Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
The country's parliament has approved the first stage of laws that would allow Russia to move to a war economy - meaning businesses could be forced to supply the military with goods.

Under the laws, employees could also be told to work overtime to support the invasion of Ukraine.

Raj za podjetja in delavce?

• Haha
Reactions: XXXL

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
The country's parliament has approved the first stage of laws that would allow Russia to move to a war economy - meaning businesses could be forced to supply the military with goods.

Under the laws, employees could also be told to work overtime to support the invasion of Ukraine.

Raj za podjetja in delavce?
Razmisljajo, al bi prišli v SLO, pakirati ribe al pa naredit kaksno naduro doma...
Nekam hudo socialno si naravnan na sovražne Ruse... Več kot jih pocrka zaradi dela, manj jih ostane za nukico, vsaj tak je tvoj pogled na njih zadnje pol leta...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
At least 270 cases of civilians being taken by Russian forces have been documented since the invasion began, the UN has said.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.295
7.058
113
A to ti ni logicno da prepoves politicne stranke, ki so na strani drzave, ki izvaja agresijo?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Sej ti pravim, da prilepi link (oz. tvojo resnico :)). Me zanima kaj si našel.
Jaz sem prilepil dva linka, enega "propagandnega" ki označuje da je nekaj fejk, in enega, ki trdi kaj bo po 1.10.

Zanima me od kje tebi informacija za to kaj trdiš, ker jaz je ne najdem.
Mogoče pa mi google tako filtrira, da jih ne vidim :) ? tako, da bi res prosil za povezavo.

Če imaš telegram si lahko objavo pogledaš na njegovi strani

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
15, ne 11.
Vse, ki se ne strinjajo z Elenskim, kmalu doleti prepoved.

A Ukrainian court on Tuesday banned the country’s Communist Party (CPU), marking the end of an eight-year saga, and adding the communists to the blacklist of 15 allegedly ‘pro-Russian’ political movements that are outlawed in Ukraine.
Glej ...rdečo golazen je treba popucat saj to je ključ do uspeha. Ključ do demokracije.
Tega Elenskega bi potrebovali tudi v Sloveniji.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.