Mimo konteksta...
A si kdo predstavlja vlado z Golobom na čelu
Težko, ker nimamo pojma, kako se bi Golob obnesel na tem mestu. Tudi ti ne veš.
Mimo konteksta...
A si kdo predstavlja vlado z Golobom na čelu
Sam da bo tokrat zanga po 10eur "cvet" namest pravfa šnopcakva se ******, sej Metelkovci peš hodte....
Šnops bo isto po 10 eur liter...
haha
Ja, to vsi mislimo, dokler ne začne pokat. Šele po tem se ve kdo je kdo.Aja? Kaj pa če bi šel metek skozi mojo glavo?
Za razliko od FB pičkic sem jaz pripravljen dati tudi svoje življenje za mojo družino, ne pa gledat stran, kako jih nek norec zasužnjuje.
Tako kot se je obnesel komedijant, pa šivilja ipd. To, kar bi sivi ata rekel, tako bi moralo bit. Saj pa to ni neka znanost....Težko, ker nimamo pojma, kako se bi Golob obnesel na tem mestu. Tudi ti ne veš.
Še zmeraj bolje, kot že prej se skrivat za zavesami in snemat bakico, ki ima jajca.Ja, to vsi mislimo, dokler ne začne pokat. Šele po tem se ve kdo je kdo.
Oh ti vidoviti Milan...Tako kot se je obnesel komedijant, pa šivilja ipd
Zakaj se ne dogovorijo za sodelovanje z okupatorjem, po zgledu naših domobrancev?
Ruska letala so vsa tako narejena da lahko pristajajo in vzletajo na navadnem urejenem travniku....majp posebne "filtre" oz nekaj preklopi da filtrira tisto travo iz travnika...Možno. Sem pa naletel na več različnih virov, ki vsi pravijo, da gre v tem primeru za ukrajinskega miga. Poleg tega pa ne veva kdaj je nastal ta posnetek. Povsem možno je, da je nastal v času, ko so bila letališča še operativna ali pa so jih sesuli vmes, ko je bil ta mig že v zraku in se je potem moral malo znajti v smislu pristanka.
to sem jaz na Kamčatki gledal na pisti suhoje. je tip rekel, da imajo zajem zraka od zgoraj, zato ne potrebujejo sterilno čiste steze in vzletali so na pisti, na kateri so dejansko bile smeti in kamenčki. je rekel, da ameriški F ni šanse, da vzleti na takšni podlagi.Ruska letala so vsa tako narejena da lahko pristajajo in vzletajo na navadnem urejenem travniku....majp posebne "filtre" oz nekaj preklopi da filtrira tisto travo iz travnika...
....za razliko od zahodnih ki rabijo "laboratorijsko" čistost
Lopute imajo, ki zaprejo zajem zraka, ki ga nato zajemajo od zgoraj. Ko vzleti pa se preklopi.Ruska letala so vsa tako narejena da lahko pristajajo in vzletajo na navadnem urejenem travniku....majp posebne "filtre" oz nekaj preklopi da filtrira tisto travo iz travnika...
....za razliko od zahodnih ki rabijo "laboratorijsko" čistost
Pa valda je to šala in niso dejansko rekli, da ne bo posledic tudi, če napadejo še eno dodatno državo no.torej to je v sankcijah vse, kar si zahod upa.... ima še rusija dva jokerja, preden jih totalno sankcionirajo...
Svoje poznavanje si potrdil že v enem pod prejšnjih postov, v katerem si trdil, da je polovica ruskih denarnih rezerv v rubljih.Joj nehaj....
A amerika ga pa ne izdela sama...
to kar je rusiji naredijo za 1$ je v ameriki 10$
fak vidl smo pri olimpijskih igrah da so imeli največji budget zapravljenega pa vse na pol narejeno, tako nesposobni, da jih je še Putin ošteval.
Ne se slepit. Ps proračun ne pokrije v taki številčnosti niti izdatkov dobr, kaj šele orožje...
Pa da ne govorim, vso optiko, elektronka je večinoma uvoz... In ja Francozi jim kar je po 10$ prodajajo po 1$...
Lej pojma nimaš, pa se neki vn mečeš. Še več če kdo res ceneje dela so to Kitajci, pa imajo 250 B budgeta.
Fak, sej tak nonsense trosiš, da se mi niti odgovarjat ne da.