Vojna v ukrajini - posnetki z bojisc

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.822
5.932
113
Ukrop propaganda video fails - they come under fire

+18 !
Ko delajo Ukr selfije ob ruskem oklepniku, ki je obstal v blatu

+18 !
Darwin v akciji
basically she said "how pretty it looks" or to that effect. And pointed to smoke in the background that is claimed to be enemy tanks burning. But I guess she wasn't watching out for artillery counterfire

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.758
15.811
113
Hmmm... sodeč po spodnjem linku, ki ga je nalepil Ytbnd, je tole zgoraj potem proUKR propaganda in gre v bistvu za pobite ukrajinske ter ne ruske vojake? Na filmčku, ki pokaže posledice strela tanka je na enemu od trupel lepo vidna ukrajinska zastava in moder trak:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Hmmm... sodeč po spodnjem linku, ki ga je nalepil Ytbnd, je tole zgoraj potem proUKR propaganda in gre v bistvu za pobite ukrajinske ter ne ruske vojake? Na filmčku, ki pokaže posledice strela tanka je na enemu od trupel lepo vidna ukrajinska zastava in moder trak:

Čisto možno.

Jaz sem samo prilepil link...
Če nisi opazil - lepim jih od rusov in od Ukrajincev....

Čudilo me je samo zakaj je oni direktno snemal njih - ampak slej kot prej se pojavijo celotni posnetki.
Čeprav še vedno mislim da niso objavili vseh posnetkov...

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Vem, da lepiš vse in ti ničesar ne očitam ampak samo komentiram posnetek in opis, ki me je (morda) zavedel.
Tudi mene je.
Rad bi prišel do bolj kakovostnega prvega posnetka ker tole je iz telegrama:

Me pa še bolj čudi da so tako lahkomiselni glede na to da si te tanke kradejo vsakih 5min... in nikoli ne veš kdo ga ima sedaj.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Vem, da lepiš vse in ti ničesar ne očitam ampak samo komentiram posnetek in opis, ki me je (morda) zavedel.

Pa imamo odgovor:

Čeprav opis je čuden.

The whole story: the

Ukrainian Armed Forces found an abandoned infantry fighting vehicle of the Russian Armed Forces. They were going to evacuate her, and before that, record “Tik-Tok”.

At that time, a column of T-64BV tanks of the Armed Forces of Ukraine drove up to the place. Seeing an infantry fighting vehicle with the tactical letter "V" and a large concentration of infantry around it, the lead tank opened fire without hesitation.

Torej je bil Ukrajinski tank in streljal na ukrajince ker je bilo na bmpju napis V.

• Žalosti me
Reactions: Matey

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.059
5.657
113
To je una železniška k je bil Liči na Anus tm...?