Če še ne veš..... Mosin-Nagant M1891 je top snajperska puška.....ni vse staro za odpis!![]()
za v muzej, ne za odpis
Če še ne veš..... Mosin-Nagant M1891 je top snajperska puška.....ni vse staro za odpis!![]()
No to je najbolj neboleč način...Za Ukrajince mi je ravno toliko kot za Ugando oz vstavi poljubno.
Strinjam pa se, da je treba norca v kremlju snet, ker je škodljivec za svet, ampak to spet ne pomeni, da imamo kaj z Ukrajino.
3€ liter se najmanj kar lahko potrpimo, da se resimo te sodrge od putina
Boš pa na vrtu radioaktivni paradajz mel itd.Meni je pa fajn žito, ki ga dobimo od tam, pa ga letos ne bo. Pa še kakšne bolj dragocene surovine tudi.
predvidevam, da ima še vedno neko uporabno vrednost, ker jih kot sniperje poleg ukrajinskih policajev še vedno uporabljajo tudi Finci... držav iz spodnjega dela BDP lestvic tak ne bom naštevalza v muzej, ne za odpis
Boš pa na vrtu radioaktivni paradajz mel itd.
predvidevam, da ima še vedno neko uporabno vrednost, ker jih kot sniperje poleg ukrajinskih policajev še vedno uporabljajo tudi Finci... držav iz spodnjega dela BDP lestvic tak ne bom našteval
Za Ukrajince mi je ravno toliko kot za Ugando oz vstavi poljubno.
Strinjam pa se, da je treba norca v kremlju snet, ker je škodljivec za svet, ampak to spet ne pomeni, da imamo kaj z Ukrajino.
https://www.youtube.com/watch?v=kIuFdMqWfzA