Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
To se vidi iz Harkova. Do meje je 20 km, do Harkova pa 50. Je pa bila ena večja zadeva. Rusi ne šparajo, samo ne zavedajo se, da ima danes vsak telefon s kamero in internet in vse te slike porušenih civilnih objektov (pri taki bombo je obvezno zraven precej civilov) jih samo oddaljujejo od civilizacije.

Ko bo Putin tole končal, bo imel še vedno Krim. Morda bo imel na papirju Ukrajino, z neko umetno nastavljeno kvislinško vlado, ne bo pa imel dejanske kontrole nad državo. Imel bo tudi Donbass, kot del Rusije. Imel bo tudi vojaško bistveno močnejšo nemčijo, močne vojaške sile po vseh mejnih državah, Moldavijo blizu nata, uničen Rubelj in državo v Revščini.

Po moje pa tudi metek v tilniku.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.195
4.317
113
Nisem dal padec € za v primerjavo z padcem rablja.
Samo pravim, da tudi € počasi zgublja, in da se tudi za Evropo ne piše kaj dobrega.
Jaz bom dal del prihrankov v $ iz čiste preventive.
Noben ne pravi, da bo to za nas blagodejno ali da ne bodo energenti še dražji....
predstaljaj si pa šejke, če jim dajo cut na edini vir dohodka...

Izjava Lavrova ZDA je Hitler.....
to je vse kar je uspel izdaviti...

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Konec

hermann

Guru
19. mar 2014
9.750
6.650
113
  • Všeč mi je
Reactions: optiplex in nacek

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.698
3.949
113
Ljubljana
hmpg.net
Screenshot_20220305-144943_Instagram.thumb.jpg.9a5dfc91cdc37fc60b828beebf18c04a.jpg

Če kdo misli da je parodija: https://www.sadikanadom.si -> piše na naslovni strani.
Podjetje " HASKAP d.o.o. ", je ekskluziven uvoznik sadik za SLO, A in CRO, direktno iz Poljske.
Od tam so namreč izvirajo sadike, ki so na voljo v Sloveniji.

I

Izbrisan uporabnik 474

Saj dela (verjetno) že ampak natančnost ciljanega objekta na max. razdalji je cirka 2 km, ameriški že upokojeni Peacekeeper zadevo na drugi celini zadene na 40m natančno :)

V bistvu je natančnost povsem nerelevantna, namreč:

"Once the Satan intercontinental ballistic missile lands in a certain country, 2000 medium-sized cities will be erased from the earth. This is also the key reason why Western experts have concluded that Satan can destroy half of the United States."

masevc

Guru
2. sep 2007
3.541
906
113
V bistvu je natančnost povsem nerelevantna, namreč:

"Once the Satan intercontinental ballistic missile lands in a certain country, 2000 medium-sized cities will be erased from the earth. This is also the key reason why Western experts have concluded that Satan can destroy half of the United States."
Zascita pred tem Satanom in podobnimi obstaja?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.195
4.317
113
Gledal enkrat dokumentarc ko so UFO ugašali launcharje tako ZDA in SSSR. Baje je to dokumentiran pri Rusih in Američanih.
Nobena od teh držav ni uspela prenesti jedrskega orožja v vesolje, poskusi pa so bili, razlog tajen...

Še to prebral sem če bi fuzijsko bombo razgnalo v stratosferi, bi bilo takoj game over za vse... ne rabi u bistvu niti zadet karkoli.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.