Še prejšnji mesec je bil 2€, sem kupil 10. Zgleda je ravno akcija potekla, bojo spet dali."SIM Mobi za 1 Euro" mora biti aktiviran do 31.12. ali lahko kupim simke do konca leta in koristim še naslednje leto ?
net2go je 5 eurov (https://telemach.si/mobilna/predplacniski-paketi/internet-paketi-net2go)...
Zdravo
ima kdo od vas že kakšen popust za pakete VEČ mobilna telefonija kje ste dobili najboljšo ponudbo s popustom kdo ima kakšen popust jaz bi vzel Telemach a mi ponujajo samo 1evro za leto dni je kdo od vas dobil več popusta ?
Če je naj mi prosim pove posrednika s kom je sklepal, da, če mogoče meni tudi ponudijo kakšen boljši popust.
hvala vam za odgovore LP
Jaz imam ponudbo za paket Največ za 8€/mesec/24 mescev.Zdravo
ima kdo od vas že kakšen popust za pakete VEČ mobilna telefonija kje ste dobili najboljšo ponudbo s popustom kdo ima kakšen popust jaz bi vzel Telemach a mi ponujajo samo 1evro za leto dni je kdo od vas dobil več popusta ?
Če je naj mi prosim pove posrednika s kom je sklepal, da, če mogoče meni tudi ponudijo kakšen boljši popust.
hvala vam za odgovore LP
je možno prejeti kontakt kdo vam je uredil takšno ponudbo ?Jaz imam ponudbo za paket Največ za 8€/mesec/24 mescev.
Tukaj:je možno prejeti kontakt kdo vam je uredil takšno ponudbo ?
Je kdo probal pri majstru kaj uredit in kako se je končalo ?Tukaj:
Brane Krivošija
Osebni svetovalec
Telesales
T +386 59 186 703