basically she said "how pretty it looks" or to that effect. And pointed to smoke in the background that is claimed to be enemy tanks burning. But I guess she wasn't watching out for artillery counterfire
Hmmm... sodeč po spodnjem linku, ki ga je nalepil Ytbnd, je tole zgoraj potem proUKR propaganda in gre v bistvu za pobite ukrajinske ter ne ruske vojake? Na filmčku, ki pokaže posledice strela tanka je na enemu od trupel lepo vidna ukrajinska zastava in moder trak:
Čisto možno.Hmmm... sodeč po spodnjem linku, ki ga je nalepil Ytbnd, je tole zgoraj potem proUKR propaganda in gre v bistvu za pobite ukrajinske ter ne ruske vojake? Na filmčku, ki pokaže posledice strela tanka je na enemu od trupel lepo vidna ukrajinska zastava in moder trak:
EXCLUSIVE FULL STORY of How RF T-72 Blew Away Entire UAF Squad at Point Blank Range (GRAPHIC 18+)
This is the full story, make sure to watch to the end to see the aftermath (18+). The Ukrop troops found a "V" Bmp-2 that was stuck, so they flocked around it taking propaganda pics/videos for social media on how they "destroyed another Russian tank". Meanwhile a T-72 crept up on them. They...www.bitchute.com
Vem, da lepiš vse in ti ničesar ne očitam ampak samo komentiram posnetek in opis, ki me je (morda) zavedel.Jaz sem samo prilepil link...
Če nisi opazil - lepim jih od rusov in od Ukrajincev....
Tudi mene je.Vem, da lepiš vse in ti ničesar ne očitam ampak samo komentiram posnetek in opis, ki me je (morda) zavedel.
Vem, da lepiš vse in ti ničesar ne očitam ampak samo komentiram posnetek in opis, ki me je (morda) zavedel.