Evo RSI kje ga priačakujem (tedenski interval)rubelj je enosmerna scena
Bravo Putin....
Evo RSI kje ga priačakujem (tedenski interval)rubelj je enosmerna scena
Kako lahko pomagaš Rusom oz Ukrajincem?Hvala bogu, da nisem tvoj sosed.
Ne, ne bom dal odpovedi, mu bom pa pomagal kolikor bom lahko. Verjamem pa, da vsm je nekaterim to totalno nedoumljivo.
Sicer je pa tvoja primerjava popolnoma neumna. A imamo bombe po Sloveniji? Se streljamo z Rusi?
Ali se ti sploh sanja, kaj vse je vezano na ceno goriva? Ali pa vedno vidiš samo lastno rit!![]()
lej aprila izbiramo...Sanja, tebi se ne.....
Bomo plačal nč bat...
Sej do sedaj si z sankcijami vse falil... boš to počel še naprej..
Sej pravim še embargo na nafto top mesec do dva...
Potem bomo spet po euro tankal zapovni si to...
Rus bo pa
Poglej priponko 53574
Ukrajinci so tudi iz prijateljske države.Zakaj bi se streljali z Rusi, saj so nam prijateljska država.
Da plačaš embargo in kupuješ od američanov!Kako lahko pomagaš Rusom oz Ukrajincem?
da tankaš drago nafto?
Zakaj bi se streljali z Rusi, saj so nam prijateljska država.
In Slovenija v primeru napada nima nobene šanse proti nobenemu. Samo podpisujemo lahko ...
Idi v kijev na ulice pomagat, tam te rabijo ...
Tudi Ukrajinci so prijateljska država ja.Ukrajinci so tudi iz prijateljske države.
Vojne se pa zmaguje na različne načine. In bodi prepričan, da smo z Rusijo dejansko v vojni, čeprav ne padajo bombe. In v vojnah so pač žrtve.
Zato, ker je tebi doma na toplem to nesmiselno še ne pomeni, da ni potrebno.
Seveda je, samo ti si premajhen, da bi to razumel.Ta konflikt v Sovjetski zvezi ni naša zadeva.
Hvala lepa za takšno pomoč. Proti.Da plačaš embargo in kupuješ od američanov!
Tako pomagaš Ukrajincem, da tudi druga stran začne gagat in podgane žret..
Tako se pomaga...
Kmera se vsi otepajo, zato pa so baltske države tako proti, tudi druge bivše sovjetske države..
Namesto mene SDS obkroži. Vsaj enkrat prav nared.lej aprila izbiramo...
daj se na neko listo prijavi, z veseljem te obkrožim al pa za ministra, take rabimo
vsi si želimo blaginje, tako piše v ustavi
ne gre samo za ceno goriv...
Lih tolko je kot v Siriji, kjer Izraelec ni opalil enega metka na ISIS.Seveda je, samo ti si premajhen, da bi to razumel.
Ja pol boš pa peš hodu.. tud prou..Hvala lepa za takšno pomoč. Proti.
kakšna goba?Namesto mene SDS obkroži. Vsaj enkrat prav nared.
Bil je v prvi vrsti proti kmerom, je navdih Ukrajincem.
Ni se spraševal, kaj bomo brez YU trga imamo zavidljiv BDP od biših YU držav...
to je to goba
žviganje in kolesarčkanje po trgu gor in dol ti ne bo pomagal...
Slovenija ni velika, so tudi druge opcije prevoza, jaz tudi sicer že peš hodim vsak dan.Ja pol boš pa peš hodu.. tud prou..
Sej v demokraciji imaš izbiro.
ps bo baba tankala, ti se sam šveda nared...
sory...kakšna goba?![]()
Če še ne veš..... Mosin-Nagant M1891 je top snajperska puška.....ni vse staro za odpis!
Recimo, da poleg tega, da nam je mar za Ukrajince in njihovo blaginjo (ki je nihče pod ruskim škornjem ni deležen), nam je mar tudi za njihov trg in njihove surovine. Poleg tega nam je pa tudi mar, da norega carja nimamo za soseda.Če pa je, pa razloži, kaj imamo mi s tem.
ne, sem že mislil, da že vidiš vodikovo gobo...sory...
ne vem kva mi goba po glav hod...
snecer se ti opravičujem, upam, da te nism užalu...
Za Ukrajince mi je ravno toliko kot za Ugando oz vstavi poljubno.Recimo, da poleg tega, da nam je mar za Ukrajince in njihovo blaginjo (ki je nihče pod ruskim škornjem ni deležen), nam je mar tudi za njihov trg in njihove surovine. Poleg tega nam je pa tudi mar, da norega carja nimamo za soseda.
Meni je pa fajn žito, ki ga dobimo od tam, pa ga letos ne bo. Pa še kakšne bolj dragocene surovine tudi.Za Ukrajince mi je ravno toliko kot za Ugando oz vstavi poljubno.