vinjete

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
1.12. lahko že dol vtrgaš polletno in nalepiš letno. Oz. zamenjavo vinjet opraviš enkrat v decembru.

Če hočeš bit đek pa že danes nalimaj zraven letno, ''nek se vidi raskoš''!

BTW: Dopoldan sem jo kupil, kar neka prazna zgleda, ko nima vseh tistih datumov okoli. Samo neki 09 in 12 sta gor napisana (verjetno leto 2009 in trajanje 12 mesecev).

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
jo ne rabi dou ftrgat,
kr preko stare jo prelepi, bo tudi veljalo pa se bol primla bo
tongue-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:
in ti keber prevoziš eu petkrat počez čez leto al kaj....., da tuki čivkaš o poštenosti...
bonk.gif

če pa ti kaj zastopiš, sem pa jaz papež.
stupid-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Sba pravi:
ksz

Kdaj moram(o) zdej nabavt novo? Polletna je bila kupljena (oz. luknjana) z začetkom uvedbe.

Spet nekaj na pamet a, Stein?
S katero mojo trditvijo se ne strinjate, gospod SouthPark ?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Spoštovani gospod Stein, ne strinjam se z vašim odgovorom, da bo uporabniku ''Sba'' polletna vinjeta veljala dlje kot do 1.1.2009., saj je sam jasno napisal v svojem prispevku, da je vinjeto kupil oz. je bila veljavna s pričetkom uvedbe vinjetnega pobiranja cestnin, torej 1.7.2008.

22. jul 2007
13.422
1.668
113
124
in zakaj recimo nima letna časovnih oznak za luknjanje, ker če bi jo kupil sredi leta bi ti veljala samo cca pol leta
bonk.gif
, strokovnjaki pa takiLPWWY
p.s. in zdaj bo nekdo napisal zato pa kupi polletno

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
in zakaj recimo nima letna časovnih oznak za luknjanje, ker če bi jo kupil sredi leta bi ti veljala samo cca pol leta
bonk.gif
, strokovnjaki pa takiLPWWY
p.s. in zdaj bo nekdo napisal zato pa kupi polletno

Takim je namenjena polletna... zato kupi polletno
hysterical-1.gif

Letna je vezana na KOLEDARSKO LETO, polletna pa velja SEST MESECEV OD DNEVA NAKUPA (oz. od dneva, ko je preluknjana)...
bonk.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik reality pravi:
baje, da bo kasnejše povišanje cen vinjet nezakonito................

to bo še zanimivo, upam, da navjo še kakšno kazen od EU fasal....
Kaj je nezakonito? Država lahko kadarkoli dvigne cene letne vinjete (hkrati s cenami ostalih vinjet) in od tistega hipa naprej so pač dražje - tistim, ki jo že imajo, pa pač ni treba doplačevat.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A Jest-a in predator-ja tudi ?
(rekla sta namreč isto kot jaz. Če slučajno nisi opazil)
smile-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Niste citirali ? Le zakaj ? Mogoče ker tega nisem nikoli rekel. Ah, ja.

Pun kürac mam tvojih fint. Hvalabogu obstaja ignore funkcija, da te ne bom več rabil prenašat.
hysterical-1.gif

confused-1.gif
A jaz da imam take finte kot stein? Jeez, očitno ne bereš kaj preveč njegovih postov.

Jaz sem Sba odgovoril, da mu vinjeta velja do 1.1., ker jo je kupil 1.7., stein pa meče ven nekih 24kur in da to ni res, potem pa se dela, da nič ni napisal, naj ga citiram itd.
stupid-1.gif
Če je nekdo kupil vinjeto 1.7. (ali prej) mu velja do 1.1., pa kak koli obrneš okoli.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Točno tak. 6 mesecev. Tak kot sem napisal.
In še vedno piše tam. S čim se točno ne strinjaš, ne vem. Ti tudi ne. (ker bi sicer povedal).

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
KSZ

Da ne odpiram nove teme...

Torej, še vedno velja, da lahko vinjeto nalepim kamorkoli na vetrobransko steklo in ne le v levi zgornji kot?
Namreč, na "navodilih" piše sicer da se priporoča da se nalepi zgoraj ali spodaj desno in na sredino, nikjer pa ne piše obvezno...

LP

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res je, po novem je lahko na katerikoli od teh treh točk.

Na sredi za ogledalom pa meni osebno zgleda nekoliko grdo. Pri osebnem sem jo nalepil v zgornji levi kot kot doslej, na kombiju jo bom v spodnji levi, tudi zaradi morebitne kontrole, ker je zgornji rob stekla že kar visoko, nekje na 2m.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.