Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113

This morning in the UN Human Rights Council more than 140 diplomats refused to listen to Russian Foreign Minister Lavrov’s futile attempt to justify unacceptable military aggression

EU representatives left the room during a speech by Russian Foreign Minister Sergei Lavrov at a UN conference on disarmament

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Generik
I

Izbrisan uporabnik 474

predvsem to, da se rusiji enkrat pokaze, da se pac ne more da ne more vsega dosegat z groznjami.

in tudi vprasanje, ce bi se ustavilo pri ukraini. v najslabsem slucaju se bo zrtvovalo ukrajino, ampak rus se bo vsaj malo zamislil pred naslednjim napadom sosede, ki ima nekaj rusov na svoji zemlji.

Si si pogledal tista dva videa, ki jih je prilepil Davidoff? Rusija, v vsem času od razpada SZ, niti 1x (!!!) ni z katerimkoli dejanjem niti nakazala, kaj šele storila karkoli, kar bi ogrožalo katerokoli državo. Niti 1x!!! Celo sranje se je začelo 22.2.2014, eskaliralo pa z namigom Nata, da "pozdravlja skorajšnjo novo članico Gruzijo."

Tako da je težko govoriti, da je "potrebno enkrat Rusiji pokazat, da ne more z grožnjami."

I

Izbrisan uporabnik 474

Medtem:

Politico Journalist Paul McLeary on Twitter:
— "It's official - Europe won't transfer fighter planes to Ukraine.

Poland decided not to, and Slovakian defense ministry spokesperson confirms to me just now: “Slovakia will not provide fighter jets to Ukraine.""

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Še en veteran..

Priponke

• 2022-03-01 16_08_02-Facebook.png
    2022-03-01 16_08_02-Facebook.png
    275 KB · Ogledi: 176
  • Žalosti me
Reactions: Kamele0N

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.138
11.010
113
kod Džej-Zija
Naj mi nekdo obrazlozi, zakaj se je cel poonegavljen svet obrnil proti Rusiji, ker je napadla neko Ukrajino, a ko USA napada na desetine drzav po svetu, pa nihce ne migne niti s prstom?

Usa good, Ru bad ?
Neko Ukrajino? 44 mio ljudi. Pa dodajmo še, da bi ob nereakciji Putin dobil krila in pobožal najmanj še Gruzijo in Moldavijo, morda pa motovilil še Baltiku. Ampak ja, bogi bogi Putin, ker ga ne maramo.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Kamele0N

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Deep fake dela
zgornji: Donetsko Luganskaja oblast 2014 (uničeno Ukr vozilo)
spodnji: Z oznak, ukrajinska montaža

Medtem Republika Slovensko

Zelenski je zimzelen

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.255
1.765
113
40
Sure.

Kaj ima EU od podpore Ukrajine? Razen kupa stroškov, ki jo slabijo? Še vedno čakam, da mi nekdo razloži razen nekih floskul in nedokazanih/neupravičenih strahov?

Dobili bomo bomo Ruske protiukrepe (plin, nafta, žito, aluminij, neon, ...), v Ukrajini nimamo kaj praskat, ne glede na izzid, in za bonus dobili miljon+ beguncev.
Preseli se v Moskvo.. Tam je super pa še Bill Gates jim ne pride do živega s korono :)

• Všeč mi je
Reactions: laser, tomi in 8888

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Haha
celo rtv piše o protiruski propagadni

Why Russia is Invading Ukraine​

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Jaz resno upam, da se bo ustavil v Ukrajini, ker drugače smo pečeni...
Jaz upam, sam če se umnu tipu v Moskvi odpelje in vidimo kakšno gobico v zraku iz Mariborske smeri smo vsi v kur**!
Mislim, da bi morali v Rusiji sami Rusi mal reda naredit. Ubogi generali se mu najbrž niso upali niti povedati v kakšnem stanju je vojska.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Haha
celo rtv piše o protiruski propagadni

Why Russia is Invading Ukraine​

Ej vsi so neki obupani kolk je slabo stanje! Pa nej gredo gor in poročajo sej so ja novinarji in vojna je dogodek epskih razsežnosti!

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
457
63
Medtem:

Politico Journalist Paul McLeary on Twitter:
— "It's official - Europe won't transfer fighter planes to Ukraine.

Poland decided not to, and Slovakian defense ministry spokesperson confirms to me just now: “Slovakia will not provide fighter jets to Ukraine.""

če ni dezinfo, potem niti ni presenetljivo

ker glede na wiki, pa informacije o potrjenih sestrelitvah, je še cela ukr flota nekje sparkirana... očitno si pa ne upajo letet

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.