Veš polnilnice so včasih tudi čisto zastonj, sploh v tujini ali pa veliki popusti. 50% off, dobroimetje, zastonj premium paket.Ne. Jaz sem samo repliciral začudenje (podjebavanje) soforumaša, kakšna gužva je na črpalkah, Tesline polnilnice pa prazne. In kot tak primer sem dal- če bi se elektrika iz enega dneva v drugega podražila za 14 centov, bi tudi polnilnice bile ta dan polne.
Še tebi. In kaj potem? Super za EV lastnikr. Kaj ti naj rečem. Sploh ne debatiram v tej smeri.Veš polnilnice so včasih tudi čisto zastonj, sploh v tujini ali pa veliki popusti. 50% off, dobroimetje, zastonj premium paket.
To se dogaja na razvitih zahodnih trgih kjer se konkurenca bori za kupce!!!
Da bi pa kdaj kdo zastonj tankal razen "okvirjev" v Sloveniji pa še nisem slišal.
Hočeš rečt, da so nas tesle začele prehitevatBack to topic:
- dizel v D na "vaških" črpalkah izven AC, redkokje pod 2,30€
Se pozna na AC, redkokdo še pade mimo kot sneta sekira, vsi raje par km manj kot omejitev ali pa +- 120 km/h kjer omejitev ni.

Razen nekaterih snetih sekir, sem res bil med hitrejšimi. Najhuje je ko se umakneš na vozni pas, ker je dolga luknja in potem te "prehiteva" en z 1 km višjo hitrostjo "pol ure".Hočeš rečt, da so nas tesle začele prehitevat![]()

Mogoče je na tempomatu in se mu fučka,dokler mu kdo za ritjo ne zablenda.

Back to topic:
- dizel v D na "vaških" črpalkah izven AC, redkokje pod 2,30€
Se pozna na AC, redkokdo še pade mimo kot sneta sekira, vsi raje par km manj kot omejitev ali pa +- 120 km/h kjer omejitev ni.