LOL. ta pa je dobra. poslali smo 20+ let staro robo, pa nam zmankuje Samo izgovor, da nabavijo novo.ni plina, inflacija v nebo, gospodarstvo počasi prehaja na škrge, pa je komaj september, zaloge pa prazne... bravo EU, lepo znaš poskrbeti za lastne državljane
Poglej priponko 59107
In te zlahka uvrstim med retarde tipa tale kokoš
To maš informacije iz prve roke ? Same resnice.Me prav zanima kdo bo dlje zdržal. Poslanci v ukrajinskem parlamentu si zvišuje plače, komik svojo hišo v najem bogatim Rusom, da lahko še naprej vleče bel sneg. Inflacija pa pri nas vsako leto 10-15%. Fantje s tošli doma in v banki, kjer koli imate premoženje, v treh letih ste spušili polovico. Vsake slabe odločitve stanejo. Nekdo vas cuza, bonite pa se čez Ruse, na koncu boste snifal lepilo, ko bo komik še vedno na kvalitetnem prašku.
Kaj imaš ti s temi praški lepili? Si narkoman?Me prav zanima kdo bo dlje zdržal. Poslanci v ukrajinskem parlamentu si zvišuje plače, komik svojo hišo v najem bogatim Rusom, da lahko še naprej vleče bel sneg. Inflacija pa pri nas vsako leto 10-15%. Fantje s tošli doma in v banki, kjer koli imate premoženje, v treh letih ste spušili polovico. Vsake slabe odločitve stanejo. Nekdo vas cuza, bunite pa se čez Ruse, na koncu boste snifal lepilo, ko bo komik še vedno na kvalitetnem prašku.
ni plina, inflacija v nebo, gospodarstvo počasi prehaja na škrge, pa je komaj september, zaloge pa prazne... bravo EU, lepo znaš poskrbeti za lastne državljane
Poglej priponko 59107
Mala cena, da se rešimo teh zahrbtnih podlasic.Me prav zanima kdo bo dlje zdržal. Poslanci v ukrajinskem parlamentu si zvišuje plače, komik svojo hišo v najem bogatim Rusom, da lahko še naprej vleče bel sneg. Inflacija pa pri nas vsako leto 10-15%. Fantje s tošli doma in v banki, kjer koli imate premoženje, v treh letih ste spušili polovico. Vsake slabe odločitve stanejo. Nekdo vas cuza, bunite pa se čez Ruse, na koncu boste snifal lepilo, ko bo komik še vedno na kvalitetnem prašku.
Torej:LOL. ta pa je dobra. poslali smo 20+ let staro robo, pa nam zmankuje Samo izgovor, da nabavijo novo.
Tak. Pa se bodo ocitno rusi res sprehodili do Lizbone.ni plina, inflacija v nebo, gospodarstvo počasi prehaja na škrge, pa je komaj september, zaloge pa prazne... bravo EU, lepo znaš poskrbeti za lastne državljane
Poglej priponko 59107
Mala cena, da se rešimo teh zahrbtnih podlasic.
V vaših mokrih sanjah, Putin in Rusija so za Eu preteklost, verjetno res ne bo poceni, je pa to vsekakor dobra dolgoročna investicija.Železarne v EU ustavljajo oz omejujejo proizvodnjo....... endvatri bi rekel nič takega......
Proizvodnja gnojil se ustavlja, dober del proizvodnje elektrike tudi......razlog? Previsoke cene plina.....
V Ukrajino pošiljamo milijarde €€€, medtem ko nam lastno gospodarstvo crkuje zaradi previsokih cen energije. Rešitev v bruslju vidijo v plansiranju dodatnih milijard €€€ v območje. Ker EU območje pa res nima težav z inflacijo in razvrednotenjem evra.
Moja črna napoved je, da bo v roku par mesecev EU konkretno klecnila. Kaj bo to pomenilo za izpostavljene članice kot je Slovenija je pa hudičevo vprašanje.
Me pa nebi čudilo, če bi na vrhu EU prišlo do konkretnega zasuka, kjer bodo tekmovali, kdo bo zlezel globje v putinovo rit.