Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.074
852
113
Zdej se pa počutim, kot da sem prišel na forum oziroma temo v forumu, kjer se piše le in samo resnica. Kako sem vesel, da je končno nekdo določil standarde, kjer kot resnica velja tisto, kar on najde na Googlu in je njemu všeč, kar pa nekdo drugi najde, pa njemu ni všeč, pa recimo ni laž ampak samo neresnica...
A PI lahko rečemo, da je 6.28? Če ga pomnožimo z dva, ane?
Sej ti pravim, da prilepi link (oz. tvojo resnico :)). Me zanima kaj si našel.
Jaz sem prilepil dva linka, enega "propagandnega" ki označuje da je nekaj fejk, in enega, ki trdi kaj bo po 1.10.

Zanima me od kje tebi informacija za to kaj trdiš, ker jaz je ne najdem.
Mogoče pa mi google tako filtrira, da jih ne vidim :) ? tako, da bi res prosil za povezavo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.723
9.923
113
40
MB

Russian cosmonauts celebrate capture of Luhansk region from International Space Station​

Sprevrženo do amena...kako opran folk mora bit v rusiji, od navadnega kmeta vse tja do astronavta...

situacija ni tak fejst drugačna kot pri nas ... tudi pri nas imamo kar nekaj častilcev ideologije ki je pobila največ ljudi. nekaj celo v parlamentu kot izvoljene predstavnike ljudstva.

tak da ne vem, če smo glih v poziciji se norca delat iz njih.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.024
113
❗️ - it is an older video I think so, therefore it´s for all who have missed it. The part below is not from third world or Ukraine, it´s American way of life.

I

Izbrisan uporabnik 474

situacija ni tak fejst drugačna kot pri nas ... tudi pri nas imamo kar nekaj častilcev ideologije ki je pobila največ ljudi. nekaj celo v parlamentu kot izvoljene predstavnike ljudstva.

tak da ne vem, če smo glih v poziciji se norca delat iz njih.

Ne vem, če kdorkoli od naših politikov časti ideologijo S. Koreje. Mislim, da še Levica ni tako usekana...

• Všeč mi je
Reactions: darkstar66

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Nič niso povedal kolk Ukrajincev in kač so osvobodili na njem in v kateri faza je obnova … No sarkazem na stran … tista skala je vojaško nepomembna, še več, v dobi manevrirnih raket v bistvu past. Škoda ljudi in materiala za držanje položaja, katerega točno poznaš koordinate in je v velikosti pike. Neubranjivo. Za kogarkoli. Ni vredno rakete da podre zastavo.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
mislim da se vseh 100+ mio umrlih zaradi komunizma ne strinja s tabo. ampak hey ... whataboutism je pač in.
1C7723E9-BA77-4523-AFA2-7E1AD64F7240.jpeg

Pa komije bi lahko tudi dodali …

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Sej ti pravim, da prilepi link (oz. tvojo resnico :)). Me zanima kaj si našel.
Jaz sem prilepil dva linka, enega "propagandnega" ki označuje da je nekaj fejk, in enega, ki trdi kaj bo po 1.10.

Zanima me od kje tebi informacija za to kaj trdiš, ker jaz je ne najdem.
Mogoče pa mi google tako filtrira, da jih ne vidim :) ? tako, da bi res prosil za povezavo.
Kot sem rekel, vsak zna poiskati svojo resnico, drogo pa označiti za neresnico...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.074
852
113
Kot sem rekel, vsak zna poiskati svojo resnico, drogo pa označiti za neresnico...
To je 6+ mesecev stara novica... ki ne drži, ker se to "še" ni zgodilo. ( obvezna registracija meni ni znana iz zapisa, dodatno bi se mobilzacija zgodila v primeru če bi bila razglašena vonja, tega v tem trenutku ni)

Sem pa zgoraj objavil link kaj naj bi bilo od 1.10.2022. Za koga bo veljalo...itd.
Če pa bo do tega dejasko prišlo pa je tudi vprašanje. Do takrat se lahko še marsikaj spremeni.

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.024
113
Kijevski režim ga lapa po svoje

Ukraine's Ambassador to Germany Andriy Melnyk said that Stepan Bandera had nothing to do with the mass murder of Jews and Poles, and even likened him to Robin Hood.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
To je 6+ mesecev stara novica... ki ne drži, ker se to "še" ni zgodilo. ( obvezna registracija meni ni znana iz zapisa, dodatno bi se mobilzacija zgodila v primeru če bi bila razglašena vonja, tega v tem trenutku ni)

Sem pa zgoraj objavil link kaj naj bi bilo od 1.10.2022. Za koga bo veljalo...itd.
Če pa bo do tega dejasko prišlo pa je tudi vprašanje. Do takrat se lahko še marsikaj spremeni.
Se pravi, ker ni od danes ali pa od "včeraj“, ampak je od "predvčerajšnjim", ali to pomeni da je ali ni? Tebi (ali meni) marsikaj ni znano, zato pusti kaj bi, ko bi, če bi... Kar sem jaz napisal, to "JE", brez če.... Kar pa ti pišeš, je pa vse "če"... Register žensk za služenje so naredili, že konec leta, kar nakazuje kako močno so se pripravljali na to "vojno"... Pol pa pride Rus na ekskurzijo v Ukrajino...

D_K

Guru
24. sep 2007
3.074
852
113
Se pravi, ker ni od danes ali pa od "včeraj“, ampak je od "predvčerajšnjim", ali to pomeni da je ali ni? Tebi (ali meni) marsikaj ni znano, zato pusti kaj bi, ko bi, če bi... Kar sem jaz napisal, to "JE", brez če.... Kar pa ti pišeš, je pa vse "če"... Register žensk za služenje so naredili, že konec leta, kar nakazuje kako močno so se pripravljali na to "vojno"... Pol pa pride Rus na ekskurzijo v Ukrajino...
Čestitke. Vse kar ti napišeš JE in kaj prebereš JE. Mi je znano iz režimov kjer ima veliki vodja vedno prav :)

corsol

Guru
11. mar 2010
3.092
1.043
113
Nič niso povedal kolk Ukrajincev in kač so osvobodili na njem in v kateri faza je obnova … No sarkazem na stran … tista skala je vojaško nepomembna, še več, v dobi manevrirnih raket v bistvu past. Škoda ljudi in materiala za držanje položaja, katerega točno poznaš koordinate in je v velikosti pike. Neubranjivo. Za kogarkoli. Ni vredno rakete da podre zastavo.
Pomembna je toliko, da so se oboji 4mesece drkali okrog nje in zgubili kar nekaj ljudi in tehnike.

Ko pa general(al pa politik) po 4M(!!!) ugotovi, da je nepomembna se je pa za vprašat o njegovih kompetencah, razen seveda, če se ni v tem času kaj spremenilo.
V tem času pa se je spremnilo to , da lahko Ukrajinci natančno šicajo vse na otoku ....prej so to lahko delali le Rusi.

• Všeč mi je
Reactions: sad in Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.