Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
Podjetje Severni tok 2, pristojno za projekt istoimenskega plinovoda med Rusijo in Nemčijo, ki ima sedež v Švici, je odpustilo vseh okoli 140 zaposlenih, je v ponedeljek na švicarski televiziji dejal švicarski gospodarski minister Guy Parmelin.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
FMxuDlrWQAYtPc2.jpg

Menda je shod za mir...
Tu se pa vidi vsa primitivnost levičarjev... :zavijazocmi:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Podjetje Severni tok 2, pristojno za projekt istoimenskega plinovoda med Rusijo in Nemčijo, ki ima sedež v Švici, je odpustilo vseh okoli 140 zaposlenih, je v ponedeljek na švicarski televiziji dejal švicarski gospodarski minister Guy Parmelin.

Napovedal sem, da ko bo ban swifta bo sberbank crknila, pa so rusofili pravili da je pod eu jurisdikcijo..
V Rusiji se problemi šele začenjajo. Še več na mojo žalost omejujejo tudi poslovanje z kriptovalutami na večjih borzah. Vseeno očitno nekaterim ratuje bypass in filajo BTC...

Stvar finančna se bo v roku meseca tako zakomplicirala, da bodo čisto na tleh. Vsaj navadni ljudje. Vsa plačilna sredstva kot so paysafe, paypal, aple pay že ne delujejo več.

Baje omejujejo tudi poštne storitve. Skratka ne zavedate se v kakšno pizdarijo Rusi rinejo. Ko ste omenjali Kitajce, so iz bank že počrpali denar. Nacionalna valuta pa se bo začela štampat, sledi hiperinflacija. Tudi centralna banka ne bo mogla večno flikat, še več omejujejo ji dostop po vsem svetu do lastnih deviznih rezerv...

Danes sem poslušal BBC, ko so govoril, da je Putin tako besen zaradi tega, da se ne more več zadrževati niti pred kamerami, oligarhi pa tako pritiskajo, da so celo govorili da ga bodo oni odstranili..

Skratka vse oči so sicer na Ukrajini, ampak prava vojna se odvija v Rusiji sami. Zaradi bana ker sem omenil zdravstvo.... no vse je na holdu, saj dobavitelji nočejo pošiljat zaradi bojazni neplačila. Tudi če imajo denar ne vejo kdaj in kako bodo dobili nakazano...

Je pa od teh sankcij šele par dni..

+ na torti so pa še športniki, katere zmerjajo in jim odpovedujejo gostovanje.. Ostanejo jim samo še državna prvenstva.
Rusofili pa tega ne vidijo....

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: kalbo, 9999 in 8888

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.238
1.396
113
Koliko je Aljazeera delala intervjuje po Moskvi
so bolj bogati jezni da več ne morejo uporabljati kartic in kupovati tujih izdelkov.

Medtem v Kijevu in Kharkovu zmanjkuje kruha...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Danes sem poslušal BBC, ko so govoril, da je Putin tako besen zaradi tega, da se ne more več zadrževati niti pred kamerami, oligarhi pa tako pritiskajo, da so celo govorili da ga bodo oni odstranili..

V principu bi moral biti exit strategy Zahoda ne zgolj konec vojne v Ukrajini, temveč odstranitev Putina. In najbolje, da ga njegovi odpihnejo z oblasti.
Drugače ne bo miru in ureditve razmer, ne za nas, ne za samo Rusijo.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in hermann

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
Se strinjam ampak tudi športniki iz Južne Afrike so bili blokirani.
saj kar se mene tiče naj kar imajo svoja mongolska prvenstva s Kitajci

Grdi Zahod sem, Grdi Zahod tja... a meli bi vse zahodno in pri vsem bli zraven. Naj tekmujejo v sestavljanju jurt, zahodne pogruntavščine kot so olimpijske igre pa naj pustijo pri miru že enkrat. Pa se ravno Kitajci vedno nekaj zraven silijo.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in Ateis

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
Niti mi ni jasno, zakaj jim ne odklopijo zahodnih storitev ne pa da po internetu jamrajo kako netfilxa ne morejo plačat.

Še vedno niti rt.com ni blokiran kljub obljubam.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.