Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
  • Všeč mi je
Reactions: dejan_ in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
Footage has emerged overnight of Chechen parliament speaker Magomed Daudov speaking to reporters.

He says Chechen forces supporting Russia are primarily doing so to defend Islam.

And he says of pro-Russian forces: "Until Vladimir Putin stops us, inshallah [god willing] we'll get to Berlin.

"We will win, no doubt about it."

• Haha
Reactions: jonny77
I

Izbrisan uporabnik 474

Zelenski jutri: Usoda Donbasa se odloča v Slovjansku, povzročamo težke izgube, Rusija je izmučena, rabimo težko orožje in denar za obnovo.
Zelenski čez en teden: Usoda Donbasa se odloča v Kramatorsku, povzročamo težke izgube, Rusija je izmučena, rabimo težko orožje in denar za obnovo.

:valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in mirsi

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
+ hitro članstvo v EU, OECD, NATO, Varsavski pakt .. u sori zadnjega ni vec.

Nazadnje urejeno:

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
Ja, zaprosili so za sprejem v OECD :valjamse:
to je to ce nimaš kot politik kaj ponudit folku. Saj je podobno v ostalih državah.

Na drugi strani pa novice:
- Rusi XY km pred YZ (kako je bilo na zacetku 15 minut pred Kijevem) - novica par dni
- YXDT bo/skoraj/je padel v roke teh ali onih - novica par dni/tednov
- boj za strateško zelo pomembno XXXX - vsaka stvar je strateško zelo pomembna
itd.

• Haha
Reactions: XXXL

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
to je to ce nimaš kot politik kaj ponudit folku. Saj je podobno v ostalih državah.

Na drugi strani pa novice:
- Rusi XY km pred YZ (kako je bilo na zacetku 15 minut pred Kijevem) - novica par dni
- YXDT bo/skoraj/je padel v roke teh ali onih - novica par dni/tednov
- boj za strateško zelo pomembno XXXX - vsaka stvar je strateško zelo pomembna
itd.
A to ste še kar pri tisti koloni proti Kyjevu, s katero so glavnino Ukrajinske vojske, ki je bila stacionirana na vzhodu, na hitro premaknili proti Kyjevu? Kakšna taktična poteza, da še pol leta po tem eni še kar govorijo...

böc

Majstr
1. avg 2007
2.392
452
83
A to ste še kar pri tisti koloni proti Kyjevu, s katero so glavnino Ukrajinske vojske, ki je bila stacionirana na vzhodu, na hitro premaknili proti Kyjevu? Kakšna taktična poteza, da še pol leta po tem eni še kar govorijo...
Ne, ne nismo še tam. Mi smo šele pri tem ali bodo napadli ali ne. :cool:

• Všeč mi je
Reactions: XXXL

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
European Commission President Ursula von der Leyen has said the EU must make emergency plans to prepare for a complete cut-off of Russian gas.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
EU votes to class gas as 'green' energy - in move that will 'deepen our dependency on Russian fuels'

hah, komedija

Austria is to launce a legal challenge to the European Union's decision to classify gas and nuclear energy as green and sustainable transitional energy sources.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.948
6.022
113
European Commission President Ursula von der Leyen has said the EU must make emergency plans to prepare for a complete cut-off of Russian gas.
A je tej ženski sploh jasno, da je prav ONA odgovorna za prekinitev dobave ruskega plina???

ONA je zahtevala ....

Ursula von der Leyen: "Če ne boste imeli za kruh, si pa kupite potico"

Zagotoviti je namreč treba, da bo plin stekal tja, kjer ga bodo najnujneje potrebovali," je dejala.
PREVOD: Nemcev ne bo zeblo, zeblo pa bo Slovence!

Evropski politki skrbijo za evropske reveže. Ne toliko, da skrbijo za blagostanje revežev; bolj skrbijo, da bo revežev v Evropi vedno več. Zase pa bodo seveda poskrbeli, da ne bodo nikoli pristali v tej katgoriji.

Z 20-30 k Eur plače je lahko biti solidaren.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.