Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.459
113
Tako jaz, kot verjetno tudi ti, za polovico poslancev še slišal nisem, kaj šele, da bi ti kaj muksnili v parlamentu. Plačo imajo pa enako.
No ampak ce nisva slisala za njih, potem ne moreva reci da imajo svoje funkcije zaradi prestiza ane? Ker to je bila trditev iz katere je nastala ta offtopic debata.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
A je to dovolj? Ali misliš, da si prav DOBESEDNO NAPISAL to?

Sem. In to dobesedno.

Sem tudi napisal, da je tole Putin planiral in pripravljal ze vsaj 8 let. Vi ga pa se vedno imate za norca. Matr ga podcenjujete.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Saj se je podcenjevalo tudi napovedi Američanov kdaj bodo Rusi napadli. Pomoje sem jaz bil eden izmed redkih, ki sem napisal, da naj se jih ne podcenjuje. Vse se udari na prvo. Notranji vzgibi prevladujejo.

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.840
113
Tako informativno, če morda kdo ve zakaj smo (Slovenija) v preteklosti prekinili dobavo plina iz arabske Afrike? :D

Morda tudi, če bi mi lahko kdo zaupal, ali se ve koliko trajajo pogajanja in nato sklenitev pogodbe za dobavo plina? :D

Lahko bolj približno, če bi bil kdo tako prijazen. Hvala.
Jaz bi rekel, da prideš tja, vržeš keš na mizo in evo ti začne plin po luftu letet do tvojega gašperčka... :aplauz:
Pa še tega ne vem, ali lahko popolnoma neizurjeni civilisti služijo za kaj drugega, kot kanon futer.
V primerjavi s puhobradimi 18-letniki, ki so šli ''na vajo'' (baje so nekatere 14 dni pred ''vajo'' mobilizirali v vojsko) in nimajo pojma, kaj se okrog njih dogaja (kvečjemu so pričakovali, kako jim bodo brhke Ukrajinke ploskale (in še kaj več)), so bistveno bolj motivirani in pripravljeni.

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.840
113

Sem. In to dobesedno.

Sem tudi napisal, da je tole Putin planiral in pripravljal ze vsaj 8 let. Vi ga pa se vedno imate za norca. Matr ga podcenjujete.
Vidim, da korektno napreduješ. :cool: :cool:
Si že pri doktoratu iz vojne v Ukrajini ali se še mučiš na magisteriju?

Jaz sicer nimam magisterija, kaj šele doktorat, ampak nekako se mi zdi, da norost in načrtovanje nista ravno medsebojno povezana. Evo, imaš temo za doktorsko disertacijo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Jaz bi rekel, da prideš tja, vržeš keš na mizo in evo ti začne plin po luftu letet do tvojega gašperčka... :aplauz:

Kar lahko napišem je, da v noramlnih okoliščinah se taka zadeva ureja v letih. Je pa res, da danes, ko so tenzije takšne, da se lahko x državo sprejme v EU brez nekih resnih pogojev, nisem nič več prepričan.

• Všeč mi je
Reactions: sad

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Vidim, da korektno napreduješ. :cool: :cool:
Si že pri doktoratu iz vojne v Ukrajini ali se še mučiš na magisteriju?

Jaz sicer nimam magisterija, kaj šele doktorat, ampak nekako se mi zdi, da norost in načrtovanje nista ravno medsebojno povezana. Evo, imaš temo za doktorsko disertacijo.

Imeti Putina za norca je ena največjih podcenjevanj kar je sploh možno. In to je največja šibkost in hkrati neumnost Zahoda.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

koliko

Guru
21. avg 2007
4.423
2.511
113
SV SLO
je pa zanimivo kako so vsi evropski in svetovni politiki, ki so prej 2 leti uporabljali vsa razpložliva sredstva, vključno z uporabo policijskega nadlegovanja in nasilja, za vsiljevanje nepreverjenih cepiv lastnim narodom, dobesedno čez noč postali največji zagovorniki ohranitve demokracije v Ukrajini in brezmejne pomoči ukrajinskim beguncem
CEPIVO nikomur ne škodi. Nehajte fantazirat o teh cepivih. Sam in enih 2.000.000.000 ljudi okoli mene nima nobenih posledic cepljenja. Po prebolelosti Covida pa posledice so pri veliko več ljudeh. Sicer pa se pogovarjamo o bistveno nevarnejši temi o jedrskem sevanju. Ampak tudi to verjetno za anticepilce ne obstaja. Pri njih je rentgenska slika komplet črna in se na njej ne vidijo kosti. Bedaki.....

sad

Guru
24. avg 2007
21.202
9.840
113
Imeti Putina za norca je ena največjih podcenjevanj kar je sploh možno. In to je največja šibkost in hkrati neumnost Zahoda.
Tebi se ničesar ne da dopovedat nje? Ti bom še enkrat napisal: norost in načrtovanje ali sposobnost NISO odvisne med seboj. Lahko je nekdo popolnoma sposoben, celo izjemen, pa je še vedno nor.
No, dej mi ti doktor razloži, če poznaš kakšno normalno osebo brez resnih psihičnih motenj (glej njegov izraz na obrazu, ko UŽIVA V TEM), ki dela tole javno svojemu neposredno podrejenemu?
Ali pa načrtuje v današnjem svetu napad na suvereno državo, pri tem pa dobesedno v ksiht laže vsem ostalim. Da so to le vaje. Potem, da gre le za obe regiji na vzhodu. Pa ravno danes je izustil, da ne bo sosednjim državam popolnoma nič naredil in se naj ne bojijo. 7 dni nazaj je pa grozil severnim državam, da jih bo požgal, če bodo šle v NATO.
V glavnem, če se ti tak človek zdi normalen, si enako nor kot on.
Pa še enkrat. To NE pomeni, da ga imam za nesposobnega. Sam pa menim in res, res, res upam, da imam prav, da mu je enostavno ''caR''stvo zameglilo razmišljanje in je podcenil vse: od upora Ukrajincev, do reakcije mednarodne skupnosti. Tako da je sedaj v panic mode-u in ne v gremo po našem planu mode-u. Vse njegove reakcije in reakcije njegovih podrepnikov ter stanje na terenu zaenkrat nakazujejo na to, da se je to s precej visoko verjetnostjo zgodilo. Kako bo, bomo pa videli čez 1 mesec. Jaz nisem doktor, da bi si upal napovedovati, lahko le upam.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.