Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
2. okt 2007
3.793
2.267
113
ni plina, inflacija v nebo, gospodarstvo počasi prehaja na škrge, pa je komaj september, zaloge pa prazne... bravo EU, lepo znaš poskrbeti za lastne državljane

1662405564029.png

• Haha
Reactions: darko11 in jonny77

kroja_

Fizikalc
23. mar 2016
183
86
28
Me prav zanima kdo bo dlje zdržal. Poslanci v ukrajinskem parlamentu si zvišuje plače, komik svojo hišo v najem bogatim Rusom, da lahko še naprej vleče bel sneg. Inflacija pa pri nas vsako leto 10-15%. Fantje s tošli doma in v banki, kjer koli imate premoženje, v treh letih ste spušili polovico. Vsake slabe odločitve stanejo. Nekdo vas cuza, bunite pa se čez Ruse, na koncu boste snifal lepilo, ko bo komik še vedno na kvalitetnem prašku.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
832
113
Me prav zanima kdo bo dlje zdržal. Poslanci v ukrajinskem parlamentu si zvišuje plače, komik svojo hišo v najem bogatim Rusom, da lahko še naprej vleče bel sneg. Inflacija pa pri nas vsako leto 10-15%. Fantje s tošli doma in v banki, kjer koli imate premoženje, v treh letih ste spušili polovico. Vsake slabe odločitve stanejo. Nekdo vas cuza, bonite pa se čez Ruse, na koncu boste snifal lepilo, ko bo komik še vedno na kvalitetnem prašku.
To maš informacije iz prve roke ? Same resnice.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.216
1.712
113
40
Me prav zanima kdo bo dlje zdržal. Poslanci v ukrajinskem parlamentu si zvišuje plače, komik svojo hišo v najem bogatim Rusom, da lahko še naprej vleče bel sneg. Inflacija pa pri nas vsako leto 10-15%. Fantje s tošli doma in v banki, kjer koli imate premoženje, v treh letih ste spušili polovico. Vsake slabe odločitve stanejo. Nekdo vas cuza, bunite pa se čez Ruse, na koncu boste snifal lepilo, ko bo komik še vedno na kvalitetnem prašku.
Kaj imaš ti s temi praški lepili? Si narkoman?

2. okt 2007
3.793
2.267
113
EU odobrila dodatnih 500 mio€ pomoči UA, tam pa lepo trošijo.... kako dolgo bomo EU še to gledali, ker nam pa standard pada in to po neumnih odločitvah...

1662407565933.png

1662407611790.png

• Haha

resnica

Majstr
9. feb 2013
535
542
93
ni plina, inflacija v nebo, gospodarstvo počasi prehaja na škrge, pa je komaj september, zaloge pa prazne... bravo EU, lepo znaš poskrbeti za lastne državljane

Poglej priponko 59107
Mala cena, da se rešimo teh zahrbtnih podlasic.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje

Poglej priponko 59107
Tak. Pa se bodo ocitno rusi res sprehodili do Lizbone.
Eu veselo pošiljala orožje v ukr, kjer so jo rusi v treske metali. In to z zapitimi nespisobnimi vojaki.

Bi bil že caš da glave iz riti potegnemo.
Očitno bo ww3 v evropi spet bratomorna

• Haha
Reactions: resnica

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Železarne v EU ustavljajo oz omejujejo proizvodnjo....... endvatri bi rekel nič takega......

Proizvodnja gnojil se ustavlja, dober del proizvodnje elektrike tudi......razlog? Previsoke cene plina.....

V Ukrajino pošiljamo milijarde €€€, medtem ko nam lastno gospodarstvo crkuje zaradi previsokih cen energije. Rešitev v bruslju vidijo v plansiranju dodatnih milijard €€€ v območje. Ker EU območje pa res nima težav z inflacijo in razvrednotenjem evra.

Moja črna napoved je, da bo v roku par mesecev EU konkretno klecnila. Kaj bo to pomenilo za izpostavljene članice kot je Slovenija je pa hudičevo vprašanje.

Me pa nebi čudilo, če bi na vrhu EU prišlo do konkretnega zasuka, kjer bodo tekmovali, kdo bo zlezel globje v putinovo rit.

• Všeč mi je

resnica

Majstr
9. feb 2013
535
542
93
Železarne v EU ustavljajo oz omejujejo proizvodnjo....... endvatri bi rekel nič takega......

Proizvodnja gnojil se ustavlja, dober del proizvodnje elektrike tudi......razlog? Previsoke cene plina.....

V Ukrajino pošiljamo milijarde €€€, medtem ko nam lastno gospodarstvo crkuje zaradi previsokih cen energije. Rešitev v bruslju vidijo v plansiranju dodatnih milijard €€€ v območje. Ker EU območje pa res nima težav z inflacijo in razvrednotenjem evra.

Moja črna napoved je, da bo v roku par mesecev EU konkretno klecnila. Kaj bo to pomenilo za izpostavljene članice kot je Slovenija je pa hudičevo vprašanje.

Me pa nebi čudilo, če bi na vrhu EU prišlo do konkretnega zasuka, kjer bodo tekmovali, kdo bo zlezel globje v putinovo rit.
V vaših mokrih sanjah, Putin in Rusija so za Eu preteklost, verjetno res ne bo poceni, je pa to vsekakor dobra dolgoročna investicija.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.517
3.892
113
Ljubljana
hmpg.net
Vojna Rusija - Ukraina je dejstvo.

Verjeti, da bo Ukraina zmagal je morda za nekatere realnost, vendar bodo žrtve na EU strani velike.
Zmaga Rusije ni sprejemljiva.

Torej je potrebno nekako začeti pogajanja.

Z romanjem v Ukraino in ignoriranjem Moskve se to ne bo zgodilo. Potrebno je iti v Moskvo, Ker Putin izgleda ni na smrt bolan :)

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jonny77
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.