Mhm...in zaradi cigareta se je potopila moskva."Po aretaciji so na smrt bolnega znanstvenika sicer najprej odpeljali v preiskovalni zapor, od tam pa na intenzivni oddelek ene od moskovskih bolnišnic, kjer je nato umrl."
Avtor isti.
Mhm...in zaradi cigareta se je potopila moskva."Po aretaciji so na smrt bolnega znanstvenika sicer najprej odpeljali v preiskovalni zapor, od tam pa na intenzivni oddelek ene od moskovskih bolnišnic, kjer je nato umrl."
Kaj je bil Filter 57?Mhm...in zaradi cigareta se je potopila moskva.
Avtor isti.
Iz denarja težko spečeš kruh.A je zastonj rus to poslal v afriko?
Mike Pompeo, delivered a 5,000+-word speech, suggesting that America has an essentially God-assigned mission to control the world, so as to preserve freedom and democracy for everybody, and that victory against Russia and China is therefore obligatory for the United States and its allies, not only to serve God but also to serve God’s People, because “central to the economic wellbeing of American families is a United States that leads. It leads all across the world, both in military and in economic power”; and, so, “We must act in concert with our allies to affect strategic clarity, unmistakable to both Vladimir Putin and Xi Jinping. We must prevent the formation of a Pan-Eurasian colossus incorporating Russia, but led by China. To do that, we have to strengthen NATO.” Furthermore, “The AUKUS Union [the recently U.S.-UK-created Asian military alliance] should be folded into this expanded security alliance,” so that NATO will become a global alliance against Russia and China, in order to preserve America’s world leadership. His basic argument was that it’s either us or them, and they must be conquered, because God wants it, and we serve Him.
A je obvezen vpoklic naredil za vse moške do 80 in ženske, razen noseče in mlade mamice? Prasec...Putler spremenil svoje ruse v vojaške sužnje
Link ?A je obvezen vpoklic naredil za vse moške do 80 in ženske, razen noseče in mlade mamice? Prasec...
Link ?
He was bundled onto a flight of more than four hours to Moscow where the lawyers said he was taken to Lefortovo prison before he later died in a nearby hospital."Po aretaciji so na smrt bolnega znanstvenika sicer najprej odpeljali v preiskovalni zapor, od tam pa na intenzivni oddelek ene od moskovskih bolnišnic, kjer je nato umrl."
En Rus manj in od vseh se ti najbolj sekiraš zaradi tega? En manj, ki ga bo potrebno nukati...He was bundled onto a flight of more than four hours to Moscow where the lawyers said he was taken to Lefortovo prison before he later died in a nearby hospital.
Oprosti, mogoče sem trd, amapk ni enega vira, ki bi to trditev potrdil. Zato daj verodostojen link, preden pišeš bedarije.LMGTFY - Let Me Google That For You
For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.bfy.tw
Zdej se pa počutim, kot da sem prišel na forum oziroma temo v forumu, kjer se piše le in samo resnica. Kako sem vesel, da je končno nekdo določil standarde, kjer kot resnica velja tisto, kar on najde na Googlu in je njemu všeč, kar pa nekdo drugi najde, pa njemu ni všeč, pa recimo ni laž ampak samo neresnica...Oprosti, mogoče sem trd, amapk ni enega vira, ki bi to trditev potrdil. Zato daj verodostojen link, preden pišeš bedarije.
Vse so neke teorije in propaganda. Nič novega za ruSSofila.
The occupiers are spreading a fake about the mobilisation of women to the Armed Forces of Ukraine
VALENTYNA ROMANENKO — SUNDAY, 12 JUNE 2022, 14:13www.pravda.com.ua
in najbližje temu je ta novica:
Registracija žensk od 1.10.2022.
- ne pomeni da se bodo morale borit (sploh na pa ne na fronti...)
- je za ženske, ki naimajo otrok mlajših od 18 let.
- za detajle preberi link (tisti, ki znate brat)
Upajmo, da ne, sicer bomo direktno vpleteni v vojno.Kaj je bil Filter 57?