Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
15. jan 2019
3.459
1.086
113
Ne razumem. Kaj ti škodi če bereš ruske oz. proruske medije? ČE jih nočeš jih lahko mirno ignoriraš. Imaš svobodno izbiro.

Trenutno pa zahod blokira vse ruske informacije, v medijih pa sploh ne predstavljajo njihove strani. Tu sploh ne gre za objektivno poročanje, vsi zahodni mediji trenutno poročajo samo resnice ki jih daje ven uradna ukrainska propaganda ob pomoči PR služb zahoda. S tem da so vsi mediji recimo v sloveniji izrazito "za" ukrainsko usmerjeni, celo tv-slo ima ukrainsko zastavo cel dan v logotipu.

Danes sem gledam slučajno nacionalno tv 5 min in mi je že slabo od rumeno-modre barve, bognedaj da bi obrnil na janšaTv ker vem da ima janša že cel teden kravate v isti barvni kombinaciji.
Zgleda da le redki razumejo :)

Vedno je veljalo, naj se sliši tudi druga stran. Kdor hoče, bo čital.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in roly

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Oni ko je rekel smrt janšizmu, bi pa že par kubikov skale na Golem otoku razbil, premaknil na en konec in potem nazaj...

Raje EU/USA, če že. Tam ko rus stopi, še trava ne raste...

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Kamele0N

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ne razumem. Kaj ti škodi če bereš ruske oz. proruske medije? ČE jih nočeš jih lahko mirno ignoriraš. Imaš svobodno izbiro.

Trenutno pa zahod blokira vse ruske informacije, v medijih pa sploh ne predstavljajo njihove strani. Tu sploh ne gre za objektivno poročanje, vsi zahodni mediji trenutno poročajo samo resnice ki jih daje ven uradna ukrainska propaganda ob pomoči PR služb zahoda. S tem da so vsi mediji recimo v sloveniji izrazito "za" ukrainsko usmerjeni, celo tv-slo ima ukrainsko zastavo cel dan v logotipu.

Danes sem gledam slučajno nacionalno tv 5 min in mi je že slabo od rumeno-modre barve, bognedaj da bi obrnil na janšaTv ker vem da ima janša že cel teden kravate v isti barvni kombinaciji.

pa ti otrok nesrečni veš kdo pa kaj si?

ti si zahod... nato... eu

• Haha
Reactions: jonny77
15. jan 2019
3.459
1.086
113
Oni ko je rekel smrt janšizmu, bi pa že par kubikov skale na Golem otoku razbil, premaknil na en konec in potem nazaj...

EU in ZDA se grebeta za Ukrajino, 44mio ljudi, velika država, polno surovin za izčrpat, podjarmit narod, nov trg, potrošnja, juhuhu.

Eni bodo spet služili na ta način.

V tem je poanta enih in drugih, ki se grebejo za Ukrajino.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.706
9.908
113
40
MB

Mislis da se v luci aktualnih dogodkov nasi levicarji vsaj malo sramujejo samih sebe pa svojega infantilnega obnasanja v kaki diktaturi zivijo pa vse je fasizem?

15. jan 2019
3.459
1.086
113

Nikoli ne bi smeli vstopit v NATO, tudi naši sosedje Avstrijci niso in jim nič ne fali.

V EU pa seveda ni nobene enakopravnosti... spet hlapčujemo.

Dajte vi meni povedat, kako retardiran moraš biti, da javno govoriš, kako boš vojaško pomagal Ukrajini...

Pa to se dela podtalno, kot do sedaj v vseh konfliktih...

Ta logika mi je nedoumljiva.

Še povedat, kdaj bo konvoj pripeljal robo in kje...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Nacistična propaganda je prepovedana, edino pravilno, da je tudi Rusonacistična

Naci propaganda je prepovedana, ni problema. Ni treba servirat putina v 6h govoru za pranje možganov vsak dan.

Samo zakaj so ruski skakalci grdi grd in jih je treba odstranit z vseh tekmovanj, glavna športna tema je kaj bomo z njimi za planico. Se še ne ve ampak uradno bolje da ne pridejo ker bodo viseli s kandelabrov, nekako tako je zzkljulčit iz medijev. Je pa danes na istem športnem portalu omenjeno da je v spopadih umrl en ukrainski biatlonec (kot vojak ne kot športnik), in že na pokljuki Kacina obeša ukrainske zastave heroju v spomin. A ni to malo neokusno. Umrl je kot vojak po lastni ali po tuji odločitvi in kaj nas to briga, po drugi strani 20 letni skakalci niso v vojski in ne smejo delat to kar imajo radi ker so rusi.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Zdrava pamet tudi meni pravi tak. Ukrajina se pač lahko samo odloči, kdo od velikih bratov ji ga bo zarinil noter, oz. čigava qrčina bo bolj pasala :zavijazocmi:
Vidiš, tu je problem. Nekdo drug se odloča za Ukrajino...

Ponavadi podmazani politiki, ki se odločajo v imenu vseh.

A nismo pri nas enake zgodbe videli, kjer se manjšina olomastila na račun EU in "osamosvojitve".

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Naci propaganda je prepovedana, ni problema. Ni treba servirat putina v 6h govoru za pranje možganov vsak dan.

Samo zakaj so ruski skakalci grdi grd in jih je treba odstranit z vseh tekmovanj, glavna športna tema je kaj bomo z njimi za planico. Se še ne ve ampak uradno bolje da ne pridejo ker bodo viseli s kandelabrov, nekako tako je zzkljulčit iz medijev. Je pa danes na istem športnem portalu omenjeno da je v spopadih umrl en ukrainski biatlonec (kot vojak ne kot športnik), in že na pokljuki Kacina obeša ukrainske zastave heroju v spomin. A ni to malo neokusno. Umrl je kot vojak po lastni ali po tuji odločitvi in kaj nas to briga, po drugi strani 20 letni skakalci niso v vojski in ne smejo delat to kar imajo radi ker so rusi.
Še paraolimpijce bi radi izključili, nepovabili.

Že tako so hendikepirani, nič drugega nimajo v življenju, verjetno vrhunec življenja OI.

Pa se ti nek kravatar v MOK spomni te reveže izključiti.

Politika se naj ne bi mešala v šport.

Še Hitler je temnemu pustil tekat in zmagat.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Nikoli ne bi smeli vstopit v NATO, tudi naši sosedje Avstrijci niso in jim nič ne fali.

V EU pa seveda ni nobene enakopravnosti... spet hlapčujemo.

Dajte vi meni povedat, kako retardiran moraš biti, da javno govoriš, kako boš vojaško pomagal Ukrajini...

Pa to se dela podtalno, kot do sedaj v vseh konfliktih...

Ta logika mi je nedoumljiva.

Še povedat, kdaj bo konvoj pripeljal robo in kje...

naši sosedje avstrijci majo na severu velikega brata, ki jih občasno sicer aneksira, večinoma jim pa krije hrbet

mi ga pač nimamo in se mamo v natu čist fajn
dvomim da je na svetu država, ki ima od nata več koristi in manj škode kot mi

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Evropski poslanci zahtevajo, da se Ukrajina čimprej pridruži EU oziroma da se ji dodeli status kandidatke. Kaj bi to pomenilo za nadaljevanje vojne? Da Rusija napada Evropsko unijo?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.071
1.867
113
Emona / Carnium
pa rusov tud ne bi noben upal kritizirat
dons bi mel najbrž miting v podporo bratskim narodom in narodnostim sovjetske zveze, ki denacificirajo ukrajino

aja hm...
Poligon za kritiziranje Rusov je slabih 400km...južnije...

1646162329592.png

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113

Otrok nesrečni je šel glasovat na referendumu proti NATO in sem kritiziral vse akcije NATA do sedaj (bi rekel vse nepotrebne, ampak to so bile itak vse). Kritiziram tudi rusko invazijo na ukrajino. Samo to pa ne pomeni da je to kar nas mediji dnevno poneumljajo dejansko resnica. Sam vem da ni in da obstaja še alternativna resnica temu.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Otrok nesrečni je šel glasovat na referendumu proti NATO in sem kritiziral vse akcije NATA do sedaj (bi rekel vse nepotrebne, ampak to so bile itak vse). Kritiziram tudi rusko invazijo na ukrajino. Samo to pa ne pomeni da je to kar nas mediji dnevno poneumljajo dejansko resnica. Sam vem da ni in da obstaja še alternativna resnica temu.

Kdaj si pa še ti karkoli sprejel kot resnico? Čisto vedno in na vseh področjih oznanjuješ svojo alternativno, Utiševalec resnico.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.