Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ju je hotla stalno motit.....pa sta jo oba2 poklopla! Carja...
Ne ti men, da sta jo hotla stalno motit. Že pri prvem vprašanju se je kaplarček začel dreti na voditeljico. Na nobeno vprašanje nista odgovorila direktno, ampak sta mlatila prazno slamo in povedala, kar jima je JJ naročil. Sicer pa je to čisti off, začel pa si ti kot moderator. Jaz bi na tvojem mestu sam sebe banal. Lep vzgled si drugim! Dvojna merila. Otrok, kdaj boš odrastel in se začel tako tudi obnašati....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.187
6.989
113
pri taščici
ok

dej se mal umiri. niso zivljenja tako poceni.

tole pozar pac ne bo ta trigger.
Za civiliziran svet življenja res niso poceni. Se je pokazalo v zadnjih dveh letih, koliko se nekateri bojijo za svoje riti.
Rusom (pa ljudem njihove miselnosti) se pa ocitno bolj ali manj jebe, kolliko mio jih bo manj. Oziroma namerno dela na tem (kot ze nestetokrat v zgodovini), da se reducira stevilo ljudi.
Kolikor je svet v zadnjih dveh letih resil zivljenj z vsemi silnimi mrd ki jih je zapravil in zagonil za covid, bo putin sedaj nadoknadil.

I

Izbrisan uporabnik 474

tega kar ti trdiš pač ni

1646378679728.png

Sem se v kakšni vejici zmotil?

Glede na tvoje pristransko (nepopolno) lepljenje novic, mislim, da nisem jaz tisti, ki je zrel za ban...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
kok so silne, bomo se videli.
Mal analitke. Centralna banka na vso moč se trudi Rubl držati nad vodo, v kolikor pride še enkrat na vrednost USD 0.008410 imamo potrjen vzorec H&S pri tarči 0.006509.

Vidtei je, da imajo svečniki ogromne wickse na gor, kar priča, da očitno na vse načine probavajo zaustavit padec rublja... Vendar kot kaže jim ne bo ratalo, saj se od podpore ne more in ne more odlepit. V 90% to pomeni, da jo tudi izgubi...

Ne morem razumeti vas, ki pravite kako so silne sankcije. Praktično še dobr zalaufale niso, pa je taka pizdarija po domače. V kolikor deluje swift za kakšno agendo plačevanja plina, ima tudi eu figo v žepo zaradi lastnih interesov. Vendar to kar meni vliva upanje je dogovor EU in ZDA. Večkrat sem včeraj omenil, kakšen majo načrt. Lavrov je čisto zgubil razsodnost in nepolitično zmerjal ZDA z Hitlerjem...

Ga ni orožja, ki bi Rusijo bolj zjebalo kot to...
Vidim, pa da radi lapate na pamet, spodaj imaš dokaz, kje ima rubl tarčo in to je sicer tarča H&S vzorca. Centralna banka z zamrznjenimi sredstvi v tujini, tega pritiska gotovo ne bo vzrdžala.

in prav je tako!

1646378390213.png

• Všeč mi je
Reactions: Generik in darjan
I

Izbrisan uporabnik 474

a mi daš link prosim, ker jaz gledam muskov twitter in tega ni nikjer napisal?

potem se ti bom pa opravičil

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.297
7.058
113
Škoda raketoplana, ampak saj rusi napadajo le vojaške cilje, in ziher je tu not kak snajper bil pa so ga moral skeglal?

tako kot vse tiste stanovanjske bloke in hiše?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in novaa

hermann

Guru
19. mar 2014
9.743
6.639
113

sem našel in se ti opravičujem...

zamešal sem sicer viasat in starlink... še enkrat, kriv sem.

I

Izbrisan uporabnik 474

Več nasprotujočih mnenj je... Najprej bi naj Rusi bombardirali letališče (kar drži) in uničili letalo (nepotrjeno). Nato bi naj Rusi zasedli letališče (kar drži), kasneje pa bi naj Ukrajinci napadli Ruse na letališču (bombardirali, kar drži) in pri tem uničili letalo (nepotrjeno).

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Škoda raketoplana, ampak saj rusi napadajo le vojaške cilje, in ziher je tu not kak snajper bil pa so ga moral skeglal?

Včeraj je v Moskvi živeči Slovenec predvajal kmerovo propagando, ki jim predvaja folku...
Baje je prebivalstvo na toplem v hi tech bunkerjih, nasmejan in dobre volje...

Nekako tudi tako kot naši Rusofili razlagajo svojo pravljico...
ob volku ZDA in rdeči kapici, ki je stisnjena v kot.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113

Ja sam to ni kriv Musk ampak Ukrajinci, ki pač uporabljajo terminale brez next gen firewallov...
Jebiga pol.

Lahko bi jim dal tudi to.
nek fortigate 60f z UPM licenco bi to preprečil....

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Najbolj pomembno je kolko je ruska propaganda močna pri 40 letnikih (to je neko rusko povprečje).
Ko bodo spregledali, če je to sploh možno, takrat gre putin na smetišče...

https://www.reddit.com/r/Damnthatsinteresting/comments/t5y1fr
Zdej ne vem ali je to res ali ne, je večina folka v Rusiji proti vojni, tudi akademiki in veliko vojske..

Samo potem me res čudi, kdo lahko Putina sploh še odstrani, če ga že zdaj ne morejo. Podobno je bilo z Hitlerjem. Mnogi so bili proti ampak je haral do konca.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Zdej ne vem ali je to res ali ne, je večina folka v Rusiji proti vojni, tudi akademiki in veliko vojske..

Samo potem me res čudi, kdo lahko Putina sploh še odstrani, če ga že zdaj ne morejo. Podobno je bilo z Hitlerjem. Mnogi so bili proti ampak je haral do konca.
To je bolj tko, če bo zmagal ne bo nič.

Če bodo zgubili, bodo pa vsi kako so protestirali.

house-of-cards-kevin-spacey.gif

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113

Sej če nebi tega delali, še to nebi zavzeli, kar so..
Problem je, da je vojaška infrastruktura zbita. Vojaki se nimajo kje več skrivat kot pa v civilnih objektih.
To mormo priznat...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.