Cene bencina pri ........

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.062
5.696
113
Ježek
V-power 100 je na AC v Nemčiji že 3€.
Tak da če želiš to izkušnjo je zadnji čas da malo ventili zapojejo po Autobahnu
Po 19h zvečer je kar fraj na cesti.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.417
3.000
113
Zakaj? To nalivam na Brezovici. Samo to. Nazadnje po 1.9xx
Ventili pa pojejo pa Cro. Tam ni omejitev. Ne fizicnih, ne zakonskih

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.118
9.243
113
Ja te kratkoročna demenca daje?

Ti si predlagal da bi ceno elektrike dvignili za 14 centov, pa bi se folk vsul na CuC-e. Cena je praktično enaka na vseh polnilnicah ne samo Tesli po celi EU.
Ne. Jaz sem samo repliciral začudenje (podjebavanje) soforumaša, kakšna gužva je na črpalkah, Tesline polnilnice pa prazne. In kot tak primer sem dal- če bi se elektrika iz enega dneva v drugega podražila za 14 centov, bi tudi polnilnice bile ta dan polne.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.313
14.841
113
sej pravim, ti ČEfiraš. Jaz pa sem ti stanje na slo pumpah opisal, kak je ko gre benz in nafta za par cenotv gor

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.062
5.696
113
Ne. Jaz sem samo repliciral začudenje (podjebavanje) soforumaša, kakšna gužva je na črpalkah, Tesline polnilnice pa prazne. In kot tak primer sem dal- če bi se elektrika iz enega dneva v drugega podražila za 14 centov, bi tudi polnilnice bile ta dan polne.
Veš polnilnice so včasih tudi čisto zastonj, sploh v tujini ali pa veliki popusti. 50% off, dobroimetje, zastonj premium paket.

To se dogaja na razvitih zahodnih trgih kjer se konkurenca bori za kupce!!!

Da bi pa kdaj kdo zastonj tankal razen "okvirjev" v Sloveniji pa še nisem slišal.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.118
9.243
113
Veš polnilnice so včasih tudi čisto zastonj, sploh v tujini ali pa veliki popusti. 50% off, dobroimetje, zastonj premium paket.

To se dogaja na razvitih zahodnih trgih kjer se konkurenca bori za kupce!!!

Da bi pa kdaj kdo zastonj tankal razen "okvirjev" v Sloveniji pa še nisem slišal.
Še tebi. In kaj potem? Super za EV lastnikr. Kaj ti naj rečem. Sploh ne debatiram v tej smeri.