Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Russia's Defence Ministry has said its forces have destroyed one US-supplied HIMARS rocket system in Ukraine's Kharkiv region, Interfax reported.

To je zdaj že 45. ?

pipo

Majstr
19. mar 2008
928
439
63

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
eh, trola EU. Saj te vemo, da so sankcije brezveze.

putka je odšpilal predzadnjega đokera, zdaj bo postalo počasi napeto, sploh ko jih bo ukr potisnila na jugu nazaj
Tole pa ni več hec. Sedaj je Nemčija potisnjena pred zid. Praktično bi morali TAKOJ prepovedati uporabo plina za vse nenujne zadeve.
Bomo videli, kam se bodo stvari obrnile.
Očitno Putin ni želel čakati zime, ko bi takšna poteza imela še večji učinek. Je pa čisto možno (UPAM), da je to še zadnji tresljaj mrtveca, preden crkne in mu drugega niti ni preostalo, kot da še to uporabi, ker se morda gre za dni, preden se vse skupaj zruši. UPAM.

sad

Guru
24. avg 2007
21.036
9.672
113
Russia has sanctioned Hollywood stars Ben Stiller on Sean Penn over their public criticisms of Moscow's war in Ukraine.

Pateticno
In kaj je patetično na tem? Po moje obema dol visijo sankcije s strani Rusije.
To je isto, kot bi ZDA beduinu prepovedale, da gre na Aljasko. Le ta sploh ne ve, da Aljaska obstaja.
Putin si pa mora potrjevati položaj z brezveznimi zadevami. Da ni treba objavljati izgub.

@rusofili: a se že kaj ve, kakšni so URADNI (in seveda edino pravilni) razlogi za prepuščanje nekaj vasi Ukrajincem? Pa kaj se po ruskih telegramih dogaja? A to je stvar taktike, jih vabijo noter v zapuščene vasi, kjer so nastavljeni cigareti, da sami sebe vržejo v zrak?
Čist tak me zanima, da bo poročanje uravnoteženo, ker nerad sem lolek, ki samo MSM spremlja. Hvala.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.