Razmisljajo, al bi prišli v SLO, pakirati ribe al pa naredit kaksno naduro doma...The country's parliament has approved the first stage of laws that would allow Russia to move to a war economy - meaning businesses could be forced to supply the military with goods.
Under the laws, employees could also be told to work overtime to support the invasion of Ukraine.
Raj za podjetja in delavce?
Kle je potreboval glasove... Sedaj potrebuje dolarje in evre...Kijev sprejel zakon, s katerim VSEM moškim med 18 in 60 letom prepoveduje odhod iz domačega kraja.
Elenski pred predsedniškimi volitvami 2019
D_K se zahvaljuje.O zakonu zgoraj
Ukraine, the exit of all men from their place of residence was restricted The order was developed by the Ukrainian General Staff and signed by the Commander-in-Chief of the Armed Forces of Ukraine Valery Zaluzhny.
15, ne 11.
Sej ti pravim, da prilepi link (oz. tvojo resnico ). Me zanima kaj si našel.
Jaz sem prilepil dva linka, enega "propagandnega" ki označuje da je nekaj fejk, in enega, ki trdi kaj bo po 1.10.
Zanima me od kje tebi informacija za to kaj trdiš, ker jaz je ne najdem.
Mogoče pa mi google tako filtrira, da jih ne vidim ? tako, da bi res prosil za povezavo.
Glej ...rdečo golazen je treba popucat saj to je ključ do uspeha. Ključ do demokracije.15, ne 11.
Vse, ki se ne strinjajo z Elenskim, kmalu doleti prepoved.
A Ukrainian court on Tuesday banned the country’s Communist Party (CPU), marking the end of an eight-year saga, and adding the communists to the blacklist of 15 allegedly ‘pro-Russian’ political movements that are outlawed in Ukraine.