Mirsi...konc je....WW3!
www.sanfranchronicle.com

Možno.
Sem pa sam našel odgovor zakaj bi Američani sami sestreili drona dol, kot so bile očitno napačne prve informacije. Zato, da ga Rusi ne bi dobili v roke. Je pa zanimivo to, da te zadeve nimajo kakšnega eksploziva noter, da bi jih remote razstrelil. Po možnosti ravno takrat, ko bi MIG hotel mimo.
Sicer pa, očitno ruski piloti niso taki ''top gun''-i, da je potem narobe ocenil krivuljo približevanja in trčil z dronom.
Saj gorivo je poškodovalo dron. Vidi se zvit propeler.
Pri dokaj visoki hitrosti tudi udar goriva dela štalo. Po mojem so to vse lepo rusi zmozgali in preračunali.
Problem bo le, ko bo kak drug dan zraven še kak F22, ki ga Rus ne bo videl na radarju, in se bo pilot slednjega počutil ogroženega ter pobožal sprožilec.
Pri dokaj visoki hitrosti tudi udar goriva dela štalo. Po mojem so to vse lepo rusi zmozgali in preračunali.
Problem bo le, ko bo kak drug dan zraven še kak F22, ki ga Rus ne bo videl na radarju, in se bo pilot slednjega počutil ogroženega ter pobožal sprožilec.
In kdo ima prednost v luftu? Po tem lahko ugotavljamo krivdo za trčenje. desni, levi, zgornji, spodnji? kaj pa sprednji zabremza in se mu zadaj en zabije v rit? Je potrebno imet vključen transponder? Je imel rus vključenega?
Ahahaha.. Ko bo rus sam povedal, da so ga pač spokali na tla, bo mirsi še vedno pisal diplomsko, da se american ni drzal pravila desnega v zraku...Ne vem zakaj bi ta propeler bil del teorije zarote, ko so pa sami rusi priznali da so ga sklatli. V čemu je problem Utiševalec?
Dejmo imet en referendum na to temo, Rusi zmagajo 107%In kdo ima prednost v luftu? Po tem lahko ugotavljamo krivdo za trčenje. desni, levi, zgornji, spodnji? kaj pa sprednji zabremza in se mu zadaj en zabije v rit? Je potrebno imet vključen transponder? Je imel rus vključenega?
Lool, jaz sem ziher, da danes nad Ukrajino leta kar nekaj nevidnih (dejansko nevidnih) letal. Ruskih seveda. Top shit tehnologija.Pa steath tehnologija danes pomeni zmanjšano vidljivost, ne nevidnost.
Seveda. Tudi Rusom ne gre vse verjeti. Pa saj so tudi enkrat američani sami rekli, da so ga sami zrušili v morje (predtem pobrisali podatke), drugič, da so ga zrušili rusi ???Ahahaha.. Ko bo rus sam povedal, da so ga pač spokali na tla, bo mirsi še vedno pisal diplomsko, da se american ni drzal pravila desnega v zraku...![]()