo.
"Okoli pete ure zjutraj je na otoku pristalo več ukrajinskih vojakov, na katerega so prišli z motornimi čolni in se fotografirali z zastavo. Rusko vojaško letalo je z natančnim izstrelkom izvedlo takojšen napad na Kačji otok, ubiti so bili ukrajinski vojaki," je sporočil ruski minister za obrambo Igor Konašenko.
Cakaj, a niso rusi rekli da so v znak dobre volje prepustili otok ukrajincem?